دوستان عزیز فردا دوباره میآد مجلس و ایندفعه تاثیر مثبت مطرح خواهد شد بدون قید اون 25 درصد ...
این اونی بود که من به عینه خبر پیدا کردمو گفتم ..در هر صورت فردا در صحن علنی دوباره رای گیی میشه ..پیشنهاد دکتر توکلی هم اینه که تاثیر مثبت ..امروز پیشنهادشون این بود تاثیر مثبت حداکثر با 25 درصد تاثیر ..فردا اون قید 25 درصد تاثیر برداشته میشه در طرح ایشون و فقط تاثیر مثبت مطرح میشه ...
یعنی امروز طرح تاثیر مثبت رای نیاورده؟؟؟؟؟
چه بد.....
پس این نمانیده ها چی می خوان؟ تاثیر قطعی می خوان حتما...
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
امروز تعداد نمايندگان نسبت به هفته قبل زيادتر بود يكي از عواملي كه تصويب نشد همين بود و البته پيگيرى دوستان
اووووووووووووووووف بميرن با اين هم پاسكاري....
خداكنه مثبت راي بياره - ب گفته ي يكي از دوستان ك ميگن فردا دوباره جلسس-..
واااااااقعن ممنون از پيگيرياتون اقا سجاد....
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
(مارک تواین)
یه تاپیک بود تو انجمن ، چگونه با پدرت آشنا شدم .. داستان این تاثیر معدلم شده مث شخصیت اصلی داستان که پروژه شوهر پیا کردنش هی با شکست مواجه می شد !! آخرشم ده بیست سی چهل میکنن میگن این تاثیر لامصب آخرش قطعیه ؟ مثبته ؟ نیست ؟ هست ؟! عجبااا !
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
واییی یعنی چی یعنی می خوان قطعی کنن؟؟؟
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)