وسواس بسیار مخرب هست. تاثیرش فقط روی درس خوندن نیست همه زندگی شخص رو میتونه دچار آشفتگی کنه. اگه علایمی مثل چک کردن چندباره قفل یه کمد یا کشو، قرار دادن خودکار و دفتر و کتاب دقیقا در جای مخصوص، انجام همه کارها فقط در بهترین حالت ممکن (در غیر اینصورت نیمه کاره رها کردنشون) و تاکید روی استفاده از وسایل خاص برای انجام یه کار ( مثلا حتما استفاده از خودکار آبی برای تست زدن و خودکار قرمز برای علامت زدن تست ها و خودکار مشکی برای نوشتن برنامه درسی و ...) دارین حتما تست شخصیت شناسی MMPI رو انجام بدین تا وسواس بودن یا نبودنتون معلوم بشه.
از این لینک میتونین تست MMPI رو انجام بدین و تفسیرش رو ببینین تا مشاهده کنین وسواس OCD دارین یا نه. اگه نتیجه تست OCD باشه حتما باید به روانپزشک مراجعه کنین تا معاینه بشین و در صورت OCD بودن درمان بشین. البته اگه گوگل رو خوب بگردین شاید تست رو به صورت رایگان هم بتونین پیدا کنین
اجرا و تفسیر آنلاين تست ابعاد شخصيت mmpi 71 سئوالي
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
سعی کنید این وسواس رو از بین ببرید آفت مطالعه هست
من یکی دچارشم هنوز هنوزه هم نتونستم از بین ببرمش
هرکی راهی پیدا کرد یه خبری به ما بده![]()
شما هم مثل خودم از اون دسته افراد هستید که با یک بار خوندن مطلبی به جایی نمیرسید و رسیدن به این نکته یعنی فراشناخت که خب من دیر بهش رسیدم یه مقدار !!!شما انتظار دارید با یک بار خوندن و تست زدن از یک فصل به همه سوالات اون مبحث پاسخ بدین و زمانی که نمیتونین دلسرد میشین و اعتماد به نفستون کم میشه ، پس شما یا یه مبحثی رو نخوان یا چندین بار اونو عالی مطالعه کن،
و هردفعه هم به هیچ وجه نگو بلد هستم و با دقت دو یا سه بار باتست یک فصل رو مثل اول بخون ، قول میدم مشکلتون عالی حل بشه. (البته درحین مطالعه اول تست هارا نشان دار کنید که برای دفعات بعدی کارتان راحت تر شود).
خوندنت اشتباهه
درس نیاز به تکرار داره
به جای اینکه چندین فصل زیست یهو بخونی یه فصل رو چندین بار بخون =)) جدا از شوخی من خودم نصف زیست رو نخوندم ولی هموناییم خوندنم درست خوندم و نتیجه گرفتم
تا وقتی کتاب رو خوب نخوندی سراغ کمک درسی رفتن توفیقی نداره اول یه فصل رو کامل از رو کتاب چند بار بخون مثلا چند روز پشت هم هر روز یبار بعد هر روز حس میکنی بیشتر میفهمیش اول سطحی روخونی کن کم کم بیشتر دقت کن بعدشم حس کردی یچیزایی ازش فهمیدی میری سراغ کمک درسی مثلا قارچ های زیگومیست اول رو کتاب اون قسمتو بخون بعد همون قسمتو از روی درسنانه های کمک درسی بخون و نکتاهشو حاشیه کتابت اضافه کن بعدشم تستاش بزن اینجوری حداقل 70 درصد تستای اون فصل رو تو کتاب تستت همون بار اول خودت راحت درست جواب میدی مگر اینکه اونایی ترکیبی باشن
در مورد ریاضی فیزیکتم چیزی نمیتونم بگم چون من خودم سطحم خیلی داخلشون بالاس و از حد کنکوریشون فراتر رفتم تا حدی که برای ناشرای کتاب ایراد میگیرم میترسم چیز غلطی بهت بگم بدتر شی =)) درصدای صفرم کامل این مطلبو میرسونه =))
ببین الان وقت این حرفا نیست! همین که ب خودت تلقین میکنی که نفهمیدی ذهنتم تنبل میشه،چون ذهنت میدونه که تو 60 بار دیگه برمیگردی همون مطلبو میخونی! پس چ لزومی داره که ب خودش فشار بیاره و همون دفعه اول مطلبو بگیره؟
ب نظرم خودتو مجبور کن هر مطلبیو میخونی فقط یک بار با دقت بخونی، حتی به یک کلمه ی قبل هم برنگرد، اینکه واقعا مطلبو گرفتی یا نه مهم نیست، مهم اینه ک ب ذهنت این حاشیه امنیتو ندی ک تو فهمیدن متن تنبلی کنه. ..
تکرار میکنم فقط یک بار با دقت،
با صدای بلند،
با تصویر سازی تو ذهنت
همون روزم تستاشو نزن، بعد از ی روز برگرد دوباره همون بخشو بخون بعد تست
بهیچوجه دوباره تکرار نکن دوباره شروع به خوندن نکن، تو تست میفهمی کجاهارو واقعا مشکل داری
من ک از شر این وسواس لعنتی راحت شدم، امیدوارم شما هم از دست وسوسه های شیطان راحت شید
آرزوی موفقیت![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)