خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 37
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MeysAM1999 نمایش پست ها
      درسته رو ترازتون تاثیر میزاره
      ولی فقط و فقط خودشون رو گول میزنن
      اما اگه سوالات کنکور و امتحانات نهایی رو بفروشن من حلال نمی کنم کسایی که شایسته نیستن با تقلب و پارتی بازی میرن و رو صندلی دانشگاه میشینن
      خدا اون بالا هست و همه چی رو میبینه

داش میثم چراااااااا حلالشون نمیکنییی؟؟؟؟؟؟؟

حق من حلالشو ممثه شییییر مااادر

پول دارن میخرننننن

بلیییییی ... این است دنیای پول دارییییی

کاش بفروشن

پارتیو تقلب خوبههههههه

لذت داره بی هیچ زحمتی میشی آقای دکتر

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دستشون درد نکنه
      چیز جدیدی نی ک اینا ! عادی شد دیگ
      ول کنید باو این حاشیه ها رو ..ما ها کاری نمی تونیم کنیم ک ..ولی هر کی گیر اورد ب منم بده .اینجوری فقط خودتون حرص می خورید ...

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hanjera نمایش پست ها
      من یه جا شنیدم که سوالای کنکور 94 رو 30 میلیون میفروختن ( ندیدم..اما شنیدم )
      کاااااششششششش

من میخرم

رتبه 1 کنکور

نقل قول نوشته اصلی توسط sinae2011 نمایش پست ها
      سوالای کنکور که گمون نکنم اما امتحان نهایی میفروشن سال پیش هم لو رفت
      جدیییی؟؟؟؟؟؟؟

ای تف ...

ای تف به این شانس ما که زمان من نمیفروختن

ولی خب بدبخت اونی که خریده

تاثیر معدل داره حذف میشه پولش ****** رف

1000 تومن هم بدن ناحق هستش یه جا باید پس بده اون شخص
      البته امنیت کنکور دست وزارت اطلاعات هستش الکی که نیست لو بره

نه باوووو بزارم خودم دم کنکور سوالاشو رایگان همینجا میزارم

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aalirezaa1376 نمایش پست ها
      یکی از معلم های ریاضی که دوستمینا کلاسش میرن .. به اینا گفته بود ((من تو بخش ویراستاری سنجش کار میکنم (با مدرک) و چند روز قبل و بعد کنکور مارو تو قرنطینه نگه میدارن و ... خلاصه اینکه سوالارو چند نفر طراحی میکنن بعد بانک سوالا میاد که ما که تو بخش ویراستاری هستیم از بینشون انتخاب میکنیم .. )) ...
      بعدش گفته بود که من چند هفته قبل کنکور به شما 30 تا سوال میدم که سوالای کنکور رو میخوایم امسال مثل اینا انتخاب کنیم .. هرکس اینا رو کار کنه میتونه کنکورو 100 هم بزنه ...
      راستی هزینه های کلاسشم خیلی بالا بود ...

پ.ن : ما که از این پولا نداریم بریم کلاس طراح کنکور ( اونم اگر راست گفته باشه)اما هیچوقت نباید اینا بهونه بشه که نا امید بشیم ... نباید فراموش کنیم که اگر یه سریا طراح کنکور رو دارن .. ما هم طراح طراح کنکور رو داریم که همیشه کنارمونه حتی تو جلسه کنکور ..
      مطمئن باشيد الكى ميگفته كه كلاسش پر بشه !!

امنيت كنكور دست وزارت اطلاعاته ! هيچكس از سوالا تا موقع باز شدن پلاستيك ها خبر نداره هيچ كس !!! انتقال سوال هاى كنكور دست نيروى انتظامييه !!
      پروسه طراحى و گزينش كنكور خيلى پيچيدس و به هيچ وجه فروش نميره!!

در مورد امتحان نهايى هم سالا ى دورو نميدونم ولى اين كه ميگين من شنيدم فلان جا ميفروشن يا فلان كس داره همش الكيه ! پارسال تو حوزه امتحان نهايى و حتى تو همين انجمن ميومدن تاپيك ميزدن سوالاى فردا لو رفت و اينا ! آخر هم معلوم ميشد فقط سربرگ سوالا شبيه امتحان نهايي بوده

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یکی از معلم های ریاضی که دوستمینا کلاسش میرن .. به اینا گفته بود ((من تو بخش ویراستاری سنجش کار میکنم (با مدرک) و چند روز قبل و بعد کنکور مارو تو قرنطینه نگه میدارن و ... خلاصه اینکه سوالارو چند نفر طراحی میکنن بعد بانک سوالا میاد که ما که تو بخش ویراستاری هستیم از بینشون انتخاب میکنیم .. )) ...
      بعدش گفته بود که من چند هفته قبل کنکور به شما 30 تا سوال میدم که سوالای کنکور رو میخوایم امسال مثل اینا انتخاب کنیم .. هرکس اینا رو کار کنه میتونه کنکورو 100 هم بزنه ...

پ.ن : ما که از این پولا نداریم بریم کلاس طراح کنکور ( اونم اگر راست گفته باشه)اما هیچوقت نباید اینا بهونه بشه که نا امید بشیم ... نباید فراموش کنیم که اگر یه سریا طراح کنکور رو دارن .. ما هم طراح طراح کنکور رو داریم که همیشه کنارمونه حتی تو جلسه کنکور ..

داوش آدرس بده

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

حراست وزارت علوم و وزارت آموزش پرورش اکثرا از میان ماموران و بازنشستگان وزارت اطلاعات و همینطور روحانیون عقیدتی سیاسی نهادهای مختلف هستن و امکان فروش سوالات منتفی هست. کسی هم با مدرک ادعا کنه ویراستار تست های کنکور هستم خیلی زود دادگاهی میشه. نگران نباشین سوالات کنکور سراسری در سال های اخیر هرگز لو نرفته. از یه طرف دولت روشون نظارت داره و از یه طرف کارمندان دولت که بیشتر نزدیک به نهادهای امنیتی هستن و در واقع امکان تبانی برای لو دادن سوالات کنکور وجود نداره چون هر دو گروه رقیب هم هستن.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگرم بخوان بفروشن میلیونی میفروشن نه 20 تومن

کاش بدن ... من میلیونیشم میخرممم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام فکر میکردیم فقط قلم چی اینقدر شله و سوالاش لو میره الان سوالای سنجش هم دارن میفروشن فایل پیوست 53447
      فایل پیوست 53448

سلام دوستان
      شلوغش نکنید
      بگید کجا میفروشن بریم بخریم رایگان بذاریم دانلود واسه بچه ها
      Its always Fun Listening to Someones Lie when You Already Know The Truth

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط =TUFAN= نمایش پست ها
      دستشون درد نکنه
      چیز جدیدی نی ک اینا ! عادی شد دیگ
      ول کنید باو این حاشیه ها رو ..ما ها کاری نمی تونیم کنیم ک ..ولی هر کی گیر اورد ب منم بده .اینجوری فقط خودتون حرص می خورید ...

چشم حتمن ننه جون

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سال پیش تو اینستا هم میگفتن کنکور 30 میلیون میفروشن
      امسال هم نهایی شنیدم و دیدم بحثش تو انجمن هم بود

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها

حراست وزارت علوم و وزارت آموزش پرورش اکثرا از میان ماموران و بازنشستگان وزارت اطلاعات و همینطور روحانیون عقیدتی سیاسی نهادهای مختلف هستن و امکان فروش سوالات منتفی هست. کسی هم با مدرک ادعا کنه ویراستار تست های کنکور هستم خیلی زود دادگاهی میشه. نگران نباشین سوالات کنکور سراسری در سال های اخیر هرگز لو نرفته. از یه طرف دولت روشون نظارت داره و از یه طرف کارمندان دولت که بیشتر نزدیک به نهادهای امنیتی هستن و در واقع امکان تبانی برای لو دادن سوالات کنکور وجود نداره چون هر دو گروه رقیب هم هستن.

داوش اینجا ایران است ...

صدای مارا از صدا و سیمای جمهوری اسلامی شنوید ...

خرمشهر آزاد شد ...

تکرار میکنم خرمشهر آزاد شدددد

بابا مثه آآآآآآآآب خوردن لو میره اگه کسی بخاد ...
      من نمیدونم تا حلا سوالات به بیرون درز کرده یا نه ولی اینو مطمئن باش اگه کسی بخاد این کارو کنه میتونه ...

پیامبر به اون پیامبریش هم اشتباه میکنه اینا خو انسان عادین ...

مامور اطلاعات که معصوم نیست که ...

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ینی ممکنه تا فردا سوالا رو عوض کنن واسه ابروی خودشونم که شده؟

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان یه نگاهی به این بکنید
      ماجرای لو رفتن سوالات آزمون سنجش + تصاویر

تصاویر منتشر شده در فضای مجازی حاكی از آن است كه سوالات مربوط به آزمون نوبت سوم سنجش پیش جامع قبل از برگزاری در دسترس داوطلبان قرار گرفته است.
      به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان
      گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که مربوط به لو رفتن سوالات نوبت سوم آزمون جامع سنجش پیش بود که به سازمان سنجش و آموزش کشور نسبت داده شده است اما پس از پیگیری های خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان مسئولان سازمان سنجش از این موضوع اظهار بی اطلاعی و موضوع را تکذیب کردند.

حسین توكلی مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش كشور در این باره گفت: این سوالات مربوط به آزمون های سازمان سنجش نبوده و احتمالا در دسته آزمون هایی است كه توسط شركت های تعاونی به صورت آزمایشی برگزار شده و پاسخ آن با روندی سریع در دسترس شركت كنندگان آزمون ها قرار می گیرد.

وی با تاكید بر این كه فعالیت های کارکنان شرکت تعاونی خدمات سنجش هیچ ربطی به سازمان سنجش و آموزش کشور ندارد؛ ادامه داد: این شركت ها به طور مستقل مشغول به فعالیت هستند و این موضوع هیچ ارتباطی به سازمان سنجش ندارد.

توکلی بیان كرد: در هر صورت بررسی های لازم درباره چگونگی این رخداد در طی روزهای آینده انجام و نتایج آن اعلام می شود.
      لازم به ذکر است که این آزمون قرار است در تاریخ دهم اردیبهشت ماه برگزار شود و تاکنون هیچ یک از مسئولان شرکت تعاونی وابسته به سازمان سنجش پاسخی در این مورد ندادند.

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وای خدا کلی تلاش کردم کارت گیر بیارم ازمون بدم الان پشیمونم

15. Top | #30
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام فکر میکردیم فقط قلم چی اینقدر شله و سوالاش لو میره الان سوالای سنجش هم دارن میفروشن فایل پیوست 53447
      فایل پیوست 53448
      سلام
      شما سوالات رو خریدین؟چون به صفحه اول نمیشه اعتماد کرد احتمال فتوشاپ هست

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن