سلام.امروز شبکه اموزشو دیدم که اقای منتظری اومده بود.وگفتن با بسته 50 درصد کنکور تو 20 ساعت میتونین 14 سوالو جواب بدین .ایا حقیقت داره .تو سایتشون رفتم دیدم سوالای 94 رو ک خیلی خوب حل میکرد.
اگه استفاده ککردین بگین چطوریه.ممنون
سلام.امروز شبکه اموزشو دیدم که اقای منتظری اومده بود.وگفتن با بسته 50 درصد کنکور تو 20 ساعت میتونین 14 سوالو جواب بدین .ایا حقیقت داره .تو سایتشون رفتم دیدم سوالای 94 رو ک خیلی خوب حل میکرد.
اگه استفاده ککردین بگین چطوریه.ممنون
داداش اگه بيست هزار تومن بود بگير در غير اينصورت نگير كلا ، نه نظرم عوض شد اگه بيشتر از ده هزار تومن بود نگير .
بابا مسخره شو دراوردن هر موسسه اى پاشده اومده dvd زده ، داداش بشين خودت با يه كتاب خوب كار كن مطمئن باش بيشتر از 50 هم ميزنى اگه تلاش كنى ، اگه نميخواى هم تلاش كنى بازم dvd به دردت نميخوره . از ماگفتن .
من کاری به محتوا و روش ندارم ولی وقتی درصد میده اون درصد ماکسیمم هست که معمولا به اون درصد نمیرسن.
عمرا بتونی روشایی که استاد منتظری یاد میده تو کتاب دیگه ای یاد بگیری واقعا بی نظیره تو کل ایران این یه حقیقته.
سلام.از همینی که روش نوشته جمع بندی 50 درصد ریاضی ؟
ینی واقعا میشه باهش این سوالا رو حل کرد .واقعا روشش تو نمونه فیلما خیلی خوبه .هندسه پایه رو نگاه چطوری حل میکنه .اصلن هدفم تبلیغ نیست .واسم جالبه چون امروز تو تلوزیون گفت اگه هیچی ریاضی نخونده باشی .بازم میتونی برسی به 40
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)