سلام دوستان من تو آرایه ها مشکل دارم آیا کسی با تکنیک خاصی دارین برای حل کردن آرایه های ترکیبی ...اگه کسی تکنیک خوبی داره بگه ممنون بچه ها
سلام دوستان من تو آرایه ها مشکل دارم آیا کسی با تکنیک خاصی دارین برای حل کردن آرایه های ترکیبی ...اگه کسی تکنیک خوبی داره بگه ممنون بچه ها
من نمیدونم اصن تکنیک باشه یا نه، و به شخصه بلد نیستم...
ولی تا جایی که میدونم بشین فقط تستا ارایه رو بزن ، همش حله... قلق کار میاد دستت و بلدشون میشی...
برای آرایه تکنیک سریع وجود نداره به جز زدن تست های معقول نه زیاد.اول مفهوم هر آرایه بعد زدن تست.به نظر من اگر 100-120 تست در کل برای آرایه کار کنی ،نکات دستت میاد و از این تعداد بیشتر تست باعث افزایش سرعتت میشه.من خودم کتاب همایش جلد اول که مربوط به زبان فارسی و آرایه میشه هامون سبطی رو توصیه میکنم چون روش پاسخگویی به هر آرایه رو توضیح داده.اگرم حوصله نداری و نیاز به تدریس یک معلم داری میتونی دی وی دی ادبیات جامع رهپویان دانش که 40 هزار تومنه رو بخری که من دارم.مدرسشم حسن نورانی که طراح قلمچی هست کل ادبیات و زبان فارسی رو تدریس کرده تهیه کنی.این روش منه تو ادبیات که درصد 20 خودمو به 60 رسوندم.در ضمن در مدت باقی مونده هم میرسی کل دی وی دی رو ببینی.امیدوارم برات مفید باشه.دنبال تکنیک نباش و از مطالب درسی نترس و با اون ها مواجه شو میبینی از اون چیزی که تصورشون میکردی خیلی آسونترن.
با خداوند همه چیز ممکن است...
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
به شخصه تو عمرم هیچ وقت معنی و مفهوم
استعاره و مجاز و ایهام رو نفهمیدم
اما تست آرایه ای نبوده که نتونم حلش کنم !
با یه سری آرایه های ساده مثل حسن تعلیل و اسلوب معادله و کنایه و تضاد و تشبیه و مراعات النظیر میشه همه تستا رو حل کرد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)