سلام احتمالأ خ ازبروبچه های انجمن بامن آشناهستم چون احتمالأ بااولین فکرخودکشی من آشنا هستن راستش یک ماهه ک زیادمث قبلأدرس نمیخونم دلیلشم بیشتر به خاطراینه ک ازطرفه خانواده حمایت نمیشم اونا باتوجه ب رتبه پارسال من ک شد 26000فکرمیکنن من استعداد ندارم یاشایدم چیزای دیگه من خودم چندبار گوش دادم بابام میگفت ک این پسره پارسال هیچی نشده امسالم نمیشه(منم هرکی بگم سوالا سخت بودن هیشکی باورنمیکنه همه میگن مگة میشه؟ )نمیدونم چیکا کنم ی وقتا باخودم تنها میشینم میگم بیخیال درسا بزنم ب کارآزاد از ی طرف ب یاد قولایی ک ب خودم دادم میوفتم من ب خودم قول داده بودم ک باید پزشکی قبول بشم(تواین 5سالی ک دارم براکنکورمیخونم هرچی داشتمو گذاشتم وازهرچی دوس داشتم زدم) اماامسالم نمیشم!!باورکنید بعضی سوالای شیمی وزیست کنکور94را نگا میکنم از روپاسخ نامه هم نمیفهمم چیه.چند روزه فیلمای خودکشی مختلفی دیدم چندین بار ب خودکشی فکرکردم آخرشم ب این نتیجه رسیدم من حتی ی لحظه ارامشی نداشتم تواین زندگی. خلاصه گیج گیجم چند روزا کتابارو باز میکنم یاباهاش خوابم میبره یا یاد حرفای دوروبرم میوفتم ک همش سرکوفتم میزنم . چندبارم ب فکر رفتن از استانمونا کردم باز دیدم ن پولی دارم ن کاری جایی دیگم برم خبری نیست ! چندبارم رفتم سراغ سیگار دیدم دارم خودمو مسخره میکنم این دود چند دقیقه چ فایده داره .چندبارم ب تلاشایی ک واسه درس کردمو دیدم جواب نداد فکرکردم روزا حتی ی خواب راحت ندارم شباهمش کابوس میبینم چندوقت پیش ی نفرتوشهرمون خودکشی کرد و راحت شد با این ک کلی پولدار بودن منم ی بچه پولدارم الانم ی ماشین دارم ک ب اسم خودمو اما برا برداشتن باید ازخانوادم اجازه بگیرم خسته شدم از این زندگی تکراری الان سه روزه هیچی نخوندم چون هیچ آرامشی ندارم تنهاچیزی ک آرومم میکنه فکرخودکشیه !توراه کنکور حتی عشقمو از دست دادم الانم تنها چیزی ک برام مونده ی سردرده ک نمیزاره درس بخونم . تواین هفته همش ب فکرخودکشی ام بچه ها ب کمکتون نیاز دارم کسی ک ب فکرمن نیست شما ی چیزی بگید تامن آروم بشم خیلی نا امیدم ودلم گرفتم خ چرا سوالای کنکور تو 94ایقد سخت شد آخه