خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 47
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی دوستان ah.atمیشه بگی برای عربی پیش کی میرفتی آموزش ؟وبه نظرت لازمه معلم خصوصی یعنی خودم به تنهایی نمی توانیم یادبگیریم؟

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asma73 نمایش پست ها
      مرسی دوستان ah.atمیشه بگی برای عربی پیش کی میرفتی آموزش ؟وبه نظرت لازمه معلم خصوصی یعنی خودم به تنهایی نمی توانیم یادبگیریم؟

فکر نمیکنم عربی نیاز به معلم داشته باشه . اگه خودتون هر مبحثو مسلط باشین میتونین تستاشو خوب بزنید و درصد خوبی کسب کنید . ولی باید زیاد تست بزنید .
      من عربی کامل گاجو دارم ولی فکر نمیکنم کامل کامل باشه . درسنامش نواقصی هم داره . اما تستاش خوبه سطحشون

3. Top | #33
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستی ببخشید منم یه سوال دارم واسه سوم زیست خیلی سبز یا نشرالگو بگیرم زود راهنمایی کنین ؟

4. Top | #34
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام... برای زیست، زیست جمع بندی مهروماه عالیه واقعا...

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asma73 نمایش پست ها

والا پیش یه دبیر خانم تو شهرمون رفتم ...
      ببینید اگه بخاید بگید که لااازمه برا عربی کلاس خصوصی بگیرید نه ... لازم نیست ....
      به نظر من بهترین کار دیدن کلاسای آنلاین عربی ناصح زاده هستش .... ( آلاء )
      اگه سطحتون صفر هم هست میتونید از کتاب مبتکران و یا همون کلاسای آنلاین عربی ناصح زاده استفاده کنید ...

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir hossein007 نمایش پست ها
      راستی ببخشید منم یه سوال دارم واسه سوم زیست خیلی سبز یا نشرالگو بگیرم زود راهنمایی کنین ؟
      به نظر من الگو ...

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hivamotahariiii نمایش پست ها
      سلام... برای زیست، زیست جمع بندی مهروماه عالیه واقعا...

اگه خوب خوندین میتونید از موج آزمون نشر الگو هم استفاده کنید ...

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها

داداش من ازش نتیجه گرفتم ... البته کنار نشر الگو .... بعدشم تست تخته سیاه ...
      خب ب نظرت شما اگه وقت وقت خوندن اونو اختصاص میدادین ب سایر کتب ، پیشرفت زیاد نمیشد؟

Sent from my Lenovo A5500-HV using Tapatalk

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.78 نمایش پست ها
      خب ب نظرت شما اگه وقت وقت خوندن اونو اختصاص میدادین ب سایر کتب ، پیشرفت زیاد نمیشد؟

این جمله ای رو که گفتی شده آدامس تو دهن همه مخالفای فاگوزیست ...
      به هر حال من معتقدم که خیلی بهم کمک کرده ...
      هرچند تو یک سال اونقدر وقت وسه خوندن هست که نیازی نیست از زیست ضریب 12 کم کنم بدم به باقی دروس ...
      مگه چقد میخام که به دروس دیگه بها بدم؟؟؟؟؟

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

این جمله ای رو که گفتی شده آدامس تو دهن همه مخالفای فاگوزیست ...
      به هر حال من معتقدم که خیلی بهم کمک کرده ...
      هرچند تو یک سال اونقدر وقت وسه خوندن هست که نیازی نیست از زیست ضریب 12 کم کنم بدم به باقی دروس ...
      مگه چقد میخام که به دروس دیگه بها بدم؟؟؟؟؟
      نه منظورم بجز فاگو ، کتاب هایی دیگه مث الگو گاج و خیلی سبز و..اینا نهددروس دیگه.
      ب هر حال هرکی نظری و عقیده ای داره.

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      الآن منم بگم یا بسه؟!

12. Top | #42
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خب در درس زیست شناسی کتاب های تست خوبی خدا رو شکر در بازار هستش
      ببینید اگر میخواید در کنکور 96 دردص خوبی در شیمی و زیست بیارین باید هر سه پایه رو خوب و کامل از کتاب درسی بخونید بعد از کتاب های کمک اموزشی تست بزنید .
      زیست شناسی : خیلی سبز-نشرالگو-همایش نشر دریافت دکتر عمارلو - دی وی دی های ارامفر(ونوس) و کرامت(اردو)میتونن بهت کمک کنن.
      شیمی: مبتکران - خیلی سبز- خیلی کتاب های خوبین ( از هر لحاظ )
      ویرایش توسط a.ka : 09 خرداد 1395 در ساعت 16:19

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.78 نمایش پست ها
      نه منظورم بجز فاگو ، کتاب هایی دیگه مث الگو گاج و خیلی سبز و..اینا نهددروس دیگه.
      ب هر حال هرکی نظری و عقیده ای داره.

آها ...
      خب اینو خودتم جوابشو دادی ... همون دیگه بر میگرده به سلیقه شخص ...

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات

سلام داداش ...
      نمیخام بگم این منبعت بده اونو جایگزین کن ... نه اصلا ...
      دقت کن که این فققققط نظر منه ... و ممکنه که من اشتباه کنم .... فقط دارم نظرمو میگم .. نمیگم قطعا در اشتباهی ....
      ولی از نظر من در اشتباهی ...
      نه از این نظر که همه کتابا رو آی کیو گفتی ... از این نظر که انتشاراتی گفتی و آی کیو رو انتخاب کردی و تعصبی پیش رفتی ( 90% ) ....... امیدوارم منظورمو گرفته باشی ...

یه چیز دیگه ... من به عنوان کسی که دارم یک سال از کتاب خیلی سبز جامع خیلی سبز ( مولف : غذال موسوی ) استفاده میکنم اصصصصلااااا و تحت هیچ شرایطی اونو به عنوان یه تک کتاب به کسی معرفی نمیکنم ...
      و اینو 100% به عنوان مکمل در کنار یه منبع خوب آموزش توصیه میکنم .... حالا این سوال پیش میاد که چرا؟
      ببی اگه کتاب خیلی سبز رو داشته باشی اینو دیگه تا حالا فهمیدی که 70% بخش درسنامه های این کتاب وابسته به ترجمس .... حتی بخش عمده ای از قواعد رو بر اساس ترجمه جواب میده ...
      و به خاطر همین هم من به هیچ عنوان این کتاب رو به عنوان یه منبع آموزش معرفی نمیکنم ... بلکه یه کتاب تست فووووق العادس ....
      من خودم شخصا تابستون کلاس رفتم .... و از رو جزوه دبیرم قواعد رو میخونم که به هیییییییییییچ عنوان هییییچ تستی رو حتی بعضی از دروس سال سوم رو که همه فکر میکنن باید قواعدش رو بر اساس ترجمه جواب بدن بر اساس ترجمه جواب نمیدم ....
      خودشون همه راه حل و قواعد تستی دارن .... کاااملا قواعدی جواب داده میشن .... نه بر اساس ترجمه ...

یه چیز دیگه .... فیل شیمی به هیییچ عنوان برای همه نوع دانش آموزی خوب نیست .... و برا اونایی هم که لازمه تحت هیییچ شرایطی به عنوان تک منبع اصلا توصیه نمیشه ...

درواقع من اینجوری توصیه میکنم : ( این فقط نظر منه )

اگه عااالی خوندی تو آزمونای آزمایشیت همیشه بالا 70 - 80 - 90 بوده که موج آزمون الگو فقط . جمع بندی سیب مهر و ماه هم خوبه براش فقط وسه یه دوره سریع ...

اگه حدت متوسطه و معمولا 40 - 50 - 60 میزنی خط ویژه + موج آزمون الگو یا به جای موج آزمون الگو حل کردن تستای آزمونای آزمایشی ه طی سال دادی ....

اگه ضعیف یا خیلی ضعیفی فیل شیمی + خط ویژه + موج آزمون الگو یا به جای موج آزمون الگو حل کردن تستای آزمونای آزمایشی که طی سال دادی ....

در کل فیل شیمی تکی توصیه نمیشه ....

اگه صفر و یا خیلی ضعیفی فیل + خط ویژه + موج آزمون الگو .... بااااااید هر سه تا کار شه .... یا به جای موج آزمون الگو حل کردن تستای آزمونای آزمایشی ه طی سال دادید ....

البته برا تست زنی اگه کسی خودش تو طی سال تستا رو نشان دار کرده باشه از همونا وسه جمع بندی استفاده کنه ....
      و یا بعضی کتابا خودشون علامت زدن این تستا رو ....
      دوست عزیز من فقط تجربه های خودمو از کتابای ای کیو نوشتم اگ فک کردید ک من از روی تعصب به یک انتشارات خاص اینو نوشتم یکمی زود قضاوت کردین در ضمن من مشاور کنکور نیستم ک همه حرفام درست باشه من فقط تجربه شخصیمو از کتابام نوشتم ک تجربه شما از من بیشتره پس حتما حرف شما صحیح تره دیگه

15. Top | #45
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برا جمع بندی هم فیل شیمی و جمع بندی زیست کنکور مهر و ماه رو بگیرعالین
      همه میخواهند بشریت را عوض کنند دریغ_ا که هیچکس در این اندیشه نیست که

خود را عوض کند.

لِو تولستوی

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن