دستشون درد نکنه![]()
چیز جدیدی نی ک اینا ! عادی شد دیگ
ول کنید باو این حاشیه ها رو ..ما ها کاری نمی تونیم کنیم ک ..ولی هر کی گیر اورد ب منم بده.اینجوری فقط خودتون حرص می خورید ...
کاااااششششششش
من میخرم
رتبه 1 کنکور
جدیییی؟؟؟؟؟؟؟
ای تف ...
ای تف به این شانس ما که زمان من نمیفروختن
ولی خب بدبخت اونی که خریده
تاثیر معدل داره حذف میشه پولش ****** رف
نه باوووو بزارم خودم دم کنکور سوالاشو رایگان همینجا میزارم![]()
مطمئن باشيد الكى ميگفته كه كلاسش پر بشه !!
امنيت كنكور دست وزارت اطلاعاته ! هيچكس از سوالا تا موقع باز شدن پلاستيك ها خبر نداره هيچ كس !!! انتقال سوال هاى كنكور دست نيروى انتظامييه !!
پروسه طراحى و گزينش كنكور خيلى پيچيدس و به هيچ وجه فروش نميره!!
در مورد امتحان نهايى هم سالا ى دورو نميدونم ولى اين كه ميگين من شنيدم فلان جا ميفروشن يا فلان كس داره همش الكيه ! پارسال تو حوزه امتحان نهايى و حتى تو همين انجمن ميومدن تاپيك ميزدن سوالاى فردا لو رفت و اينا ! آخر هم معلوم ميشد فقط سربرگ سوالا شبيه امتحان نهايي بوده
حراست وزارت علوم و وزارت آموزش پرورش اکثرا از میان ماموران و بازنشستگان وزارت اطلاعات و همینطور روحانیون عقیدتی سیاسی نهادهای مختلف هستن و امکان فروش سوالات منتفی هست. کسی هم با مدرک ادعا کنه ویراستار تست های کنکور هستم خیلی زود دادگاهی میشه. نگران نباشین سوالات کنکور سراسری در سال های اخیر هرگز لو نرفته. از یه طرف دولت روشون نظارت داره و از یه طرف کارمندان دولت که بیشتر نزدیک به نهادهای امنیتی هستن و در واقع امکان تبانی برای لو دادن سوالات کنکور وجود نداره چون هر دو گروه رقیب هم هستن.
Its always Fun Listening to Someones Lie when You Already Know The Truth
سال پیش تو اینستا هم میگفتن کنکور 30 میلیون میفروشن
امسال هم نهایی شنیدم و دیدم بحثش تو انجمن هم بود
داوش اینجا ایران است ...
صدای مارا از صدا و سیمای جمهوری اسلامی شنوید ...
خرمشهر آزاد شد ...
تکرار میکنم خرمشهر آزاد شدددد
بابا مثه آآآآآآآآب خوردن لو میره اگه کسی بخاد ...
من نمیدونم تا حلا سوالات به بیرون درز کرده یا نه ولی اینو مطمئن باش اگه کسی بخاد این کارو کنه میتونه ...
پیامبر به اون پیامبریش هم اشتباه میکنه اینا خو انسان عادین ...
مامور اطلاعات که معصوم نیست که ...
دوستان یه نگاهی به این بکنید
ماجرای لو رفتن سوالات آزمون سنجش + تصاویر
تصاویر منتشر شده در فضای مجازی حاكی از آن است كه سوالات مربوط به آزمون نوبت سوم سنجش پیش جامع قبل از برگزاری در دسترس داوطلبان قرار گرفته است.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمانگروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که مربوط به لو رفتن سوالات نوبت سوم آزمون جامع سنجش پیش بود که به سازمان سنجش و آموزش کشور نسبت داده شده است اما پس از پیگیری های خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مسئولان سازمان سنجش از این موضوع اظهار بی اطلاعی و موضوع را تکذیب کردند.
حسین توكلی مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش كشور در این باره گفت: این سوالات مربوط به آزمون های سازمان سنجش نبوده و احتمالا در دسته آزمون هایی است كه توسط شركت های تعاونی به صورت آزمایشی برگزار شده و پاسخ آن با روندی سریع در دسترس شركت كنندگان آزمون ها قرار می گیرد.
وی با تاكید بر این كه فعالیت های کارکنان شرکت تعاونی خدمات سنجش هیچ ربطی به سازمان سنجش و آموزش کشور ندارد؛ ادامه داد: این شركت ها به طور مستقل مشغول به فعالیت هستند و این موضوع هیچ ارتباطی به سازمان سنجش ندارد.
توکلی بیان كرد: در هر صورت بررسی های لازم درباره چگونگی این رخداد در طی روزهای آینده انجام و نتایج آن اعلام می شود.
لازم به ذکر است که این آزمون قرار است در تاریخ دهم اردیبهشت ماه برگزار شود و تاکنون هیچ یک از مسئولان شرکت تعاونی وابسته به سازمان سنجش پاسخی در این مورد ندادند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)