سلام
اينجا كسي ازمون سنجش دوازدهم ارديبهشت رو ثبتنام كرده؟
ميشه بگيد چقدر خوندين و پيشروي تون تا چه حد بوده؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام
اينجا كسي ازمون سنجش دوازدهم ارديبهشت رو ثبتنام كرده؟
ميشه بگيد چقدر خوندين و پيشروي تون تا چه حد بوده؟
من هستم تقریبا درس های پایه رو قبلا خوندم الان مرور میکنم ولی درسای پیش رو کامل نرسیدم بخونم راستی تو درسای حفظی چطوری مرور میکنید مثل ادبیات یا دینی؟احساس میکنم از یادم رفتن
ممنون
Sent from my ST15i using Tapatalk
منم ثبت نام کردم کل عمومی هارو جمع کردم از این هفته هم دارم از کتاب زرد عمومی قلمچی روزی 3تا از کنکور هارو از خودم آزمون میگیرم تخصصی ها هم زیست رو جمع کردم و شیمی فقط فصل 4 پیش یه خورده لنگ میزنم و فیزیک و ریاضی هم نصفشون رو جمع کردم.
سلام اقاي مهرداد
من تازه شروع كردم و بع مرحله مرور نرسيدم ولي براي مرور كتاب هاي جمع بندي مهروماه رو دارم براي ديني و ادبيات
اگه كتاب گاج ميكرو ديني داشته باشي اخرش ي خلاصه هست و اگه نداري مهروماه بخر(از بقيه كتاباي موجود بهتره بنظرم)
ادبيات هم من كتاباي ديگه رو نديدم برا جمع بندي چجوريه مهروماه دارم كه هنوز نرسيدم بخونمش ولي بنظرم كتاب همايش ادبيات بهتر باشه
فعلا که برای عمومی ها بیشتر هدف گذاری کردم و البته قبلش از خودم یه آزمون کلی جامع گرفتم تا ببینم در چه حد هستم تو اختصاصی ها خوب بودم ولی عمومی ها رو خراب کردم به همین جهت شدیدا رو عمومی ها تمرکز کردم و تو 2 هفته 80 درصد وقتم رو به عمومی ها اختصاص دادم و هدفم از این آزمون جامع سنجش تراز دروس عمومی هست هدفمم رتبه زیر 1000 اگه خدا بخواد!
من که کلا سه تا درس عمومی میخونم همیشه دی:
تا اخر هفته میخوام تست بزنم و یه جمع بندی و مرور رو اون درس های سخت داشته باشم
اگه بی دقتی نکنم احتمالا این ازمون رو همه درس ها غیر از عربی رو بتونم بالا 90 بزنم یعنی امیدوارم!!
عربی هم 50 60 اگه ایندفعه بتونم بزنم عالی میشه
عمومی 0
فیزیک پیش
شیمی پایه
حسابان
و یه چند تایی دیگه خوندم
امادگی 0
33000 ریاضی
45 هزار تجربی
فکر کنم شرکت کرده بودن
میمریم برای اشک
دوستان کارت ورود به جلسه هم اومده فقط چرا ساعت شروع 8:30 هست!؟مدت آزمون هم 250 دقیقه :-S
Sent from my ST15i using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)