این متن ویرایش اساسی شده است .بنده با آقای دکتر توکلی صحبت کردم ایشون فرمودند که یکشنبه تبصره ای مبنی بر تاثیر سوابق بصورت مثبت مطرح خواهد شد ...و به را آوری این تبصره امیدوار بودند ....
این متن را بنده اصلاح کردم و حقیقت امر بعد از تحقیقات فراوان و کنکاش زیاد ، به این نتایج رسیدم..
بنظر من بهترین راه حل اینه
بنظر من تاثیر مثبت برا یهمه داوطلبین و تاثیر قطعی برای همه داوطلبین خطا است ..به این دلایل ...
1- تاثیر قطعی برای همه خطاست چونکه افراد فارغ التحصیل بین سال های 84 تا 92 که روحشون هم از این طرح خبر دار نبوده است که قرار است تاثیر قطعی لحاظ شود و تاثیر قطعی ظلم به این افراد است ...و محق هستند که اصلا چرا باید این بند تاثیر قطعی برا یاونها لحاظ بشه ...
2- تاثیر مثبت برا ی همه خطا هستش چون فارغ التحصیل های سال 93 و 94 با علم بر اینکه تاثیر قطعی اعمال میشه امتحانات نهایی سوم را انجام داده اند و افرادی که معدل نهایی شون خوب شده حق دارند محق باشند که چرا ؟؟بازی کنکور با توجه به قوانین از سال سوم و 25 درصد تاثیر قطعی شروع شده است.
بنظرم بهترین راه حل برای این کار این است که
الف)برای افراد قبل 84 معدل حساب نشود
ب) برای افراد سال 84 تا 92 مثبت اعمال بشود
ج) برای افراد 92 به بعد قطعی اعلام بشود ولی فرصت ترمیم می گذاشتیم مثلا برایشان...البته با اعلام قبلی 2-3 ماه قبل نه 2 روز قبل امتحان نهایی!!!
د)حفاظت آزمون نهایی را دقیق تر می گرفتم
ولی متاسفانه برا ی اینکه زمان از دست رفته است بند ج که ترمیم باشه شاید اجرایش سخت باشه و الان خیلی تصمیم گیری سخت شده است ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با اجازه استارتر محترم
درخواست این دوست عزیز ؛