خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

کنکوری ها خوشحال باشین(بررسی موشکافانه معدل)

سلام به دوستای کنکوری عزیز
      ببینین بچه ها این تاپیکو زدم
      اول اگه پیشنهادی داشتین بگین
      دوم الان میخام موضوع معدل مشخص کنم
      امروز به رای مثبت همه دیدم که رای داده نشده
      خب یعنی چی؟
      1-خیلی از نماینده ها موافق تاثیر مثبت معدل بودن(یعنی مخالف تاثیر معدل)
      2-خیلی از نماینده ها مخالف طرح مثبت بودن ولی میگفتن که اقا اصلا معدلی نباشه(بازم یعنی مخالف تاثیر معدل)
      3-دسته سوم ادمایی مثل زاهدین که کاری بهشون نداریم فعلاااااااا
      نتیجه گیری کلی=هر دو مخالف تاثیر معدلن
      اما طرح میدونیم که رفت کمسیون یعنی کمسیون تصمیم گیری کنه بعد بیاد مجلس رای بگذارن
      اما قضیه دو جور میشه مورد اول باید تلاش کنیم نماینده ها تحت هیچ شرایطی طرفدار معدل نباشن
      مورد دوم اگه تا 3 خریداد فکر میکنم بررسی نشه میره مجلس بعدی
      طبق گفته اقای خدایی اگه این مجلس تصمیمی نگیره رای دیوان لازم الجراست
      اینم متن خبر:

رای دیوان عدالت در مورد تاثیر 25 درصدی سوابق تحصیلی لازم‌الاجراست

رئیس سازمان سنجش با ارائه توضیحاتی پیرامون ابطال یکی از بندهای تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری از سوی دیوان عدالت اداری گفت: ما گفتیم که در سال 95 میزان تأثیر سوابق تحصیلبراساس قوانین الزام‌آور است و نمی‌خواهیم بگوییم که رأی دیوان عدالت اداری را اجرا می‌کنیم یا خیر، زیرا رأی دیوان لازم‌الاجراست و اگر قوانین دیگری نباشد، حتماً آن را اجرا می‌کنیم.

خدایی افزود: براساس قانون مجلس و هیأت وزیران، قرار بود تأثیر سوابق تحصیلی با 25 درصد تأثیر آغاز شده و به تناسب افزایش یابد، ولی با توجه به اختلاف برداشت از قانون، نامه‌ای با امضای محمد فرهادی وزیر علوم و رئیس شورای سنجش و پذیرش دانشجو به مجلس دادیم و از مجلس استفساریه کردیم که اگر تصویر دیگری از مجلس به دست ما نرسد، رأی دیوان عدالت اداری را به همان صورت اجرا می‌کنیم
      پس بدونین که شانس با ما هست شانس که نه اینو بهتون بگم تاثیر به هیچ عنوان دیگه قطعی نمیشه
      سعی کردم خودمونی بنویسم و ادامه خبراتم خودمونی برررسی میکنم
      -----------------------در حال تکمیل

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      بابا خدایی خیلی حرفا زده نمیشه که روشون حساب کرد . اگه یادتون باشه همون اوایل که تازه دیوان رای داده بود میگفت فقط تاثیر قطعی حذف شده و مثبت هست ولی امروز مثبتم به رای گذاشته شو یعنی نیست . رو حرفا اینا نمیشه حساب کرد یه چیز دیگه . بچه هایی که با نماینده ها در ارتباط اند ازشون بخوان که سنجش رو مکلف کنن که توی کارنامه تراز سوابق تحصیلی و کنکور هم ذکر کنه که همه چی شفاف باشه (همه عمق فاجعه رو ببینن)

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      بابا خدایی خیلی حرفا زده نمیشه که روشون حساب کرد . اگه یادتون باشه همون اوایل که تازه دیوان رای داده بود میگفت فقط تاثیر قطعی حذف شده و مثبت هست ولی امروز مثبتم به رای گذاشته شو یعنی نیست . رو حرفا اینا نمیشه حساب کرد یه چیز دیگه . بچه هایی که با نماینده ها در ارتباط اند ازشون بخوان که سنجش رو مکلف کنن که توی کارنامه تراز سوابق تحصیلی و کنکور هم ذکر کنه که همه چی شفاف باشه (همه عمق فاجعه رو ببینن)
      دوست عزیز اینو مطمئن باش تو این مجلس تعیین تکلیف نشه رای دیوان ..مجلس هم فقط این هفته هستش و هفته دیگه ..اون جلسه آخر بیشتر یادگاری و ..اینا هست نیمآن طرح به این مهمی را مطرح کنند..من فقط نمیدونم کلیات باید دوباره رای گیی بشه بخاطر اینکه 2 بار ماده واحده را ی نیاورده ؟؟؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliiran20 نمایش پست ها
      دوست عزیز اینو مطمئن باش تو این مجلس تعیین تکلیف نشه رای دیوان ..مجلس هم فقط این هفته هستش و هفته دیگه ..اون جلسه آخر بیشتر یادگاری و ..اینا هست نیمآن طرح به این مهمی را مطرح کنند..من فقط نمیدونم کلیات باید دوباره رای گیی بشه بخاطر اینکه 2 بار ماده واحده را ی نیاورده ؟؟؟
      عاغا خداییش این تحلیل تفسیرا رو بزارین کنار. 4 ماهه هر کی میاد تحلیل تفسیر میکنه یکی شم درست از آب در نیومده

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست عزیز خوش به حالت چه قدر خوش خیال هستی ..امروز که اقای خدایی به صراحت گفت باید قطعی باشه ..هر بار هم که فقط 50 تا 60 نماینده موافق مثبت یا حذف هستن
      امروزهم فقط یک رای کم اورد تا تصویب شه ..طرح مثبت اقای توکلی هم که رای نیاورد ..احتمالا درهمین هفته دوباره برمیگرده صحن ..از این تحلیل ها بهتر دست برداریم از اول هم تماس به نماینده ها کار اشتباهی بود فقط روند کار رو طولانی کرد .وقتی در مجلس اعلام میشه که دولت و کمیسیون موافق طح جدید یعنی همین طرح تاثییر معدل هستن شما فکر میکنید تاثیر حذف میشه ؟

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Gentleman نمایش پست ها
      سلام به دوستای کنکوری عزیز
      ببینین بچه ها این تاپیکو زدم
      اول اگه پیشنهادی داشتین بگین
      دوم الان میخام موضوع معدل مشخص کنم
      امروز به رای مثبت همه دیدم که رای داده نشده
      خب یعنی چی؟
      1-خیلی از نماینده ها موافق تاثیر مثبت معدل بودن(یعنی مخالف تاثیر معدل)
      2-خیلی از نماینده ها مخالف طرح مثبت بودن ولی میگفتن که اقا اصلا معدلی نباشه(بازم یعنی مخالف تاثیر معدل)
      3-دسته سوم ادمایی مثل زاهدین که کاری بهشون نداریم فعلاااااااا
      نتیجه گیری کلی=هر دو مخالف تاثیر معدلن
      اما طرح میدونیم که رفت کمسیون یعنی کمسیون تصمیم گیری کنه بعد بیاد مجلس رای بگذارن
      اما قضیه دو جور میشه مورد اول باید تلاش کنیم نماینده ها تحت هیچ شرایطی طرفدار معدل نباشن
      مورد دوم اگه تا 3 خریداد فکر میکنم بررسی نشه میره مجلس بعدی
      طبق گفته اقای خدایی اگه این مجلس تصمیمی نگیره رای دیوان لازم الجراست
      اینم متن خبر:

رای دیوان عدالت در مورد تاثیر 25 درصدی سوابق تحصیلی لازم‌الاجراست

رئیس سازمان سنجش با ارائه توضیحاتی پیرامون ابطال یکی از بندهای تأثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری از سوی دیوان عدالت اداری گفت: ما گفتیم که در سال 95 میزان تأثیر سوابق تحصیلبراساس قوانین الزام‌آور است و نمی‌خواهیم بگوییم که رأی دیوان عدالت اداری را اجرا می‌کنیم یا خیر، زیرا رأی دیوان لازم‌الاجراست و اگر قوانین دیگری نباشد، حتماً آن را اجرا می‌کنیم.

خدایی افزود: براساس قانون مجلس و هیأت وزیران، قرار بود تأثیر سوابق تحصیلی با 25 درصد تأثیر آغاز شده و به تناسب افزایش یابد، ولی با توجه به اختلاف برداشت از قانون، نامه‌ای با امضای محمد فرهادی وزیر علوم و رئیس شورای سنجش و پذیرش دانشجو به مجلس دادیم و از مجلس استفساریه کردیم که اگر تصویر دیگری از مجلس به دست ما نرسد، رأی دیوان عدالت اداری را به همان صورت اجرا می‌کنیم
      پس بدونین که شانس با ما هست شانس که نه اینو بهتون بگم تاثیر به هیچ عنوان دیگه قطعی نمیشه
      سعی کردم خودمونی بنویسم و ادامه خبراتم خودمونی برررسی میکنم
      -----------------------در حال تکمیل
      دوست عزیز بیشتر تحلیلت درست ، اما اینجا که میگی خدایی گفته اگه تو این مجلس اصلاح نشد ، رای دیوان و اجرا میکنیم ، نه این جوری نیست.

اگر این مجلس به هر صورتی در نهایت موافقت کرد یا مخالفت کرد که هیچی دیگه تکلیف تو همین مجلس معلوم میشه.

اما اگز اصطلاحاً طرح مسکوت موند و کمیسیون نتونست تا اخر این محلس یعنی تا 12 روز دیگه موضوع رو به سر انجام برسونه (که احتمالاً میرسونه) ، اون وقت میره برای مجلس بعد.

اون وقت باید باز بیفتیم دنبال نماینده های جدید دوباره روز از نو روزی از نو ،دوباره تا روز کنکور یعنی حدود دو ماه اونا وقت دارن طرح و بررسی کنن من و شما هم باید فقط حرص بخوریم.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Janvaljan نمایش پست ها

دوست عزیز بیشتر تحلیلت درست ، اما اینجا که میگی خدایی گفته اگه تو این مجلس اصلاح نشد ، رای دیوان و اجرا میکنیم ، نه این جوری نیست.

اگر این مجلس به هر صورتی در نهایت موافقت کرد یا مخالفت کرد که هیچی دیگه تکلیف تو همین مجلس معلوم میشه.

اما اگز اصطلاحاً طرح مسکوت موند و کمیسیون نتونست تا اخر این محلس یعنی تا 12 روز دیگه موضوع رو به سر انجام برسونه (که احتمالاً میرسونه) ، اون وقت میره برای مجلس بعد.

اون وقت باید باز بیفتیم دنبال نماینده های جدید دوباره روز از نو روزی از نو ،دوباره تا روز کنکور یعنی حدود دو ماه اونا وقت دارن طرح و بررسی کنن من و شما هم باید فقط حرص بخوریم.

بله کاملا درسته

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خدایی میگفت تا روز اعلام نتایج کنکور زمان برای بررسی این طرح هست!!
      یعنی مثل کسی که منتظر اجرای حکم اعدامشه باید منتظر اجرای سوابق باشیم
      به خاطر حرصی که میخوریم ازت نخواهیم گذشت خدایی.خداییش.

9. Top | #9
      کاربر انجمن

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      اگه بره مجلس جدید مطمئنم تاثیر مثبت رای میاره
      چون تازه بیشترشون کارن و مثل این مجلس نیستن که آب از سرشون گذشته باشه

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      یعنی 6000 هزار من میشه 1500؟

آخرین مطالب سایت کنکور