بنظرتون کدوم جمع بندی تو این مدت بخونم که بتونم یه درصد حدودا 20 الی 30 بگیرم؟ خیلی سبز یا خط ویژه؟ البته خودم خیلی سبز در نظر دارم! بقیه هم نظرتون با دلیل و منطق بگین! ممنون
بنظرتون کدوم جمع بندی تو این مدت بخونم که بتونم یه درصد حدودا 20 الی 30 بگیرم؟ خیلی سبز یا خط ویژه؟ البته خودم خیلی سبز در نظر دارم! بقیه هم نظرتون با دلیل و منطق بگین! ممنون
هیچ کتابی عملا.... برید و از روی هر کتاب جامعی که دارید 6 الی 7 فصل اولش رو بخونید و بعد بیاید سراغ کتاب جمعبندی
هم خیلی سبز و هم مهرو ماه فصل های اولشون درباره محاسبات جبری و تابع و تابع جز صحیح و قدر مطلق و مثلثات هست + احتمال و ترکیبیات
با کتاب جمعبندی الان کارتون راه نمیوفته دوست گل من
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
اگه تا حالا رياضى نخوندى كه كتاب جمع بندى به دردت نميخوره برو همون جامع هايى كه دارى رو بخون مبحث هاى اسون و پر سوال . اگه رياضى خوندى و ميخواى 30 % بزنى خط ويزه بهتره تا خيلى سبز چون حجمش كمتره .
سلام
جمعبندی خیلی سبز کتاب کامل و سرتری هست نسبت به سایر جمعبندیا م÷ل کتاب جامعش از بقیه کتاب های بازار بهتره
جمع بندی خیلی سبزو همه میگفتن خیلی زیاده و اصلا خوب نیست و...
ولی من گرفتم برای برادرم
درسنامش عالی و تست هاش از اون عالی تز
تقریبا تمامی تست های سراسری و سنجش چند سال اخیر رو داره
واقعا جمع بندی خیلی سبز عالی هست
حتما بگیر پشیمون نمیشی
و اینکه خیلی راحت میتونی توی کنکور 40 بزنی یکم تلاش کنی عالی هست
به حرف کسایی که میگن دیره هم گوش نکن اعتماد به نفستو از دست ندی و تایم درسیتو بالا ببری راحت میتونی ریاضی رو خوب بزنی
واسه کسی که هیچی ریاضی نخونده ، خیلی سبز خوبه؟؟ البته من جامع خیلی سبز رو هم دارم چاپ 93.
I Never give up ∞
درود. وقت بخیر.
واسه درس ریاضی تو این بازه فکر کنم برای شما کتاب آبی کانون کتاب مناسب تری باشه تا خیلی سبز.(آبی کانون کلا 1100 تا تست داره و اگه یه سری مباحث رو حذف کنید حدود 600
تا 700 تست میمونه براتون ک با توجه ب این 70 روز باقیمونده تا کنکور اگه روزی 1.5 ساعت برای ریاضی وقت بزارید میتونید از پس این مقدار تست بربیاید)
کتاب جمع بندی ریاضی خیلی سبز رو ندیدم ولی کانون رو واسه درصد بین 30 تا 40 تو ریاضی کاملا مناسب میدونم و اکثرا هم جواب گرفتن ازش
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)