سلام دوستان، چند تا سوال داشتم. ممنون میشم کامل توضیح بدید
من از یک تیر شروع میکنم به خوندن. معدلم هم شد 19.23
سوال اول: از اول تیر تا 19 تیر که مدرسم شروع میشه، چی بخونم؟! از این پیشنهاد دوستمون خوشم اومد. 2 تا اختصاصی + عربی
حالا این اختصاصی که گفته یعنی کامل دوم و سوم رو بخونم یا فقط سوم؟!
سوال دوم: از 19 تیر، روزهای یک شنبه تا سه شنبه مدرسه میرم که پیش رو درس میدن. درس هر روز رو همون روز میخونم. ولی برای چهار روز باقی مونده چه کنم؟!
سوال سوم: مجموعه های آفبا واقعا ارزش داره؟! چون واقعا گرونن. کسی شیراز هست که بیاد با هم بخریم و استفاده کنیم؟!
سوال چهارم: قلم چی برم یا گزینه دو؟! اگه تابستون گزینه دو برم و از مهر قلم چی بهتر نیس؟!
ممنونم😘😉
Sent from my C6602 using Tapatalk
دوستان من قلم چی ثبت نام کردم ، گاج هم رایگان منو آزموناش با کلاساش ثبت نام کرد.
دلم با قلم چی هست ولی میگن گاج سوالاش عالیه ازمونای قلم چی و گاج هم طورین که با هم تداخل ندارن ، یه هفته این یه هفته اون
اگه هرجمعه برم آزمون بدم زده نمیشم ؟
سلام بچه ها من یه سوال ریاضی دارم میشه کمکم کنید؟
یه تستی دیدم که مربوط به دنباله بود .بعدش اومده بود نامعادله تشکیل داده بود کسری بود .بعدش کسرهارو معکوس کرد و در یک منفی ضرب کرد اما علامت نامعادله تغییر نکرد چرا؟ .(من این رو تو فیلم اموزشی که گزینه 2 گذاشته دیدم)
مثلا ببین 4/2<6/2 درست؟ حالا معکوسش کن کسرارو 2/4<2/6 که این غلطه یا باید علامت معادله عوض بشه اینطوری: 2/4>2/6 و یا باید در یک منفی ضرب بشه که اگه در منفی ضرب بشه دیگه علامت معادله تغیرر نمیکنه : 2/4-<2/6- وقتی همچین ابهاماتی برات پیش میاد با مثالهای عددی چک کن خیالت راحت شه اما هر چیزی که با منطقت جور در نیومد حتما چک کن.
موفق باشی
پیشنهاد یه رتبه برتر به من
عمومی و اختصاصی همش بخون به جز هندسه پایه
خودم که فکر میکنم هندسه پایه چندتا فصلاش رو بخونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)