دوو ساله ک میفروشن اوونم هر درس ده تومن فقطططط
و در گوش ان کس که در تسخیر شیطان است اما این را زمزمه می کنم همان به که شیطانت را بزرگی کنی که در این نیز تو را راهی است به بزرگی
درسته رو ترازتون تاثیر میزاره
ولی فقط و فقط خودشون رو گول میزنن
اما اگه سوالات کنکور و امتحانات نهایی رو بفروشن من حلال نمی کنم کسایی که شایسته نیستن با تقلب و پارتی بازی میرن و رو صندلی دانشگاه میشینن
خدا اون بالا هست و همه چی رو میبینه
یکی از معلم های ریاضی که دوستمینا کلاسش میرن .. به اینا گفته بود ((من تو بخش ویراستاری سنجش کار میکنم (با مدرک) و چند روز قبل و بعد کنکور مارو تو قرنطینه نگه میدارن و ... خلاصه اینکه سوالارو چند نفر طراحی میکنن بعد بانک سوالا میاد که ما که تو بخش ویراستاری هستیم از بینشون انتخاب میکنیم .. )) ...
بعدش گفته بود که من چند هفته قبل کنکور به شما 30 تا سوال میدم که سوالای کنکور رو میخوایم امسال مثل اینا انتخاب کنیم .. هرکس اینا رو کار کنه میتونه کنکورو 100 هم بزنه ...
راستی هزینه های کلاسشم خیلی بالا بود ...
پ.ن : ما که از این پولا نداریم بریم کلاس طراح کنکور ( اونم اگر راست گفته باشه)اما هیچوقت نباید اینا بهونه بشه که نا امید بشیم ... نباید فراموش کنیم که اگر یه سریا طراح کنکور رو دارن .. ما هم طراح طراح کنکور رو داریم که همیشه کنارمونه حتی تو جلسه کنکور ..
مفتشو بدن نمیخرم ....چون میخوام با زحجمت خودم ب هدفم برسم تا بهم بچسبه ....بعدشم تو کنکور چیکار میکنن اینا ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)