بالا40 میتونی 50دیگه خیلی باید تلاش کنی بستگی به خودت داره
کنکور مثل جمعه بازار میمونه . هر کی از راه میرسه یه عده رو اسکول میکنه محصولشو قالب میکنه بهش ...
هر کی میگه از صفر به همه چی میرسی یه کلاه برداره واقعیه . حداقل دانش آموز باید در حد تشریحی به مباحث مسلط باشه ... نه اینکه صفر کیلومتر باشه !! اونم تو ریاضی ...
روش های حلشون با بقیه هیچ فرقی نداره . همه کتابا همینجوری حل می کنن . اگه بعضی جاها یه خلاقیتی به خرج میده اون خلاقیته به کار شما نمیاد ... چرا ؟
چرا خلاقیت " بقیه" به کار شما نمیاد ؟!
یه لحظه دقت کنید دوستان . شما سر جلسه کنکور واسه " اولین بار " سوالات رو می بینید . وقتی یه سوال رو برای اولین بار می بینی ، به دلیل کمبود وقت ، فقط باید با " اولین " روشی که به ذهنت میرسه سوالو حل کنی . ینی همون روش محض تشریحی ... . نمیشینی 3 ساعت فک کنی که از کجا شروع کنم تا مثل این اساتید !!!! سوالو حل کنم . این دوستان مثل بقیه ، واسه سوال ، روش حل ساختن ... !! با بقیه هم هیچ فرقی نمی کنن ...
هیچکی با اینا به جایی نرسیده ... گول بازار کاذب رو نخورید ... یه کتاب معقول بگیرین و کارتونو راه بندازین مثل 99/9 درصد بقیه بچه ها .
دوستان عزیز من حاظرم به جونم قسم بخورم که ایشون اصلا مثل اساتید شیاد دیگه نیستن واقعا واقعا عین برادر خود آدم دلسوزن.مطمعن باشید.من همه پکیجای ریاضی و فیزیکو شیمیشو دارم.البته ریاضیم صفرتاصد نیست جمعبندیه مال پارساله که خودم میتونم سوالای 94 رو حل کنم.اینم بگم چون مال پارساه که من مهرماه گرفتم این نسخرو و پک جدید جمعبندی هنوز اونموقع تولید نشده بود.واقعا معرکست.
من تا حالا DvD برا کنکور نخریدم...ریاضی و فیزیکمم ضعیفه ولی صفر نیستما در حد 20 30 هستم هرکس استفاد کرده فیزیکشو بگه لطفا
<br>
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)