از صمیــــــــــــم قلب،از تهــ ته بطن چپمــــ،آرزو میکنم به حق همین شب عزیز دیگه هیچ کس هیچ رقمه وقتش رو سر فکر کردن و بحث و جنجال سر این موضوع که شده کلاف سر در گم،تلف نکنه دیگه
اما به نظر منم اینی که خودشون هم نمیدونن چند چندن،واقعا تو مخه.البته قطع به یقین کنکور امسال هم میگذره و اینا با چهارتا تبصره سر و تهش رو هم میارن.من خودم طرفدار تاثیر مستقیم ام اما این که بیان رسانه ای کنن بعد دوباره بزنن زیرش فقط روحیه و انرزی بچه هایی رو تلف میکنه که با معدل کم دارن تلاش میکنن که بهترین خودشون بشن.
تازه اگه امسال تاثیر فقط مثبت شه چقد در حق اونایی ظلم میشه که نود و چهار با درصدای خوب ولی به خاطر معدل کم نتونستن به هدفشون برسن...یعنی یه قانون رو یه سال اجرا کنن بعد دوباره برگردن روال سالهای قبل ؟!
I KEEP DANCING ON MY OWN
بله بنظرم همه ی این ایراد های شما وارده وبه قول شما خودشون نمیدونند چند چند هستند ولی در مورد بند آخر خب اگه قانونی اشتباه بود باید اصلاح بشه ...اما دوستان دارندهمین اصلاح را سرسری انجام میدن تا سر و ته قضیه را ببندن با هر کیفیتی ....
مثلا فاغ التحصیل های 84 تا 92 به کدامین گناه باید تاثیر مستقیم داده بشه سوابقشون ..اونا که اصلا در زمانشون این قانون نبوده ....
I KEEP DANCING ON MY OWN
در پاسخ دوستانی که میگن رای دیوان عدالت اداری زیر سوال میره باید عرض کنم که دیوان فقط یک بند از مصوبه سال 92 رو باطل اعلام کرد که از لحاظ قانونی این موضوع در مجلس برطرف شد و سابقه تحصیلی رو صرفا به سه سال دوره ی متوسطه تعمیم نداد و سابقه ی تحصیلی رو نمرات دروسی که به طور نهایی و استاندارد برگزار شده باشد تعریف نمود
بله و لی مهمترین بند هم همین بوده ..یعنی اصلا تا الان مجلس هیچ کاری نکرده کلیاتی تصویب کرده که جزییاتش هم اینه که بجای 3 سال ممتوسطه فعلا فقط سوم و بعدا ـموزش پرورش تعهد کنه هر 3 سال را ولی داستان اینجاست این یه جرقه ای بود که صدای اعتراضات به تاثیر مستقیم معدل که جابجایی های عجیب معدل ا در پی داشته شنیده شود...
ولی سوال اصلی اینجاست ...
کدوم سخت تره
1)زیست نهایی ا از نمره 16 به 19 ارتقا دادن ؟؟
2)زیست کنکور را از 30 درصد به 40 درصد ارتقا دادن ؟؟؟
دوستان عزیز چقدر زیست 20 داشتیم در کنکور سال 94 ولی درصد زیست چقدر بود ..متوسط زیست چقدر بود ..فکر میکنید کلا چند نفر در کل کشور زیست را بالای 60 درصد زدند؟؟؟
سوالات زیست اینقدر سخت بود که حتی دبیران مطرح هم در پاسخگویی دچار مشکل شده اند و رتبه یک کنکور 89 درصد زد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)