خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 75
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان عزیز فردا دوباره میآد مجلس و ایندفعه تاثیر مثبت مطرح خواهد شد بدون قید اون 25 درصد ...

2. Top | #62
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      از منبع فوقققققققققققققققققققق موثق
      فرمودن دوباره فردا میآد تو صحن مجلس و ایندفعه اون قید حداکثر 25 درصد برداشته میشه ولی تاثیر همچنان مثبت خواهد بود
      و من بهشون گفتم شنیدم امروز فقط یک رای کم داشته برا یتصویب طرحشون ..فرمودند 2-4 تا را یکم داشت ...
      یعنی اگه این 3-4 تا را ی داده میشد تاثیر مثبت خواهد بود...
      بشه باشه اینجوری به نفع ماست وچندسال مثبت میمونه ونماینده هاهم حتمارای میدن چون قانون هم نقض نمیشه
      شماکه باتوکلی ارتباط داری بروبگو بهتره که درپیشنهادش بگه که تاثیرمثبت فقط تازمانی که تمام پایه هاامتحاناشون نهایی

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد کاملی نمایش پست ها
      بشه باشه اینجوری به نفع ماست وچندسال مثبت میمونه ونماینده هاهم حتمارای میدن چون قانون هم نقض نمیشه
      شماکه باتوکلی ارتباط داری بروبگو بهتره که درپیشنهادش بگه که تاثیرمثبت فقط تازمانی که تمام پایه هاامتحاناشون نهایی
      من ارتباط خاصی با ایشون ندارم ..قراره فردا اون قید 25 درصد حذف بشه ...همین ..انشا الله که رای بیاره ..مث اینکه امروز تنها 3-4 تا را یکم داشته ..سه چهار تا ...

4. Top | #64
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      من ارتباط خاصی با ایشون ندارم ..قراره فردا اون قید 25 درصد حذف بشه ...همین ..انشا الله که رای بیاره ..مث اینکه امروز تنها 3-4 تا را یکم داشته ..سه چهار تا ...
      نماینده ها مدام تصمیمشون عوض میشه مثل باردومی که متن رورای گیری کردن فقط یک رای کم داشت حتی اگه حداکثرهم حذف کنه تصویب نمیشه ورای نمیاره چون اینجوری میشه قانون جدید

5. Top | #65
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد کاملی نمایش پست ها
      نماینده ها مدام تصمیمشون عوض میشه مثل باردومی که متن رورای گیری کردن فقط یک رای کم داشت حتی اگه حداکثرهم حذف کنه تصویب نمیشه ورای نمیاره چون اینجوری میشه قانون جدید
      این اونی بود که من به عینه خبر پیدا کردمو گفتم ..در هر صورت فردا در صحن علنی دوباره رای گیی میشه ..پیشنهاد دکتر توکلی هم اینه که تاثیر مثبت ..امروز پیشنهادشون این بود تاثیر مثبت حداکثر با 25 درصد تاثیر ..فردا اون قید 25 درصد تاثیر برداشته میشه در طرح ایشون و فقط تاثیر مثبت مطرح میشه ...

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یعنی امروز طرح تاثیر مثبت رای نیاورده؟؟؟؟؟

چه بد.....

پس این نمانیده ها چی می خوان؟ تاثیر قطعی می خوان حتما...

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KowsarDDC نمایش پست ها
      ببخشید یه کم دیر شد کسی به پای شما نرسید!!!!!!!!!!!!!!!
      میبخشمت
      فقط دیگه تکرار نشه
      !!!!!!!!!!!!!
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

8. Top | #68
      7p7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      امروز تعداد نمايندگان نسبت به هفته قبل زيادتر بود يكي از عواملي كه تصويب نشد همين بود و البته پيگيرى دوستان

9. Top | #69
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اووووووووووووووووف بميرن با اين هم پاسكاري....
      خداكنه مثبت راي بياره - ب گفته ي يكي از دوستان ك ميگن فردا دوباره جلسس-..

واااااااقعن ممنون از پيگيرياتون اقا سجاد....

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
      پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
      جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
      (مارک تواین)

10. Top | #70
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      یه تاپیک بود تو انجمن ، چگونه با پدرت آشنا شدم .. داستان این تاثیر معدلم شده مث شخصیت اصلی داستان که پروژه شوهر پیا کردنش هی با شکست مواجه می شد !! آخرشم ده بیست سی چهل میکنن میگن این تاثیر لامصب آخرش قطعیه ؟ مثبته ؟ نیست ؟ هست ؟! عجبااا !
      دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
      بدی هم که ندیدین از ما .
      پس حرفی نمی مونه .
      حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .

طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!

11. Top | #71
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      باو اینا چ مرگشونه ! چرا همچین میکنن پ !

12. Top | #72
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باسلام
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست %D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%84_1.jpg  

13. Top | #73
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      18.png

14. Top | #74
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واییی یعنی چی یعنی می خوان قطعی کنن؟؟؟
      در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
      یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
      به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است

اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....

15. Top | #75
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam2015 نمایش پست ها
      واییی یعنی چی یعنی می خوان قطعی کنن؟؟؟
      هنوز معلوم نیس...تا فردا که دوباره راءی گیری شه
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

com، http، php، فناوری، فوق، فوری، قانون، قرار، لازم، لحاظ، منفی، منبع، مهم، مهر، مورد، ماده، متوسطه، مثبت، مجلس، مراکز، مربوط، مرتبط، مصوبات، مطابق، معدل، نمایندگان، نمرات، نهایی، نشست، چطور، نظر، همچنین، همین، هر، هستند، وزارت، یکشنبه، کمیسیون، کنکور، که، کار، کردن، کردند، کشور، گفت، گذاشته، گروه، گزارش، ۱۰، پیش، پایین، پذیرش، پرورش، پس، پشت، www، آموزش، آموزشی، آن، آزمون، آزمایشی، افزایش، اما، امتحانات، امروز، انجام، اینکه، اگر، ابهامات، اجرای، ادامه، اردیبهشت، از، اسلامی، استاندارد، اصلاح، اصلاحیه، اصول، به، با، باید، بار، بازگشت، بحث، برگزار، برای، بررسی، تبادل، تحقیقات، تحصیلی، تصویب، تعدادی، تعریف، جلسه، جبران، جدی، خبرنگار، خبرگزاری، خصوص، دلیل، دو، دوم، دوره، دانشگاه‌ها، دانشگاهی، دانشجو، دادند، داده، دارند، در، دروس، درباره، روز، رأی، رئیس، را، راستای، رتبه، رتبه کنکور، زیر، سنجش، سوابق، سوابق تحصیلی، سابقه، سطح، شما، شود، شورای، شد، شده، شرح، صورت، طراح، طرح، علنی، عالی، عدم

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن