خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 31
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naseri نمایش پست ها
      یه معلمی داشتم میگفت:هروقت از یه ملب دل زده شدی(مطالب تمرینی) و تونستی تا حدودی ای حفظ بگیش(مطالب حفظی) یا جاش برای یکی توضیحش بدی(مطالب تفهمیمی) اون مطلب رو یاد گرفتی-حالا تو کدومشی؟
      گزینه5 ....ولی جدی جدی..خو ما توضیحم میدیم ولی بازن نمیفهمیم

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط maryam998 نمایش پست ها
      گزینه5 ....ولی جدی جدی..خو ما توضیحم میدیم ولی بازن نمیفهمیم
      عجب......
      ادامه بده تو میتونی عزیز-....
      خلاف قوانین.

3. Top | #18
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naseri نمایش پست ها
      عجب......
      ادامه بده تو میتونی عزیز-....
      چشم

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      این حس مخصوصا بین دخترا شایع هست . دلیلش عدم اعتماد به نفسه که با ازمون دادن درست میشه

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      وسواس بسیار مخرب هست. تاثیرش فقط روی درس خوندن نیست همه زندگی شخص رو میتونه دچار آشفتگی کنه. اگه علایمی مثل چک کردن چندباره قفل یه کمد یا کشو، قرار دادن خودکار و دفتر و کتاب دقیقا در جای مخصوص، انجام همه کارها فقط در بهترین حالت ممکن (در غیر اینصورت نیمه کاره رها کردنشون) و تاکید روی استفاده از وسایل خاص برای انجام یه کار ( مثلا حتما استفاده از خودکار آبی برای تست زدن و خودکار قرمز برای علامت زدن تست ها و خودکار مشکی برای نوشتن برنامه درسی و ...) دارین حتما تست شخصیت شناسی MMPI رو انجام بدین تا وسواس بودن یا نبودنتون معلوم بشه.
      از این لینک میتونین تست MMPI رو انجام بدین و تفسیرش رو ببینین تا مشاهده کنین وسواس OCD دارین یا نه. اگه نتیجه تست OCD باشه حتما باید به روانپزشک مراجعه کنین تا معاینه بشین و در صورت OCD بودن درمان بشین. البته اگه گوگل رو خوب بگردین شاید تست رو به صورت رایگان هم بتونین پیدا کنین

اجرا و تفسیر آنلاين تست ابعاد شخصيت mmpi 71 سئوالي

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام..خوبیننننننننننننن..من یه مشکلی دارم اساسی حالم گرفته...وقتی درس میخونم ...البته اختصاصیا اینطورم..حس میکنم هیج نفهمیدم شص دفعه یچیو میگم اخرشم حسم میگه نفهمیدیی فرق نداره...مثلا یه فصل زیستو کامل تموم میکنم تتشم میزنم..نکاتشم میخونم..اخرشم حس میکنم بلدش نیستم اگرم ازش سوال بیاد نمیتونم جواب بدم
      دقیقا منم گرفتار این وضعم...

هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fati9712 نمایش پست ها
      دقیقا منم گرفتار این وضعم...
      به خودتون تلقین الکی نکنین!شما اگه اعتماد به نفستون رو زیاد کنید و موقع خوندن تمرکز داشته باشین،همه چی ok هست
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

8. Top | #23
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سعی کنید این وسواس رو از بین ببرید آفت مطالعه هست
      من یکی دچارشم هنوز هنوزه هم نتونستم از بین ببرمش
      هرکی راهی پیدا کرد یه خبری به ما بده

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام..خوبیننننننننننننن..من یه مشکلی دارم اساسی حالم گرفته...وقتی درس میخونم ...البته اختصاصیا اینطورم..حس میکنم هیج نفهمیدم شص دفعه یچیو میگم اخرشم حسم میگه نفهمیدیی فرق نداره...مثلا یه فصل زیستو کامل تموم میکنم تتشم میزنم..نکاتشم میخونم..اخرشم حس میکنم بلدش نیستم اگرم ازش سوال بیاد نمیتونم جواب بدم
      عیب نداره منم همینطورم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما هم مثل خودم از اون دسته افراد هستید که با یک بار خوندن مطلبی به جایی نمیرسید و رسیدن به این نکته یعنی فراشناخت که خب من دیر بهش رسیدم یه مقدار !!! شما انتظار دارید با یک بار خوندن و تست زدن از یک فصل به همه سوالات اون مبحث پاسخ بدین و زمانی که نمیتونین دلسرد میشین و اعتماد به نفستون کم میشه ، پس شما یا یه مبحثی رو نخوان یا چندین بار اونو عالی مطالعه کن،
      و هردفعه هم به هیچ وجه نگو بلد هستم و با دقت دو یا سه بار باتست یک فصل رو مثل اول بخون ، قول میدم مشکلتون عالی حل بشه. (البته درحین مطالعه اول تست هارا نشان دار کنید که برای دفعات بعدی کارتان راحت تر شود).

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      خوندنت اشتباهه
      درس نیاز به تکرار داره
      به جای اینکه چندین فصل زیست یهو بخونی یه فصل رو چندین بار بخون =)) جدا از شوخی من خودم نصف زیست رو نخوندم ولی هموناییم خوندنم درست خوندم و نتیجه گرفتم
      تا وقتی کتاب رو خوب نخوندی سراغ کمک درسی رفتن توفیقی نداره اول یه فصل رو کامل از رو کتاب چند بار بخون مثلا چند روز پشت هم هر روز یبار بعد هر روز حس میکنی بیشتر میفهمیش اول سطحی روخونی کن کم کم بیشتر دقت کن بعدشم حس کردی یچیزایی ازش فهمیدی میری سراغ کمک درسی مثلا قارچ های زیگومیست اول رو کتاب اون قسمتو بخون بعد همون قسمتو از روی درسنانه های کمک درسی بخون و نکتاهشو حاشیه کتابت اضافه کن بعدشم تستاش بزن اینجوری حداقل 70 درصد تستای اون فصل رو تو کتاب تستت همون بار اول خودت راحت درست جواب میدی مگر اینکه اونایی ترکیبی باشن
      در مورد ریاضی فیزیکتم چیزی نمیتونم بگم چون من خودم سطحم خیلی داخلشون بالاس و از حد کنکوریشون فراتر رفتم تا حدی که برای ناشرای کتاب ایراد میگیرم میترسم چیز غلطی بهت بگم بدتر شی =)) درصدای صفرم کامل این مطلبو میرسونه =))

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avant نمایش پست ها
      سعی کنید این وسواس رو از بین ببرید آفت مطالعه هست
      من یکی دچارشم هنوز هنوزه هم نتونستم از بین ببرمش
      هرکی راهی پیدا کرد یه خبری به ما بده
      هرکی راهی پیدا کرد؟؟؟ یعنی راهش تا الان پیدا نشده؟
      داداش مگه قراره خودت از بین ببریش؟ اگه قرار بود بتونی وسواس رو از بین ببری بهت مجوز مطب روانپزشکی میدادن که

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برای درمان وسواس اکثرا از قرص سترالین استفاده میکنن

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین الان وقت این حرفا نیست! همین که ب خودت تلقین میکنی که نفهمیدی ذهنتم تنبل میشه،چون ذهنت میدونه که تو 60 بار دیگه برمیگردی همون مطلبو میخونی! پس چ لزومی داره که ب خودش فشار بیاره و همون دفعه اول مطلبو بگیره؟
      ب نظرم خودتو مجبور کن هر مطلبیو میخونی فقط یک بار با دقت بخونی، حتی به یک کلمه ی قبل هم برنگرد، اینکه واقعا مطلبو گرفتی یا نه مهم نیست، مهم اینه ک ب ذهنت این حاشیه امنیتو ندی ک تو فهمیدن متن تنبلی کنه. ..
      تکرار میکنم فقط یک بار با دقت،
      با صدای بلند،
      با تصویر سازی تو ذهنت
      همون روزم تستاشو نزن، بعد از ی روز برگرد دوباره همون بخشو بخون بعد تست
      بهیچوجه دوباره تکرار نکن دوباره شروع به خوندن نکن، تو تست میفهمی کجاهارو واقعا مشکل داری

من ک از شر این وسواس لعنتی راحت شدم، امیدوارم شما هم از دست وسوسه های شیطان راحت شید

آرزوی موفقیت

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها

هرکی راهی پیدا کرد؟؟؟ یعنی راهش تا الان پیدا نشده؟
      داداش مگه قراره خودت از بین ببریش؟ اگه قرار بود بتونی وسواس رو از بین ببری بهت مجوز مطب روانپزشکی میدادن که

ب این سختیا هم نیست
      هیچکسی مثل خودم آدم نمیتونه از پس خودش بربیاد!

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن