برای دانش آموزان و داوطلبان ِ عزیزی که نیاز فوری به لیست واژگان مورد نیاز برای کنکور رو دارند ؛
این فایل ِ کتاب واژگان کنکور کلک معلم رو قرار میدیم.
موفق و پیروز باشید
DownLoad.pdf - 743 KB
برای دانش آموزان و داوطلبان ِ عزیزی که نیاز فوری به لیست واژگان مورد نیاز برای کنکور رو دارند ؛
این فایل ِ کتاب واژگان کنکور کلک معلم رو قرار میدیم.
موفق و پیروز باشید
DownLoad.pdf - 743 KB
ویرایش توسط Moghadam : 09 دی 1392 در ساعت 23:37
ببخشید میخوواستم بپرسم
این واژه ها برای کنکور کافیه آخه میگن واژه های خارج از آخر کتاب درسی رو هم میدن(ستاره دار ها)]
درسته؟
املای کنکور چطوریه؟
⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
13
باز هم تاکید میکنم که دونستن تمام معانی واژگان انتهای کتاب لازم , اما کافی نیست و همونطور که اشاره کردید سایر واژه های داخل متن درس ها نیز مورد پرسش قرار میگیرن.
سوالات املای کنکور از تیپ های مشخصی برخوردارند که مهمترین اون ها بحث واژگان هم آوا است ( نمونه این مورد رو میتونید در صفحات 54 تا 57 کتاب مشاهده کنید. )
این کتاب بهتره یا لغت املای موضوعی نشر الگو
و در گوش ان کس که در تسخیر شیطان است اما این را زمزمه می کنم همان به که شیطانت را بزرگی کنی که در این نیز تو را راهی است به بزرگی
حالا
برای لغت ها و واژه ایییی خارج از آخر کتاب درسی
هستیند چیکارکنیم ماکهنمیتونیم معنیشو از کجا پیدا کنیم لغتای داخل متنو
⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
13
من این کتاب ندارم. اما وازکان سطربه سطر ادبیات فارسی که سورمه ای هست ماله گاجه هم خوبه ها.من از روی اون میخونم.کلماتی هم که اهمیت املایی داره رو ستاره دار کرده. معلممون میگفت هم نشر الگو خوبه هم گاج.
زندگی هدیه خداوند به شما و نحو ه ی زندگی هدیه شما به خداوند
درود
نه عزیزم کافی نیست و درست حدس زدین از داخل متن کتاب هم میدن.....
برای این کار بهتره کتاب بنده رو تهیه کنین.تمام نیازهای شما رو برآورده می کنه.
معناي واژه هاي داخل متن کتب درسي (دوّم، سوّم، زبان فارسي 3، پيش دانشگاهي)
توجّه به لغات ايهام دار و مشخص كردن چندين معني آن هاجمع بندي جفت هاي املاييواژه هاي كنكور سراسريتاريخ ادبيّات و اعلام فصل به فصل
دكتر امين يزدي زاده، مدرس كنكوري درس زبان و ادبيات فارسي رشته هاي رياضي و تجربياستان آذربايجان غربي شهر اروميه
09143469320
مولف کتاب دهخدای کنکور انتشارات شب قره تهران
معناي واژه هاي داخل متن کتب درسي (دوّم، سوّم، زبان فارسي 3، پيش دانشگاهي)توجّه به لغات ايهام دار و مشخص كردن چندين معني آن هاجمع بندي جفت هاي املاييواژه هاي كنكور سراسريتاريخ ادبيّات و اعلام فصل به فصل
دكتر امين يزدي زاده، مدرس كنكوري درس زبان و ادبيات فارسي رشته هاي رياضي و تجربياستان آذربايجان غربي شهر اروميه
09143469320
مولف کتاب دهخدای کنکور انتشارات شب قره تهران
معناي واژه هاي داخل متن کتب درسي (دوّم، سوّم، زبان فارسي 3، پيش دانشگاهي)توجّه به لغات ايهام دار و مشخص كردن چندين معني آن هاجمع بندي جفت هاي املاييواژه هاي كنكور سراسريتاريخ ادبيّات و اعلام فصل به فصل
بااین کتاب میشه 2تا سوال جواب داد البته اگه فقط قست لغات کتابی را بخوانید اما اگه درس به درس بخوانید همه لغات رو پوشش میده
دوستان تو این فرصت باقی مونده برا لغت چی بخونم؟؟تقریبا صفر
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)