سلام به همه بروبچ عزیز
یه سوال برام پیش اومده اوننم این که یه دانشجو پزشکی چجوری باید درس بخونه ؟
شب امتحانی بمونه ؟ یا مداوم در طول سال ؟ روزی چند ساعت ؟
دوستان راجع به رشته های دیگه هم بگن که بقیه هم استفاده کنن .
ممنون .
سلام به همه بروبچ عزیز
یه سوال برام پیش اومده اوننم این که یه دانشجو پزشکی چجوری باید درس بخونه ؟
شب امتحانی بمونه ؟ یا مداوم در طول سال ؟ روزی چند ساعت ؟
دوستان راجع به رشته های دیگه هم بگن که بقیه هم استفاده کنن .
ممنون .
... خدا آخر و عاقبت هممونو به خیر کنه ...
*** اللهم کن لولیک الفرج ***
- ان شاء الله -
بستگی به اهدافت داره
مثلا یه داشجوی داروساز میتونه فقط به فکر پاس کردن باشه
یکی دیگه هم میخواد به عنوان یه دانشمند شناخته بشه.
اگه فقط به فکر پاس کردنی که شب امتحانی میتونی یه کارایی بکنی
دوستان به نظرم اون تصوراتی که راجع به دانشگاه دارین رو باید بریزید دور ... اینکه تو دانشگاه سراسری همه درس میخونن و خرخونن . این حرفا ...
به عنوان مثال تو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بساط پاسور و سیگار و قلیان و بعضی مواقع ***** همیشه به راه بود ... دیدن بازی های فوتبال و با دوست دختر بیرون بودن تا 10 شب و خابیدن تا لنگ ظهرم که به کنار ....
پس در واقع در تاب ترین دانشگاه های ایران وضع ون طور که فک میکنین نیس ... البته هستند دوستانی که تو دانشگاه هم دفتر برنامه ریزی قلم چی پر میکننولی اکثرا شب امتحانی درسارو میخونن البته شب امتحانی نه به اون معنا دقیقا شب امتحان منظور تو اون فرجه ای که داده میشه درسا رو میخونن ...
تایید میشه...
البته همه جور ادم همه جا هست...
ولی اینکه فکر کنین برین مثلا دانشگاه تهران یا بهشتی همش باید سرتون تو کتاب درس باشه اینجوری نیست .
اینکه میگن بهترین خاطرات عمر ادم خاطرات دانشجویی و سربازی ( بعضی وقتا ) هست بیراه نگفتن ! حتما به جز درس خوندن چیزایی داشته که ادم اون همه درس رو میتونه تحمل کنه !
درضمن تو دانشگاه وقتی سوال میدن ( به جز دروسی مثل اندیشه اسلامی و اینا ) ازتون واو به واو نمیخوان !
واسه همین تو دانشگاه اونی جلوتره که درسو درک کرده باشه ! نه اینکه هر روز خونده باشه .
اونجاست ادما خودشونو نشون میدن ! ( از ترم 2 به بعد )
ویرایش توسط Hossein.A : 22 اردیبهشت 1395 در ساعت 13:38
از همه دوستان ممنون راستش به خودم گفتمیه موقع دانشگاه هم مثل کنکور نباشه !!! چون من اصلا تحمل این که بخوام به طور مداوم ۱۰ ساعت درس بخونم ندارم .
البته از یه دانشجوی شهید بهشتی هم پرسیدم گفت من اونجا تقریبا شب امتحانی می خونم .
بازم از همگی ممنون .
... خدا آخر و عاقبت هممونو به خیر کنه ...
*** اللهم کن لولیک الفرج ***
- ان شاء الله -
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)