دانشجو پزشکی ترم5
کسی خبر داره شرایط اعطای خوابگاه برا بچه های سهمیه بالای 25 چطوریه؟امکان داره دانشگاهی که تعهدی در قبال واگذاری خوابگاه نداشته باشه میشه با بردن نامه از بنیاد بهشون خوابگاه داد؟
دوستان یه توضیح میدین که سهمیه اصلا چه جور اعمال میشه ؟ سهمیه 5% دقیقا رو چی اعمال میشه که رتبه رو کاهش میده ؟ فرمولش چیه ؟
سهمیه اعمال شدنی نیست عزیزم. مثلا اگه کسایی که سهمیه ۵٪ رو انتخاب کردن ۲۵۰۰۰ نفر باشن( مثاله) تو بین اون ۲۵۰۰۰ نفر سنجیده میشی و رتبه تو بین اونا میادو همون مهمه برای پذیرش در دانشگاه!
الان فکر میکنید اینکه ما خودمونو به آب و آتیش بزنیم اینجا و با دلیل و منطق و صد تا مدرک این سهمیه هارو ببریم زیر سوال اتفاقی میفته؟؟؟ آب از آب تکون نمیخوره!
پس خودمونو اذیت نکنیم!
سلام دوست عزیز میخواستم بپرسم چطوری هفته اول معلوم میشن؟ اموزش دانشگاه میگه یا خودشون یا دانشجوعا خودشون روی هوایی چیزی میگن ممنون میشم جواب بدید
Sometimes I'm afraid of the scary person I can be
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
پناه بر خدا :/ ادم چه تاپیکایی میبینه
اینارو آپ نکنید ترو خدا -_-
یادمه پارسال دلم میخاس برم عقد سوری کنم با یه جانبازی چیزی![]()
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
یه دختری رو میشناسم این کار رو کرد رفت پزشکی شیراز بعدشم با همون پارتی انتقالی گرفت تهران و الآن چهار ساله پپزشکی تهرانه
ولی سوری سوری هم نبود بعدا گندش در اومد
ولی شما دخترها واقعا آپشنهاتون از پسر ها پیشرفته تره باز شما راه براتون باز تره ما پسر ها بدبختیم بخدا هیچی نداریمهمه هم از ما توقع دارن بخدا له شدیم زیر فشار
![]()
اتفاقا خواستم اینو تعریف کنم ولی حال نداشتم بی خیالش شدم
ولی الان ک نقل گرفتی میگم
حدود دوسال پیش یکی از پسرای تیزهوشان شهرمون
طرف اصن درسخون نبود و پرررت بود
و کلا وجه خوبیم نداشت تو مدرسه
شیطون و درس نخون
اینارو دوستم ک دوس پسرش تو تیزهوشان بود تعریف میکرد
خلاصه موقع اعلام نتایج شد و این پسر اسمش رفت تو بنر قبولی های تیزهوشان پسرونه :/
همه برگاشون ریخته بود ک این تا روز قبل کنکورم درس نمیخون چطوری نوشته رتبه 300 و پزشکی روزانه فلان جا؟ حتی یه ازمون قلمچیم نداده بود ک حداقل یکی بره از قلمچی بپرسه این رتبش از کجا اومد
بعد یه سااال دوستان عزیز همیشه در صحنه و پیگیر کشف کردن که این پسره سال کنکورش میره با یه خانومی عقد میکنه
حالا خانومه کی بوده؟ حدود 20 سال از خودش بزرگ تر و مجرد
که تو یه حادثه تروریستی که چن سال پیش تو مشهد اتفاق افتاده بود نمیدونم کجاش رو از دست داده و جانباز حساب میشه
بعلللله اقا جوزف
خاستم بگم جانباز خانم هم داریم
با نگاه جست و جو گر به اطرافت نگاه کنی می یابی این مورد های ناب رو![]()
نه مرا حسرت به رگ ها می دوانید آرزویی خوش/نه خیال رفته ها میداد آزارم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)