داداش یکم درکت می کنم من امسال پیش دانشگاهیم و اولین ساله کنکور میدم تا الانم یه صفر کیلومترم منم با توجه به اخلاق خانوادم اگه کنکورو بد بدم شاید تا روز نتایج خیلی به خودکشی فک کنم اما میدونم با اینکار نه تنها کاری حل نمیشه که اون دنیام رو هم از دست میدم و آبروی خانوادم میره
کاش خانواده ها یکم بیشتر بچه هاشونو درک میکردن اما گاهی طوری رفتار می کنن که انگار اصلا بچه نبودن و ما هم باید قد اونا بفهمیم و عقل اونا رو داشته باشیم
حیف
میدونم ی عده دارن ازم انتقاد میکنن چ تو دلشون چ تو انجمن خودتون ببخشید اما باورکنید داشتم دیونه میشدم دوماهه همش تو فکرمردن هستم زده بود ب سرم ی لحظم راحت نبودم . جای انتقاد ی حرفا بزنید آروم بشم من از انتقادات زیاد دورم شنیدم جای انتقاد نصیحتم کنید
یاد اهنگ محسن افتادم
از اين بالا نيگا کردم زمين منو صدا ميزديکي ميگف بپر پايين يکي تو قلبم جا ميزدوقت تموم کردن کار شهامت دل بريدنخط کشيدن دور همه به حس پرواز رسيدنحالا بايد چيکار کنم خاطره ها رو خط زدمکاري که اينجا ندارم گذشتنو خوب بلدمبراي گريه کردنات يکي دو روزي کافيهسيا بپوش براي من اينم براي قافيهفقط من از اينجا ميرم فک نکنم چيزي بشهنه آسمون زمين مياد نه ابري باروني ميشهحرفاي آخرو زدم کارو بايد تموم کنمحيفه که اين ثانيه رو براي حرف حروم کنم
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

There is enough light for one who wants to see
خودكشى ؟ كنكور ؟؟ باو تو چته ؟ كنكور مگه ته خطه ؟؟؟ داداش اينا همه زندگيه از تك تك لحظاتتون تو زندگي لذت ببرين . اگه از درس خوندن لذت نميبرين ببوسش ( اينجاش يكم با قوانين اسلامى مغايرت داره. ) بزارش كنار . برو دنبال زندگيت چميدونم ميخواى عكاس بشى نقاش بشى يا ... . اگه هم درس خوندنو دوس دارى تا تهش واسه هدفت بجنگ . اگه خدا هدفيو تو دلت انداخته ، مطمئن باش توانايي رسيدن به اون هدف رو دارى .
داداش فكر كردن درمورد خودكشى ابدا كار درستى نيست . يادمه تو يه كتابى خوندم همه ى كسايي كه خودكشى ميكنن تو لحظه ى اخر پشيمون ميشن . هيچوقت واسه تغيير دير نيست . ببين بشين خوب با خودت فك كن ببين چه كاريو از صميم قلب دوس دارى به پارازيت ها توجه نكن ، ببين چه رويايي رو از بچگى دوست داشتى ، ميگن روياى بچگى بزرگترين هدف زندگى ادمه ، داداش مراقب باش هميشه يه وقتايي پيش مياد كه ادم از زندگى سير ميشه و خسته ميشه اگه تو اين موقعيت ها تونستى ادامه بدى ، اگه تو اين موقعيت ها تونستى اميد داشته باشى ، مطمئن باش مطمئن باش پيروز ميشى .
اگه چیزیم ارومت کنه ارامش لحظه ای هست ..... بجا تاپیک زدن و فک کردن زیاد برو سربازی !! چون نمیتونی کاری کنی (حمایت خانواده نیس کنکورم قبول نشدی کارت پایان خدمت نداری ) ....... خود کشی در هر صورت به بقیه افراد خانواده هم صدمه میزنه اما اگه بزرگترین فرزند خانواده ای و برادر یا خواهر کوچکتر از خودت داری این کارو نکن به بدبختی هم شده بخاطر اونا زندگی کن اما اگه قضیه غیر از اینه نظری ندارم
دوست من ببین ۲ ماه وقت هست اونم ۲ ماه که هر ۱ ساعتش به اندازه ۱۰ ساعت قبل از عید هست پس من میگم خیلی باید امید داشته باشی
من یاد اون آهنگ منحوس خراطها افتادم که میگفت تیغ اول رو زدم خون پاچید به در و دیوار تیغ دوم رو هم زدم.سومی و چهارمی هم ایضا و از این دست خزعبلاتیاد اهنگ محسن افتادم
![]()
ر.ا:
استارتر عزیز خودت بشمر چقـــــــــــــد بچه ها بهت پیشنهاد دادن که منصرفت کنن...
I KEEP DANCING ON MY OWN
داداش شما ناراحتیت از اینه که خانوادت حمایتت نمیکنن...
خیلی ها اصلا خانواده ای ندارن...
بهتره جای این فکر ها منطقی باشی...
شما میگی 5سال داری برای کنکور تلاش میکنی و نتیجه نمیگیری؟!
با این وجود باز هم انتظار تشویق داری؟!
فکر میکنی الان تو بقیه خونه ها چه خبره!؟همه چیز سر جاش و امن و امان و انرژی مثبت!؟
نه جانم...اونا توی فیلمه...
کسایی رو سراغ دارم روزی15ساعت دارن درس میخونن ترازشون از 6900میشه6700پدر مادرشون تا یه هفته جواب سلامشون هم نمیدن...
بعد شما الان مشکلت اینه که اونجوری که باید تشویق نمیشی و اجازه ی استفاده ی کامل از ماشین شخصی رو نداری!؟بعد راه درست رو هم توی خودکشی میبینی!؟
فک میکنی پزشکی یعنی فقط گوشه ی مطب نشستن دستور دادن!؟
بهتره با چند تا انترن هم صحبت بشی تا بدونی چه خبره...
شما که الان به خاطر یه حرف خانواده اینجوری ریختی به هم و میخوای خودکشی کنی!؟چه جوری میخوای نزدیک10سال برای گرفتن مدرک عمومی تلاش کنی!؟چه جوری میخوای استرس های کاری و برخورد های نامناسب و سختی ها و شب بیداری هارو تحمل کنی؟!
کنکور سخت هست ولی اگه هست برای همس...کسی این وسط موفق میشه که حوصله ی خوب خوندن رو داشته باشه و قدرت کنترل کردن احساساتشو...
اشتباهاتتو قبول کن...یا تلاش کن تا برطرفش کنی یا باهاش کنار بیا...
زندگی به هیچ وجه اینجا تموم نمیشه...ممکنه یه روزی بیاد که عاشق کاری بشی که هیچوقت فکرشو نمیکردی...ممکنه همین الانش هم توی اشتباه باشی...ممکنه عاشق تصوراتت از پزشکی باشی نه خود پزشکی...
اگه واقعا بدون کادر درمان نمیتونی و برات سخته این مدت خوب تلاشتو بکن و وارد یکی از رشته های پیراپزشکی بشو...
اگه قرار بود هر کسی که به رشته ی مورد علاقش و یا هر چیزی که میخواد نرسه خودکشی کنه, جمعیت ایران الان شاید به صد هزار تا هم نمیرسید...
یا واقعیت رو قبول کن...یا چیزیو که میخوای واقعی کن...از راه درستش...
(حرفامو با لحن بد نخون رفیق...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)