یک نکته ی مهمی که بایدمد نظرقرار بدی اینه:دربازه بندی براکت نقاط ابتدای پاره خط باز یا بسته ولی نقاط انتهاشهمیشه باز هستند.
بله،طبق جمله ی بالاییم باز یا بسته بودن در رسم پاره خط ها اثر داره.
برای اینکه بفهمی کدوم پاره خط هارو باید بکشی باید به دوسر بازه ی داده شده عدد بدی وبقیه ی مراحل.
امیدوارم سوالات رفع شده باشه همین قدرازسوالات فهمیدم.......
سلام
سوالاتت در مورد نمودار برکت یکم نا واضح بود برام اما واقعا خیلی چیز خاصی نیست اگر کمی دقت کنی(معمولا شکل یکم شلوغ میشه آدم دلش ضعف میره!)اما:
1- جواب این سوال رو خود تابع میده یعنی باید مقادیر تابع رو دید و گفت. من حدس میزنم یکم برکت رو خوب دقت نکردی و گرنه این سوال رو نمی پرسیدی.
2-چون حاصل عدد صحیح صفر شده! ر.ک به قسمت آخر پاسخ 1
3-گفتم قاعده خاصی نیست باید تعریف براکت رو اعمال کرد. ر.ک به قسمت آخر پاسخ 1
4- برای براکت های ساده غلط نیست. باید دقت کرد.
5- بله مهمه، ر.ک به قسمت آخر پاسخ 1
پاسخ سوالو ببینید!!!!
ینجا دقیقا موضوع سوالات 4 و 5 مطرحه. وقتی x بین -1 تا 1 پس 3x بین -3 تا 3 است اما چون بازه، بازه! پس این براکت در این بازه هیچوقت 3 نمیشه.
اگر سوالی بود بپرس بلد باشم جواب میدم.
سوال اول به جا خطوط توپر باید می نوشتم نقاط توپر . اشتبا شده .
1- مقادیر تابع رو دید و گفت ینی چی ؟!؟! با مثال بگو لطفا اگه میتونی
یکی از تست های تکمیلی خیلی سبز نقاط توپر رو به هم وصل کرده بود ! خود آقای مویینی میگه:
هرگز نباید نقاط توپر رو وصل کنیم...
اما تو تست های تکمیلی خیلی سبز به هم وصل کرده بودن ! این جز تناقض ، چیز دیگه ای رو نمی رسونه !
2- ینی صفر شدن حاصل براکت همیشه باعث میشه نقطه توپر به سمت پایین تصویر نشه ؟! خب با چ علتی ؟!؟! هیچ جا همچین چیزی ندیدم .
+ یکی از بچه ها میگه که باید تصویر شه ! حتی تو تست سراسری 91 خارج در تابع ایگرگ = براکت ایکس به توان 2 ، در مبدا مختصات نقطه توپر داریم و تصویر این نقطه توپر که طبیعتا میفته روی خط y=-1 رو هم باید کشید . ( هر چن که در برد تابع نبود )
3- گرفتم
4- برای براکت های پیچیده چ دقتی لازمه ؟! ینی منظورتون براکت های کسریه ؟ خب از براکت کسری پیچیده تر ک نیس ! (تو تجربی البته)
5- هیچ کس توضیح درست حسابی ای نداد ب من تو این موضوع . هر کسی ی چیزی گفت ...
خب چ تاثیری داره ؟ مثلا اگه بازه بسته باشه در توپر یا تو خالی کشیدن نقطه تاثیر داره ؟ با یه مثال بگید لطفا ن ب صورت تئوری
در سوال خارج 91 ، در همون تابعی که بالا گفتم ، نقطه توپر در روی خط به عرض +4 مدنظر گرفته شده و در تعیین تعداد پاره خط های تابع براکتی نقش داره . در حالی که به فرموده شما و دوستان دیگه ، ما نباید خط y=4 رو در برد تابع لحاظ کنیم ( با توجه به مفهوم براکت) اما کل کتاب های کنکور لحاظ کردن !! تازه اونجا دامنه تابع از -2 تا +2 بود . بازه هم باز بود . پس اون خط به عرض 4 در برد تابع در دامنه مدنظر طراح نمی گنجید !!
تو همین سوال آخر صفحه در عکس هم دقیقا همین موضوع برقراره . خط به عرض 3 ، جز برد نیس ، پس چرا تو بعضی سوال ها مث خارج 91 عکس این اتفاق میفته ...؟!!
+ من مطمئنم این بحث ب هیچ جا نمیرسه . مشکل از کتاب های بازاره که بحثو خوب باز نکردن و متاسفانه با هزار مثال نقض بحث رو رها کردن . آخرین باری ک در داخل کشور سوال داشتیم از این بحث ، سال 83 بود . امیدوارم امسالم از این بحث سوال نیاد هر چن که یحتمل میاد ...!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)