آقا من خواستم سوالات شیمی ۱۰ سال اخیرو دان کنم دیدم این سایته ادعا کرده لینکشو گذاشته... رفتم توش هرچی میگردم لینکی نیست.ببینید شما هم چیزی پیدا نمیکنید یا فقط منم ؟پشتیبانیشون هم تماس میگیرم میگه این شماره در شبکه موجود نمیباشد....
آقا من خواستم سوالات شیمی ۱۰ سال اخیرو دان کنم دیدم این سایته ادعا کرده لینکشو گذاشته... رفتم توش هرچی میگردم لینکی نیست.ببینید شما هم چیزی پیدا نمیکنید یا فقط منم ؟پشتیبانیشون هم تماس میگیرم میگه این شماره در شبکه موجود نمیباشد....
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
ویرایش توسط Araz : 06 اردیبهشت 1399 در ساعت 20:07 دلیل: لینک خروجی ممنوع
خو از جای دیگه دانلود کن . چرا قفلی زدی رو این سایت ؟
طوری عمل کنید که گویا شکست محال است و همین طور هم می شود.
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
بچه ها میشه یکی لینک دانلود سوالات شیمی و فیزیک ۱۰ سال اخیرو برا من پیدا کنه اینجا بزاره![]()
http://forum.konkur.in/thread68076.html
تو تلگرام برو کانال ایکیو کنکور جستجو کن منتا تا سوالای ده سال اخیر فیزیک را دریابی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)