خرید کتاب سوالات بهمراه پاسخ نامه هاشون یچیزی حدود 80 تومن میشه.
منکه با چیزی حدود 20 تومن میرم دفترچه سوالای کنکور مهروماهو با پاسخ تشریحی درست و حسابی میگیرم و برام بهتره :
این شکلی ان :
مثلا ریاضی 94 :
![]()
خرید کتاب سوالات بهمراه پاسخ نامه هاشون یچیزی حدود 80 تومن میشه.
منکه با چیزی حدود 20 تومن میرم دفترچه سوالای کنکور مهروماهو با پاسخ تشریحی درست و حسابی میگیرم و برام بهتره :
این شکلی ان :
مثلا ریاضی 94 :
![]()
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
سلام
من به شخصه برای اولین بار از تیپ جدید زرد قلمچی استفاده کردم، با وجود مؤلفان و دبیران قدرتمندی مثل آقای کرامت در درس زیست و عزیزان دیگه در درس های تخصصی اشتباهات اشکالات متعددی به چشم میخورد که مجبورم میکرد به چاپ قدیمی دور دنیا مراجعه کنم، بنظرم دوردنیا بهتره، کلاً کتابای گاج بخاطر واحد ویرایش و بازنگری قوی و دقیقش خطای علمی کمی دارند
SaM019
یه سوال
واس درسی مثل شیمی که مشترکه درسامون ولی تستامون فرق داره با ریاضیا باید یه اختصاصی تجربی بگیرم یه تخصصی تجربی؟؟؟
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
البته دور دنیا هم خوبه!
من
خودم
و دیگر هیچ . . .
ویرایش توسط Brilliant : 07 خرداد 1395 در ساعت 01:35
سلام!
متوجه منظورت که اخنتصاصی تجربی یا ریاضی رو متوجه شدم خوشبختانه!ببین داداش امسال هم مثل سالای قبل دوردنیا مثل دفترچه کنکور نوشته شده، یعنی سؤالای عمومی اومدن بعد سؤال اختصاصی و سال به سال تکرار شده این ریتم! بنابراین بخوای بگیری چاره ای نداری جز اینکه اختصاصی تجربی بگیری! مگر اینکه بخوای ریاضی امتحان بدی!
![]()
SaM019
معلم حسابانمون خیلی روی دور دنیا تو چهار ساعت تاکید کرده
خودم ندارم اما تا جایی ک خبر دارم گاج خیلی خوب و قوی روی کتاب هاش کار کرده و همچنان داره ادامه میده
1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)