X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 100
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      بیا برو روانپزشک مشکلت رو بگو ، بهت یه سری قرص آنتیدپرسانت میده بخور غده های مغزت مثل بچه آدم هورمون ترشح میکنن خوب میشی
      من حتی تو بچگی سه چهار بار دستامو با تیغ زدم فقط سطحی عمیق نبود

2. Top | #47
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دل و جراتشو نداری اگه داشتی تا الان خودکشی می کردی من و 38 کاربر دیگه رو خلاص میکردی از دست خودت

3. Top | #48
      کاربر اخراجی

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داداش یکم درکت می کنم من امسال پیش دانشگاهیم و اولین ساله کنکور میدم تا الانم یه صفر کیلومترم منم با توجه به اخلاق خانوادم اگه کنکورو بد بدم شاید تا روز نتایج خیلی به خودکشی فک کنم اما میدونم با اینکار نه تنها کاری حل نمیشه که اون دنیام رو هم از دست میدم و آبروی خانوادم میره
      کاش خانواده ها یکم بیشتر بچه هاشونو درک میکردن اما گاهی طوری رفتار می کنن که انگار اصلا بچه نبودن و ما هم باید قد اونا بفهمیم و عقل اونا رو داشته باشیم
      حیف

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      میدونم ی عده دارن ازم انتقاد میکنن چ تو دلشون چ تو انجمن خودتون ببخشید اما باورکنید داشتم دیونه میشدم دوماهه همش تو فکرمردن هستم زده بود ب سرم ی لحظم راحت نبودم . جای انتقاد ی حرفا بزنید آروم بشم من از انتقادات زیاد دورم شنیدم جای انتقاد نصیحتم کنید

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یاد اهنگ محسن افتادم

از اين بالا نيگا کردم زمين منو صدا ميزد
      يکي ميگف بپر پايين يکي تو قلبم جا ميزد
      وقت تموم کردن کار شهامت دل بريدن
      خط کشيدن دور همه به حس پرواز رسيدن
      حالا بايد چيکار کنم خاطره ها رو خط زدم
      کاري که اينجا ندارم گذشتنو خوب بلدم
      براي گريه کردنات يکي دو روزي کافيه
      سيا بپوش براي من اينم براي قافيه
      فقط من از اينجا ميرم فک نکنم چيزي بشه
      نه آسمون زمين مياد نه ابري باروني ميشه
      حرفاي آخرو زدم کارو بايد تموم کنم
      حيفه که اين ثانيه رو براي حرف حروم کنم
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقا ارمیا نمایش پست ها
      داداش یکم درکت می کنم من امسال پیش دانشگاهیم و اولین ساله کنکور میدم تا الانم یه صفر کیلومترم منم با توجه به اخلاق خانوادم اگه کنکورو بد بدم شاید تا روز نتایج خیلی به خودکشی فک کنم اما میدونم با اینکار نه تنها کاری حل نمیشه که اون دنیام رو هم از دست میدم و آبروی خانوادم میرهکاش خانواده ها یکم بیشتر بچه هاشونو درک میکردن اما گاهی طوری رفتار می کنن که انگار اصلا بچه نبودن و ما هم باید قد اونا بفهمیم و عقل اونا رو داشته باشیمحیف
      من این حرفارو برا خیلیاد زدم اما به جز کنکوری ها کسی درکم نکرد منم مجبورم از غصه های کنکور اینجا بگم

7. Top | #52
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      من حتی تو بچگی سه چهار بار دستامو با تیغ زدم فقط سطحی عمیق نبود
      خوب این نشون میده هورمونات درست کار نمیکرده از بچگی . مثل الان !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

8. Top | #53
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اشكم دراومد ...... خدااااااااا .... اخه چراااااااا ؟؟؟
      خودكشى ؟ كنكور ؟؟ باو تو چته ؟ كنكور مگه ته خطه ؟؟؟ داداش اينا همه زندگيه از تك تك لحظاتتون تو زندگي لذت ببرين . اگه از درس خوندن لذت نميبرين ببوسش ( اينجاش يكم با قوانين اسلامى مغايرت داره. ) بزارش كنار . برو دنبال زندگيت چميدونم ميخواى عكاس بشى نقاش بشى يا ... . اگه هم درس خوندنو دوس دارى تا تهش واسه هدفت بجنگ . اگه خدا هدفيو تو دلت انداخته ، مطمئن باش توانايي رسيدن به اون هدف رو دارى .
      داداش فكر كردن درمورد خودكشى ابدا كار درستى نيست . يادمه تو يه كتابى خوندم همه ى كسايي كه خودكشى ميكنن تو لحظه ى اخر پشيمون ميشن . هيچوقت واسه تغيير دير نيست . ببين بشين خوب با خودت فك كن ببين چه كاريو از صميم قلب دوس دارى به پارازيت ها توجه نكن ، ببين چه رويايي رو از بچگى دوست داشتى ، ميگن روياى بچگى بزرگترين هدف زندگى ادمه ، داداش مراقب باش هميشه يه وقتايي پيش مياد كه ادم از زندگى سير ميشه و خسته ميشه اگه تو اين موقعيت ها تونستى ادامه بدى ، اگه تو اين موقعيت ها تونستى اميد داشته باشى ، مطمئن باش مطمئن باش پيروز ميشى .

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      میدونم ی عده دارن ازم انتقاد میکنن چ تو دلشون چ تو انجمن خودتون ببخشید اما باورکنید داشتم دیونه میشدم دوماهه همش تو فکرمردن هستم زده بود ب سرم ی لحظم راحت نبودم . جای انتقاد ی حرفا بزنید آروم بشم من از انتقادات زیاد دورم شنیدم جای انتقاد نصیحتم کنید

اگه چیزیم ارومت کنه ارامش لحظه ای هست ..... بجا تاپیک زدن و فک کردن زیاد برو سربازی !! چون نمیتونی کاری کنی (حمایت خانواده نیس کنکورم قبول نشدی کارت پایان خدمت نداری ) ....... خود کشی در هر صورت به بقیه افراد خانواده هم صدمه میزنه اما اگه بزرگترین فرزند خانواده ای و برادر یا خواهر کوچکتر از خودت داری این کارو نکن به بدبختی هم شده بخاطر اونا زندگی کن اما اگه قضیه غیر از اینه نظری ندارم

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست من ببین ۲ ماه وقت هست اونم ۲ ماه که هر ۱ ساعتش به اندازه ۱۰ ساعت قبل از عید هست پس من میگم خیلی باید امید داشته باشی

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hoomanfrs نمایش پست ها
      اشكم دراومد ...... خدااااااااا .... اخه چراااااااا ؟؟؟ خودكشى ؟ كنكور ؟؟ باو تو چته ؟ كنكور مگه ته خطه ؟؟؟ داداش اينا همه زندگيه از تك تك لحظاتتون تو زندگي لذت ببرين . اگه از درس خوندن لذت نميبرين ببوسش ( اينجاش يكم با قوانين اسلامى مغايرت داره. ) بزارش كنار . برو دنبال زندگيت چميدونم ميخواى عكاس بشى نقاش بشى يا ... . اگه هم درس خوندنو دوس دارى تا تهش واسه هدفت بجنگ . اگه خدا هدفيو تو دلت انداخته ، مطمئن باش توانايي رسيدن به اون هدف رو دارى . داداش فكر كردن درمورد خودكشى ابدا كار درستى نيست . يادمه تو يه كتابى خوندم همه ى كسايي كه خودكشى ميكنن تو لحظه ى اخر پشيمون ميشن . هيچوقت واسه تغيير دير نيست . ببين بشين خوب با خودت فك كن ببين چه كاريو از صميم قلب دوس دارى به پارازيت ها توجه نكن ، ببين چه رويايي رو از بچگى دوست داشتى ، ميگن روياى بچگى بزرگترين هدف زندگى ادمه ، داداش مراقب باش هميشه يه وقتايي پيش مياد كه ادم از زندگى سير ميشه و خسته ميشه اگه تو اين موقعيت ها تونستى ادامه بدى ، اگه تو اين موقعيت ها تونستى اميد داشته باشى ، مطمئن باش مطمئن باش پيروز ميشى .
      من ازبچگی هیچ رویایی نداشتم براخودم فقط همش گریه میکردم و دوس داشتم یا زودتربمیرم یا زودتر بزرگ بشم هدف پزشکی ام ازسال اول دبیرستان تو وجود من امد دیگه تاخالا ن ب کاری فکرکردم ن ارزه ی کاریا دارم

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یاد اهنگ محسن افتادم
      من یاد اون آهنگ منحوس خراطها افتادم که میگفت تیغ اول رو زدم خون پاچید به در و دیوار تیغ دوم رو هم زدم.سومی و چهارمی هم ایضا و از این دست خزعبلات

ر.ا:
      استارتر عزیز خودت بشمر چقـــــــــــــد بچه ها بهت پیشنهاد دادن که منصرفت کنن...
      I KEEP DANCING ON MY OWN

13. Top | #58
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      داداش شما ناراحتیت از اینه که خانوادت حمایتت نمیکنن...
      خیلی ها اصلا خانواده ای ندارن...

بهتره جای این فکر ها منطقی باشی...
      شما میگی 5سال داری برای کنکور تلاش میکنی و نتیجه نمیگیری؟!
      با این وجود باز هم انتظار تشویق داری؟!
      فکر میکنی الان تو بقیه خونه ها چه خبره!؟همه چیز سر جاش و امن و امان و انرژی مثبت!؟
      نه جانم...اونا توی فیلمه...
      کسایی رو سراغ دارم روزی15ساعت دارن درس میخونن ترازشون از 6900میشه6700پدر مادرشون تا یه هفته جواب سلامشون هم نمیدن...
      بعد شما الان مشکلت اینه که اونجوری که باید تشویق نمیشی و اجازه ی استفاده ی کامل از ماشین شخصی رو نداری!؟بعد راه درست رو هم توی خودکشی میبینی!؟

فک میکنی پزشکی یعنی فقط گوشه ی مطب نشستن دستور دادن!؟
      بهتره با چند تا انترن هم صحبت بشی تا بدونی چه خبره...

شما که الان به خاطر یه حرف خانواده اینجوری ریختی به هم و میخوای خودکشی کنی!؟چه جوری میخوای نزدیک10سال برای گرفتن مدرک عمومی تلاش کنی!؟چه جوری میخوای استرس های کاری و برخورد های نامناسب و سختی ها و شب بیداری هارو تحمل کنی؟!

کنکور سخت هست ولی اگه هست برای همس...کسی این وسط موفق میشه که حوصله ی خوب خوندن رو داشته باشه و قدرت کنترل کردن احساساتشو...

اشتباهاتتو قبول کن...یا تلاش کن تا برطرفش کنی یا باهاش کنار بیا...
      زندگی به هیچ وجه اینجا تموم نمیشه...ممکنه یه روزی بیاد که عاشق کاری بشی که هیچوقت فکرشو نمیکردی...ممکنه همین الانش هم توی اشتباه باشی...ممکنه عاشق تصوراتت از پزشکی باشی نه خود پزشکی...
      اگه واقعا بدون کادر درمان نمیتونی و برات سخته این مدت خوب تلاشتو بکن و وارد یکی از رشته های پیراپزشکی بشو...

اگه قرار بود هر کسی که به رشته ی مورد علاقش و یا هر چیزی که میخواد نرسه خودکشی کنه, جمعیت ایران الان شاید به صد هزار تا هم نمیرسید...
      یا واقعیت رو قبول کن...یا چیزیو که میخوای واقعی کن...از راه درستش...

(حرفامو با لحن بد نخون رفیق...

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در عجبم از استارتر و ایضا در عجبم از دوستانی ک اومدن پست گذاشتن

15. Top | #60
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در عجب نباش

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور