تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
فقط زیاد سخت نگیرین.ادبیات خیلیییی درس اسونیه...لازم نیس مثل زیست بخونینش حتی با مرور هم همه چی توی ذهن میمونه..وبا یک ساعت در روز هم تموم میشه..
زبان فارسی هم توی فرجه به راحتی میتونین بخونینش..چون که خیلی اسوه..فقط یه بار دیگه میگم چون خیلی مهمه .خودازمایی ها وتمرینایی کتاب یادت نره..چون دقیقا هومنو میدن
زبان فارسي رو من تو فرجه خوندم شدم ١٢ پس بايد از قبلش بخونم سوالاتم كه سخت تر شده ميگن
نه بابا كي ميخواد همينجوري نمره بگيره اگه ميخواستم كه ترميم نميرفتم فقط چون من كنكوري خوندم نهايي فرق داره و بيست هم ميخوام حتما فقط نحوه ي خوندنش و اينا يكي دست بياد چون زيادن و ١٠ روزم بيشتر وقت نيست
برای ادبیات گاج سبز بخون
26 درس بود حدودا فک کنم
روزی 5تا درس بخون تا 20ام + شعر حفظیا ! تو فرجه اش هم همه رو ی دور میکنی
برای زبان فارسیم نظرم رو گلواژه اس
از امروز بشین تا امتحان اول ، فقط فهمیدنیارو بخون + املا
یه سوال ذهن منو درگیر کرده
مثلا معنای یه لغتو بخوان بعدش یه نفر ندونه و بخواد زرنگی کنه و چهار پنج تا معنی بنویسه که یکییش اتفاقا درست باشه و بقیه غلط تکلیف چی میشه ؟
اگه معنای اون کلماتی ک می نویسید به هم نزدیک باشه و یکیش درست باشه ، صحیح می گیرن ولی اگه معناشون با هم متفاوت باشه نه . معنی کلمات اصلا سخت نمی دن . سخت ترین قسمت امتحانتون احتمالا باید درک مطلب باشه .
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری