سلام دوستان
میخواستم درخواست کنم از بچهای فروم کسی که تاریخ ادبیات رو مسلطه
و امکانشو داره اشخاص پر تکرار که تویه کنکور یا تست های ازمون های ازمایشی
رو اینجا برای اشتراک بزاره
اسم شخص و اثارش
............
خیلی ممنون
سلام دوستان
میخواستم درخواست کنم از بچهای فروم کسی که تاریخ ادبیات رو مسلطه
و امکانشو داره اشخاص پر تکرار که تویه کنکور یا تست های ازمون های ازمایشی
رو اینجا برای اشتراک بزاره
اسم شخص و اثارش
............
خیلی ممنون
دیگ برا تاریخ ادبیات هم پر تکرار میخواد مگه ؟
همه رو باید بخونی دیگه . ولی حتم میدم به خاطر کمبود وقت همچین تاپیکی زدی
ولی پیشنهاد من اینه ب تیپ جدید سوالات هم دقت کن . مث منظوم یا منثور بودن آثار ، اینکه آقای صاحب اثر اهل کدوم کشوره ، ، اینکه ترجمه رو اثر خود مترجم در نظر نگیره ، اینکه یه وقت سامانیان رو ساسانیان نده!! و ...
ولی اونایی که خیلی مهم و پر تکرارن اینان :
سال دوم :
جلال آل احمد ، جان اشتاین بک ، ابوریحان بیرونی ، عباس خلیلی ، مشفق کاظمی (به این عباس خلیلی و مشفق کاظمی خیلی دقت کن معمولا آثارشونو جا ب جا میدن! مرض دارن) ، سیمین دانشور ، محمود دولت آبادی ، یحیی دولت آبادی (ب این دو تا هم دقت شود لطفا
) ، علی اکبر دهخدا ، امیر خسرو دهلوی ، بیدل دهلوی (این 2 تا هم) ، عبید زاکانی ، عطار نیشابوری (ب شدت پر تکرار ) ، فرانتس فانون ، محمد علی فروغی (همون ذکا الملک ) و صادق هدایت (اصلا داستانی داره واسه خودش صادق
) ، گوهر مراد و دکتر کدکنی
سال سوم :
علی محمد افغانی ، میثاق امیر فجر ، قیصر امین پور ، خواجه عبدالله انصاری ، جناب آقای فیلسوف عبدالرحمان جامی، سید حسن حسینی ، خواجوی کرمانی ، داستانٍ یوفسکی
(داستایوسکی) ،فاطی راکعی
، عبدالحسین زرین کوب ، غلامحسین ساعدی ، سیاوش کسرایی ، لئوتولستوی ، دکتر شریعتی ، سنایی غزنوی ، مولوی و نظامی
+یه سری افراد هم بودن یا شاید جا انداختم یا شایدم مهم نبودن !!اگه از نظرت مهم بود اونا رو هم به این لیست اضافه کن.
سال چهارمم کم تکرار و پر تکرار نداره از همه جا ممکنه سوال بیاد همه شو بخون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)