خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شروع برای کنکود ۹۶ درخواست راهنمایی حرفه ای

با سلام.
      من دانش آموز مدرسه تیزهوشان شهر خودمون بودم تو دوره دبیرستان انگیزه درس خوندن رو از دست دادم و سال دوم به دلیل نمره کنم اخراج شدم و رفتم مدرسه عادی.
      سال سوم هم که الان باشه باز ۲ تا تجدید دارم و نمره هامم اکثرا کم هست. (بلکل درس نخوندم خرداد)
      ولی دیگه قسط دارم برای کنکور ۹۶ شروع کنم جدی بخونم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم(رشتم تجربی هست)
      چی کار کنم ؟ ترمیم معدل کنم تابستون برای اون بخونم ؟ برای کنکور چه جور بخونم اصلا ؟ چی کار کنم ؟...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eminent نمایش پست ها
      با سلام.
      من دانش آموز مدرسه تیزهوشان شهر خودمون بودم تو دوره دبیرستان انگیزه درس خوندن رو از دست دادم و سال دوم به دلیل نمره کنم اخراج شدم و رفتم مدرسه عادی.
      سال سوم هم که الان باشه باز ۲ تا تجدید دارم و نمره هامم اکثرا کم هست. (بلکل درس نخوندم خرداد)
      ولی دیگه قسط دارم برای کنکور ۹۶ شروع کنم جدی بخونم ولی هیچ اطلاعاتی ندارم(رشتم تجربی هست)
      چی کار کنم ؟ ترمیم معدل کنم تابستون برای اون بخونم ؟ برای کنکور چه جور بخونم اصلا ؟ چی کار کنم ؟...
      اینا هر کدوم میشه کلی بحث!!
      اولویت اول: ترمیم معدل
      اولویت دوم:جبران سال دوم و سوم
      انتخاب منابع پیبش دانشگاهی بمونه برا آخر تابستون
      +تونستی ی مشاور بگیرحداقل در حد پشتیبانهای کانون

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز منم مشکلی مشابه شما دارم بدلیل مشکلات فراوان روحی و روانی خرداد رو نتونستم بخونم خداروشکر یدونه افتادم! منم میخوام ترمیم معدل کنم ولی رفتم مدرسه از مدیر پرسیدم گفت چون یکی افتادی نمی تونی توی ترمیم معدل شهریور ثبت نام کنی! حرفش درسته به نظرتون؟ پیشنهاد منم به شما اینه که : دروس تخصصی سال سوم و دوم رو بخون + اگه تونستی عمومی هارو هم بخونی که بهتر+اون دوتایی که افتادی رو هم بین این دروس بخون تست بزن (اصلا فرض کن نیوفتادی)شهریور شروع کن تشریحی خوندنشون که پاسشون کنی! موفق باشی!

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز هیچ به معدل فکر نکن فقط اگه قصد تحصیل تو خارج کشور رو داری ترمیم معدل انجام بده . گذشته ی تو دیگه اصلا مهم نیست مهم الان تو هست حتما تو تابستون دوم و سوم وبخون حتما ازمون های گزینه 2 ثبت نام کن و مطابق با برنامه های اون پیش برو خیلی برنامه ی خوبیه منم که دارم پیش همین کارو کردم .ببین خیلی ها بودن که با معدل 19/90 و اینا حتی 20 فرزانگان حتی نتونستن مجاز کنکور باشن . پس الان تو مهمه اگه توانتخاب منابع هم مشکل داری بگو کمکت کنم . وضعیت الان من هم خیلی داغونه هرروز یه اموزشگاه هر روز یه مشاور دیوونه شدم نمیدونم بدون کلاس میشه یا نه همچنان در حال تحقیق هم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme2020 نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز هیچ به معدل فکر نکن فقط اگه قصد تحصیل تو خارج کشور رو داری ترمیم معدل انجام بده . گذشته ی تو دیگه اصلا مهم نیست مهم الان تو هست حتما تو تابستون دوم و سوم وبخون حتما ازمون های گزینه 2 ثبت نام کن و مطابق با برنامه های اون پیش برو خیلی برنامه ی خوبیه منم که دارم پیش همین کارو کردم .ببین خیلی ها بودن که با معدل 19/90 و اینا حتی 20 فرزانگان حتی نتونستن مجاز کنکور باشن . پس الان تو مهمه اگه توانتخاب منابع هم مشکل داری بگو کمکت کنم . وضعیت الان من هم خیلی داغونه هرروز یه اموزشگاه هر روز یه مشاور دیوونه شدم نمیدونم بدون کلاس میشه یا نه همچنان در حال تحقیق هم
      ترمیم معدل بهت کارنامه دیگه نمیدن فقط نمرهاش برای کنکوره

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

Talking

نقل قول نوشته اصلی توسط کـاملیـا نمایش پست ها

ترمیم معدل بهت کارنامه دیگه نمیدن فقط نمرهاش برای کنکوره
      من از دوتا مشاور پرسیدم . معدل هیچ تاثیری برای کنکور نداره . ترمیم معدا فقط برای کسانی هست که میخوان خارج کشور ادامه تحصیل بدن باید معدا دیپلم بالا باشه ترمیم معدل هم به این خاطر هست

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eminent نمایش پست ها
      با سلام.
      اینکه قصد داری بخونی عالیه اما امیدوارم در حد حرف نباشه
      برای شروع برو ترمیم
      اونوق معلوم میشه واقعا میخوای بخونی یا حرفه...
      بعد هم بشین پایه را جمع بندی کن و ترم اول پیش را روخوانی

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من از دوتا مشاور پرسیدم . معدل هیچ تاثیری برای کنکور نداره . ترمیم معدا فقط برای کسانی هست که میخوان خارج کشور ادامه تحصیل بدن باید معدا دیپلم بالا باشه ترمیم معدل هم به این خاطر هست
      اون مشاورا از کجا اومدن؟! ترمیم معدل دقیقا فقط بخاطر کنکور اجرا شده ؛ ضمنا کنکور 96 که هنوز مشخص نیست تاثیر نداره یا داره.

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Sheytani
      نمایش مشخصات
      معدل کل که تاثیر نداره نمرات هر درس رو تاثیر میدن.
      منم دارم بهت میگم وقتی نمره ات رو ترمیم کنی بهت هیچ کارنامه ای نمیدن پس دیپلم ات عوض نمیشه و فقط برای کنکور تاثیر داده میشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط JavADiiI74 نمایش پست ها
      اون مشاورا از کجا اومدن؟! ترمیم معدل دقیقا فقط بخاطر کنکور اجرا شده ؛ ضمنا کنکور 96 که هنوز مشخص نیست تاثیر نداره یا داره.
      هر دو رتبه تک رقمی بودن

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      هر دو رتبه تک رقمی بودن
      ترمیم معدل واسه کنکور داخل کشوره و تو 96 هم تاثیر داره

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir h نمایش پست ها
      ترمیم معدل واسه کنکور داخل کشوره و تو 96 هم تاثیر داره
      هر چقدر که میخواین اینو تکرار کنید من باور دارم به چیزی ک میگم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام میشه برنامه گزینه دو رو برام ارسال کنی

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان ممنون از راهنمایی هاتون. قسط دارم برای تابستون دروس اختصاصی دوم و سوم رو بخونم. توصیه ای دارین ؟ اگه درس های عمومی رو نگه دارم برای نزدیک کنکور مشکلی نیست ؟ در مورد برنامه ریزی ها و کتاب هایی که میتونم استفاده کنم توصیه ای دارین ؟ برای دروس مختلف
      ممنون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)