میدونم تو یه سهمیه هستیم اینجوری نمیگیرید چی میگم فردا برو بنیاد بگو من 50 به بالام چقدر شانس دارم اون جوری میگیری من چی میگم
مثلا پنجاه به بالا ها بورس خارج کشور دارن ما نداریم
هی بهت میگم تو خصوصی بپرسید من این چیزا لو ندم
میدونم تو یه سهمیه هستیم اینجوری نمیگیرید چی میگم فردا برو بنیاد بگو من 50 به بالام چقدر شانس دارم اون جوری میگیری من چی میگم
مثلا پنجاه به بالا ها بورس خارج کشور دارن ما نداریم
هی بهت میگم تو خصوصی بپرسید من این چیزا لو ندم
عزیزم من خودم همه اینا رو میدونم (فراتر از اینا) چیزی ک میگم اینه که تو تو ثبت نام تفاوتی نداره ولی سنجش خودش استعلام میگیره میفهمه چن درصدی ... آندرستند ؟؟؟؟
عزیزم من خودم همه اینا رو میدونم (فراتر از اینا) چیزی ک میگم اینه که تو تو ثبت نام تفاوتی نداره ولی سنجش خودش استعلام میگیره میفهمه چن درصدی ... آندرستند ؟؟؟؟
کلک مشخصه مثله من اشنا داری تو بنیاد منم خیلی چیزا درمورد سهمیه میدونم که این بچه ها میدونستن یه ریز فحشمون میدادن
آره بابام کارمند بنیاده ... بزار فحش بدن ... از ارزش های خودشوم کم میشه ن ما ...
تو که خودتون همچی میدونی تو دیگه چرا
میدونی خنده دار ترین چیزی که ازشون میشنوم چیه میگن میری دانشگاه مشروط میشی اخراج میکن اصلا بنده ها خدا نمیدونم حذف موثر داریم ما