خلاف قوانین.
منم دومم عزیزم...نگران نباش اگه قرار بود نمره های امسالو هم تاثیر بدن حتما امتحانارو هماهنگ برگزار میکردن مث سوما...نمیشه که هر معلمی هرجور دلش بخواد سوال طرح کنه و بعدشم اون نمراتو تاثیر بدن...بهتره بشینیم و برای کنکورمون بخونیم...این نمره ها هیچ اهمیتی ندارن...
منم سال دومم معدل ترم اولم 19.86 الان فقط دارم به این نیت امتحان میدم که ترم 2 تجدید نشم.چرا سال دوم اینجوریه اخه؟؟؟؟؟؟اگه کمک خواستی یا چیزی پ خ بده گرچه منم مث خودتم خخخخ
معلم شیمی من گفت اینو نباید هیچ معلمی بگه اما واقعا سال دوم مهم نیست شما چرا اینقدر خودتون عذاب میدید؟هر چی شدید شدید مهم اینه سال بعدی نهایی رو عالی بدید وقتی تو ده سال دیگه به خودت میای و میبینی این معدل سال دوم هیچ تاثیری در زندگیت نداره چرا الان اینقدر داری به خودت فشار میاری؟من معدلم ترم اولم به خاطر جغرافیا خیلی پایین اومد و شدم 19/24 الان دارم دعا میکنم فقط بالای نوزده بیارم ابهت معدل نوزده نگه دارم وگرنه اصلا برام مهم نیست معدلم چی میشه سال بعد رو باید بکوب بخوانیم
این افت معدل دوم دبیرستان کاملا طبیعیه یکی از دلایلشم سنگین شدن دروسه.
یه دلیل دیگم داره اونم اینه دانش اموزای دوم عقل و شعور درسیشون در حد سال دوم دبیرستان نیست اینو الان متوجه نمیشی بیای سال سوم کاملا فرقشو حس میکنی.
عزیز دل انگیز(@lawyer)
هنوز اول راهی خداروشکر کن مشکلاتت واس الانه و سال دیگه ک امتحان نهایی داری پیش نیومده((:
جاهای قشنگش اازینجا ب بعده هاااا.. پس بچسبو هدفتو ول نکن(((:
دو ماه اول تابستون سال دوم رو بخون و پایه ات رو تقویت کن چون مثلا شیمی دوم بیس هست و سوالات سختی هم ازش تو کنکور میدن بعد تموم نشد ماه سوم هم دوم رو بخونی بهتره سال سوم فرصت کافی برا خوندن درسهای سال سوم هست ولی فرصت جبران سال دوم رو دیگه تقریبا نخواهی داشت اگر تو همون دو ماه دوم رو تموم کردی ی کوچولو از سوم بخون ولی مطمئنم این پیش خوانی زیاد به دردت نخواهد خورد
اینو بدون که فقط ی تیکه کاعذ. تنها چیزی که تعیین کننده اس معدل نهایی سوم+کنکوره. من اگه برمی گشتم به الان تو درحد قبولی بعصی درسا می خوندم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)