بچه هاهرکی درمورد فاگوزیست اطلاعی داره لطف کنه جواب بده؟
چرا الگو که کافی هست ....
منها من برا 100 زنی گفتم که فاگوزیست رو هم بگیرید ...
توضیحات راجع به فاگوزیست رو هم @mehdi69460 دادن ... منتها من وسه سال کنکور هم توصیش میکنم ...
سلیقه ای هست!
تا با کدوم کتاب بهتر بتونی ارتباط بگیری
از این لیست برو از نزدیک ببین هر کدوم خوشت اومدذ از شیوه نگارش و ... یکی رو بردار
زیست با درسنامه: نشر الگو
زیست بدون درسنامه: آبی کانون،مهروماه جامع،
زیست درسنامه صرف!بیشتر برا جمع بندی: همایش دریافت
ولی فکر کنم در کل همون زیست نشر الگو خوب باشه
شیمی بازار ی کم آشفته است بخصوص با سبک جدید تستها.البته مبتکران خوب بود تا این که پارسال تستهای سخت رو از کتاب جدا کردن و براشون ی کتاب مجزا زدن که نمیدونم به چاپ رسیده یا قراره برسه
برای فیزیک پایه iq گاجو بگیر تستاش خیلی خفنه البته فقط تسته درسنامه نداره و اگ هم تست میخای هم درسنامه همون گاج نقره ایی کافیه
برای شیمی = مبتکران درسنامه اش جذاب و خوبه ولی برای تست حداقل برای من گاج بهتر بود چون کاملا به معنای واقعی کلمه میکروطبقه بندی کرده و برای جمع بندی شیمی هم فیل مبتکران عالیههههه
برای ریاضی = iq گاج رو بگیر تمام مطالب ریاضی کنکور رو به روش موضوعی دسته بندی کرده که با این روش ادم خودشم میتونه تو ذهنش یه دسته بندی مشخصی داشته هم درسنامه اش خوبه و هم تستای خیلی خفنی داره + جمع بندی خیلی سبز هم عالیهههه من خودم با اون دارم جمع بندی میکنم ک به قلم اقای سروش مویینی هستش
برای زیست= اصلا شک نکن و iq گاج بگیر یعنی اگ نشر الگو درصد ادمو به 50 برسونه این iq درصد رو به 80 میرسونه تستاش خیلی خفنن و تو جلد دومش هم درسته درسنامه نداره ولی تو لابه لای پاسخ ها یه پنجره های نیم نگاهی داره ک واقعا مطالب ناب رو میگه
عربی هم ک معلومه دا ==== فقط خیلی سبز کار خانم موسوی
ادبیات = گاج موضوعی نسبتا از بقیه بهتره
دینی = گاج نقره ایی
زبان هم من با خیلی سبز میخونم ازش راضیم ولی در مورد بقیه کتابا نظری ندارم![]()
ادبیات: مبحثی دریافت
مبحثی الگو
جمع بندی: موج آزمون الگو
ادبیات موضوعی هم خوبه
عربی
عربی کامل گاج برای سطح متوسط و عربی سفید گاج برای سطح ضعیف
جمع بندی عربی جامع خیلی سبز
دینی
دین و زندگی جامع گاج برای ضعیف و متوسط
دین و زندگی جامع نشر الگو برای کسانی که 90 و 100 از دینی میخوان
جمع بندی: خط ویژه
ربان انگلیسی
مبتکران اناری برای همه سطوح
جمع بندی: فیل یا. خط ویژه
زمین شناسی
زمین شناسی جامع مهر و ماه برای ضعیفا
هفت چیز خیلی سبز برای متوسط و رو به بالا
جمع بندی:
نشر برد
ریاضی
جامع خیلی سبز برای 50 یا 60 درصد
بالاتر جامع مهر و ماه
زیست شناسی
ضعف تو آموزش: کتاب درسی + فاگوژیست
ضعف تو آموزش نداری: فقط کتاب درسی
تست:
فقط الگو هر 4 جلد
مبحثی هم گیاهی مهر و ماه و ژنتیک گویا
آزمون جمع بندی
موج آزمون الگو یا آزمون خیلی سبز
سطح بالاتر و خواهان درصد 70 به بالا
ریست شناسی به روش تک رقمی ها ی کلک معلم
فیزیک
چهار جلدی میکرو گاج برای همه سطوح
جمع بندی
خود درسنامه های گاج با حل تست های ستاره دارش
یا
سیب مهر و ماه همراه با معجزه فیزیک مهر و ماه
شیمی
شیمی 2 مبتکران
شیمی 3 خیلی سبز
شیمی پیش
ادبیات: مبحثی دریافت
مبحثی الگو
جمع بندی: موج آزمون الگو
ادبیات موضوعی هم خوبه
عربی
عربی کامل گاج برای سطح متوسط و عربی سفید گاج برای سطح ضعیف
جمع بندی عربی جامع خیلی سبز
دینی
دین و زندگی جامع گاج برای ضعیف و متوسط
دین و زندگی جامع نشر الگو برای کسانی که 90 و 100 از دینی میخوان
ربان انگلیسی
مبتکران اناری برای همه سطوح
جمع بندی: فیل یا. خط ویژه
زمین شناسی
زمین شناسی جامع مهر و ماه برای ضعیفا
هفت چیز خیلی سبز برای متوسط و رو به بالا
جمع بندی:
نشر برد
ریاضی
جامع خیلی سبز برای 50 یا 60 درصد
بالاتر جامع مهر و ماه
زیست شناسی
ضعف تو آموزش: کتاب درسی + فاگوژیست
ضعف تو آموزش نداری: فقط کتاب درسی
تست:
فقط الگو هر 4 جلد
مبحثی هم گیاهی مهر و ماه و ژنتیک گویا
آزمون جمع بندی
موج آزمون الگو یا آزمون خیلی سبز
سطح بالاتر و خواهان درصد 70 به بالا
ریست شناسی به روش تک رقمی ها ی کلک معلم
فیزیک
چهار جلدی میکرو گاج برای همه سطوح
جمع بندی
خود درسنامه های گاج با حل تست های ستاره دارش
یا
سیب مهر و ماه همراه با معجزه فیزیک مهر و ماه
شیمی
شیمی 2 مبتکران
شیمی 3 خیلی سبز
شیمی پیش خیلی سبز
جمع بندی
خط ویژه
آزمون
آزمون های فار
سوالی داشتی بپرس من همه اینا رو استفاده کردم درباره بقیه نمی دونم
ببین من فاگو خوندم رفتم ازمونو سی زدم،ولی با الگو حدود هشتاد زدم.
وقتتو اصلا با فاگو تلف نکن...چون کسی فک نکنم با فاگو ب تنهایی ب درصد تاپ برسه..ب جاش ای کیو با نشرالگو خعلی خفن میشن خدایی...با تجربه گفتم نه از معده!!
سلام داداش ...
نمیخام بگم این منبعت بده اونو جایگزین کن ... نه اصلا ...
دقت کن که این فققققط نظر منه ... و ممکنه که من اشتباه کنم .... فقط دارم نظرمو میگم .. نمیگم قطعا در اشتباهی ....
ولی از نظر من در اشتباهی ...
نه از این نظر که همه کتابا رو آی کیو گفتی ... از این نظر که انتشاراتی گفتی و آی کیو رو انتخاب کردی و تعصبی پیش رفتی ( 90% ) ....... امیدوارم منظورمو گرفته باشی ...
یه چیز دیگه ... من به عنوان کسی که دارم یک سال از کتاب خیلی سبز جامع خیلی سبز ( مولف : غذال موسوی ) استفاده میکنم اصصصصلااااا و تحت هیچ شرایطی اونو به عنوان یه تک کتاب به کسی معرفی نمیکنم ...
و اینو 100% به عنوان مکمل در کنار یه منبع خوب آموزش توصیه میکنم .... حالا این سوال پیش میاد که چرا؟
ببی اگه کتاب خیلی سبز رو داشته باشی اینو دیگه تا حالا فهمیدی که 70% بخش درسنامه های این کتاب وابسته به ترجمس .... حتی بخش عمده ای از قواعد رو بر اساس ترجمه جواب میده ...
و به خاطر همین هم من به هیچ عنوان این کتاب رو به عنوان یه منبع آموزش معرفی نمیکنم ... بلکه یه کتاب تست فووووق العادس ....
من خودم شخصا تابستون کلاس رفتم .... و از رو جزوه دبیرم قواعد رو میخونم که به هیییییییییییچ عنوان هییییچ تستی رو حتی بعضی از دروس سال سوم رو که همه فکر میکنن باید قواعدش رو بر اساس ترجمه جواب بدن بر اساس ترجمه جواب نمیدم ....
خودشون همه راه حل و قواعد تستی دارن .... کاااملا قواعدی جواب داده میشن .... نه بر اساس ترجمه ...
یه چیز دیگه .... فیل شیمی به هیییچ عنوان برای همه نوع دانش آموزی خوب نیست .... و برا اونایی هم که لازمه تحت هیییچ شرایطی به عنوان تک منبع اصلا توصیه نمیشه ...
درواقع من اینجوری توصیه میکنم : ( این فقط نظر منه )
اگه عااالی خوندی تو آزمونای آزمایشیت همیشه بالا 70 - 80 - 90 بوده که موج آزمون الگو فقط . جمع بندی سیب مهر و ماه هم خوبه براش فقط وسه یه دوره سریع ...
اگه حدت متوسطه و معمولا 40 - 50 - 60 میزنی خط ویژه + موج آزمون الگو یا به جای موج آزمون الگو حل کردن تستای آزمونای آزمایشی ه طی سال دادی ....
اگه ضعیف یا خیلی ضعیفی فیل شیمی + خط ویژه + موج آزمون الگو یا به جای موج آزمون الگو حل کردن تستای آزمونای آزمایشی که طی سال دادی ....
در کل فیل شیمی تکی توصیه نمیشه ....
اگه صفر و یا خیلی ضعیفی فیل + خط ویژه + موج آزمون الگو .... بااااااید هر سه تا کار شه .... یا به جای موج آزمون الگو حل کردن تستای آزمونای آزمایشی ه طی سال دادید ....
البته برا تست زنی اگه کسی خودش تو طی سال تستا رو نشان دار کرده باشه از همونا وسه جمع بندی استفاده کنه ....
و یا بعضی کتابا خودشون علامت زدن این تستا رو ....
داداش قصدم ایراد گرفتن نیست چون اینا همه نظر شخصین ....
اما بعضیاشون قشعین و نظر شخصیه من نیستن ....
دین و زندگی :
اون کتاب معروف دینی نشر الگو دیگه تو این انتشارات چاپ نمیشه و توی انتشارات سفیر خرد چاپ میشه ...
زبان : داداش فیل زبان مبتکران فقط برا کسایی خوبه که زبانشون قویه ...
شیمی هم همه رو گفتی جز موج آزمون نشر الگو که اونم عالیه ....
راجع به بقیش من دخالتی نمیکنم ...
بقیه میشن نظر شخصی ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)