خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات

وسواس در خواندن دروس

سلام..خوبیننننننننننننن..من یه مشکلی دارم اساسی حالم گرفته...وقتی درس میخونم ...البته اختصاصیا اینطورم..حس میکنم هیج نفهمیدم شص دفعه یچیو میگم اخرشم حسم میگه نفهمیدیی فرق نداره...مثلا یه فصل زیستو کامل تموم میکنم تتشم میزنم..نکاتشم میخونم..اخرشم حس میکنم بلدش نیستم اگرم ازش سوال بیاد نمیتونم جواب بدم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      منم همین طوریم . مخصوصا در رابطه با فیزیک .
      میدونم مشکلم به خاطر فشرده خونیمه . اگه ذره ذره میخوندم اینطور نمی شد . شاید مشکل تو هم همین باشه .
      دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
      بدی هم که ندیدین از ما .
      پس حرفی نمی مونه .
      حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .

طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!

3. Top | #3
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sh-n نمایش پست ها
      منم همین طوریم . مخصوصا در رابطه با فیزیک .
      میدونم مشکلم به خاطر فشرده خونیمه . اگه ذره ذره میخوندم اینطور نمی شد . شاید مشکل تو هم همین باشه .

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      خب خودتون دارین میگین حس میکنم ... فقط یه حسه... من یه دانش اموز داشتم همین طوری بود مخصوصا در مورد زیست فصل به فصل وادارش کردم بخونه و به عقب بر نگرده بعد ازش امتحان میگرفتم با اینکه میگفت هیچی یادم نیس ولی موقع دیدن سوالات بازسازی مطالب براش صورت میگرفت و جواب تست ها رو میزد...

5. Top | #5
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The.Best.Name نمایش پست ها
      خب خودتون دارین میگین حس میکنم ... فقط یه حسه... من یه دانش اموز داشتم همین طوری بود مخصوصا در مورد زیست فصل به فصل وادارش کردم بخونه و به عقب بر نگرده بعد ازش امتحان میگرفتم با اینکه میگفت هیچی یادم نیس ولی موقع دیدن سوالات بازسازی مطالب براش صورت میگرفت و جواب تست ها رو میزد...
      ولی من مثل دانش اموز شما نیستم...
      اصلا مطمینم هیچی بلد نیستم...

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      اگه درسی رو خوندین و فرداش میتونی تستش رو بزنی ینی بلدی دیگه وسواس نداره که
      فقط واسه اینکه اینجوری نشی زمان مطالعه ی یه مبحث رو کم کن ولی دفعات مطالعه ی اون مبحث رو زیاد کن

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam998 نمایش پست ها
      سلام..خوبیننننننننننننن..من یه مشکلی دارم اساسی حالم گرفته...وقتی درس میخونم ...البته اختصاصیا اینطورم..حس میکنم هیج نفهمیدم شص دفعه یچیو میگم اخرشم حسم میگه نفهمیدیی فرق نداره...مثلا یه فصل زیستو کامل تموم میکنم تتشم میزنم..نکاتشم میخونم..اخرشم حس میکنم بلدش نیستم اگرم ازش سوال بیاد نمیتونم جواب بدم
      سلام عزیز-چند علت داره
      1)حواس پرتی زیاد حین خواندن-مثل فکر کردن به چیز دیگه
      2)سطحی خوندن و رو خوانی کردن
      3)عدم نوشتن و تمرین
      4)نداشتن پیش نیاز
      5)جدید بودن مطلب و نیاز به تکرار داشتن
      6)منابع غیر مناسب
      خلاف قوانین.

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط INFERNAL نمایش پست ها
      فقط واسه اینکه اینجوری نشی زمان مطالعه ی یه مبحث رو کم کن ولی دفعات مطالعه ی اون مبحث رو زیاد کن
      مسلما مطالب رو بلدین ... یبار امتحان کنین و تست ازمونی بزنین ... بعد اون سوالای نزده و غلط رو بررسی کنین همه مطالب یادتون میاد

9. Top | #9
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      ینی مثلا یه فصل ریاضیو تو 8روز بخونم..

10. Top | #10
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naseri نمایش پست ها
      سلام عزیز-چند علت داره
      1)حواس پرتی زیاد حین خواندن-مثل فکر کردن به چیز دیگه
      2)سطحی خوندن و رو خوانی کردن
      3)عدم نوشتن و تمرین
      4)نداشتن پیش نیاز
      5)جدید بودن مطلب و نیاز به تکرار داشتن
      6)منابع غیر مناسب
      حواس پرتی زیاد نیست....من نمیدونم چجوری بخونم که سطحی حساب نشه..هنوزم نمیدونم مفهومی ینی چیتمرین هم چرا خب..تمرین میکنم..پیش نیازشم که دارم...مطالبم اکثرا قدیمی ان...منبعم که کتابه...با این مو شکافی که شما میکنی فک کنم تو انسانی چیزی بشی

11. Top | #11
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The.Best.Name نمایش پست ها
      مسلما مطالب رو بلدین ... یبار امتحان کنین و تست ازمونی بزنین ... بعد اون سوالای نزده و غلط رو بررسی کنین همه مطالب یادتون میاد
      بله..ممنون

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      ینی مثلا یه فصل ریاضیو تو 8روز بخونم..
      شما یه وقت چش نخوری
      مثلا همون فصل ریاضی رو روزی چند ساعت میخوندی؟!

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      حواس پرتی زیاد نیست....من نمیدونم چجوری بخونم که سطحی حساب نشه..هنوزم نمیدونم مفهومی ینی چیتمرین هم چرا خب..تمرین میکنم..پیش نیازشم که دارم...مطالبم اکثرا قدیمی ان...منبعم که کتابه...با این مو شکافی که شما میکنی فک کنم تو انسانی چیزی بشی
      یه معلمی داشتم میگفت:هروقت از یه ملب دل زده شدی(مطالب تمرینی) و تونستی تا حدودی ای حفظ بگیش(مطالب حفظی) یا جاش برای یکی توضیحش بدی(مطالب تفهمیمی) اون مطلب رو یاد گرفتی-حالا تو کدومشی؟
      خلاف قوانین.

14. Top | #14
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      شما یه وقت چش نخوری
      مثلا همون فصل ریاضی رو روزی چند ساعت میخوندی؟!
      کلا سریعمخومگه تقصیر خودمه...5-6 روزخو من وقتم کمه..نمیتونم برا هرفصلی کلی وقت بزارم

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بهترین درمان رفتن به روانپزشک هست.
      جدی میگم.

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن