نوشته اصلی توسط
Hadis73
سلام این مطلب رو خیلی پیش در وبلاگم منتشر کرده بودم دیدم بی مناسبت نیست براتون بذارم:
باز آمد بوی فصل امتحان...
خیلی شیک و مجلسی فصل امتحانات شده است و برای دوستان عزیزم ؛علی الخصوص قشر دانشجو سوم و چهارم دبیرستانی ها توصیه هایی بس گرانقدر دارم:
1-در وهله ی اول مهم ترین نکته ای که باید یادآوری کنم این است که علی الحساب عشق و عاشقی و منفجر کردن لاو را تعطیل نمایید.
2-لپ تاپ،کامپیوتر،تبلت و تلفن همراه هوشمند خود را در دور از دسترس ترین نقطه ی خانه قرار دهید و سپس مانند آدمیزاد درس بخوانید.
تبصره:هرگونه استفاده از تلفن همراه همانند دیکشنری یا ماشین حساب ،توجیه پذیر نیست؛دیکشنری کاغذی و ماشین حساب را برای همین روزها ساخته اند.
3-در صورتی که حتی جنبه ی در دست گرفتن نوکیا 1200 را هم هم ندارید و پیامک بازی رهایتان نمی کند؛توصیه می کنم این آلت مایه ی انحراف را به پدر تسلیم نمایید.
4-ددر،دوردور و هرگونه بیرون گذاشتن پا از خانه تا اطلاع ثانوی ممنوع می باشد.
تبصره1:تنها برای کتابخانه رفتن یا خریدن بستنی از سر کوچه مجاز به بیرون رفتن هستید.
تبصره2:درس مگه فیلم سینماییه که بستنی بخورید؟!
5-با توجه به بالا بودن نرخ مواد مقوی مانند کنجد و عسل و پسته،جهت ذخیره ی انرژی در خانه بنشینید مقرون به صرفه تر است.
6-از گوش دادن به هرگونه آهنگ حین درس خودداری کنید تا از روبرویی با خاطرات عشقی و غیر عشقی جلوگیری شود.
7-اگر دیدید که فاز درس خواندن نمی آید،به این ضرب المثل پرمعنا بیندیشید:
"بمیر و بدم"
هر جا که خواستید درس خوانید؛مکانش فرق نمی کند،فقط بخوانید.
تبصره:مکانی که قبلا با دوست جنس مخالف رفته اید برای درس خواندن مناسب نیست.
8-وبگردی ممنوع.مطمئنا" اگر یک ماه فیس بوکتان را چک نکنید نمی میرید.(مگر در بین دانشجویان ایرانی کسی عضو فیس بوک پیدا می شود؟؟)
9-با آرزوی مشروط نشدن برای شما.