سلام به دوستای کنکوری عزیز
ببینین بچه ها این تاپیکو زدم
اول اگه پیشنهادی داشتین بگین
دوم الان میخام موضوع معدل مشخص کنم
امروز به رای مثبت همه دیدم که رای داده نشده
خب یعنی چی؟
1-خیلی از نماینده ها موافق تاثیر مثبت معدل بودن(یعنی مخالف تاثیر معدل)
2-خیلی از نماینده ها مخالف طرح مثبت بودن ولی میگفتن که اقا اصلا معدلی نباشه(بازم یعنی مخالف تاثیر معدل)
3-دسته سوم ادمایی مثل زاهدین که کاری بهشون نداریم فعلاااااااا
نتیجه گیری کلی=هر دو مخالف تاثیر معدلن
اما طرح میدونیم که رفت کمسیون یعنی کمسیون تصمیم گیری کنه بعد بیاد مجلس رای بگذارن
اما قضیه دو جور میشه مورد اول باید تلاش کنیم نماینده ها تحت هیچ شرایطی طرفدار معدل نباشن
مورد دوم اگه تا 3 خریداد فکر میکنم بررسی نشه میره مجلس بعدی
طبق گفته اقای خدایی اگه این مجلس تصمیمی نگیره رای دیوان لازم الجراست
اینم متن خبر:
رای دیوان عدالت در مورد تاثیر 25 درصدی سوابق تحصیلی لازمالاجراست
رئیس سازمان سنجش با ارائه توضیحاتی پیرامون ابطال یکی از بندهای تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری از سوی دیوان عدالت اداری گفت: ما گفتیم که در سال 95 میزان تأثیر سوابق تحصیلبراساس قوانین الزامآور است و نمیخواهیم بگوییم که رأی دیوان عدالت اداری را اجرا میکنیم یا خیر، زیرا رأی دیوان لازمالاجراست و اگر قوانین دیگری نباشد، حتماً آن را اجرا میکنیم.
خدایی افزود: براساس قانون مجلس و هیأت وزیران، قرار بود تأثیر سوابق تحصیلی با 25 درصد تأثیر آغاز شده و به تناسب افزایش یابد، ولی با توجه به اختلاف برداشت از قانون، نامهای با امضای محمد فرهادی وزیر علوم و رئیس شورای سنجش و پذیرش دانشجو به مجلس دادیم و از مجلس استفساریه کردیم که اگر تصویر دیگری از مجلس به دست ما نرسد، رأی دیوان عدالت اداری را به همان صورت اجرا میکنیم
پس بدونین که شانس با ما هست شانس که نه اینو بهتون بگم تاثیر به هیچ عنوان دیگه قطعی نمیشه
سعی کردم خودمونی بنویسم و ادامه خبراتم خودمونی برررسی میکنم
-----------------------در حال تکمیل