نوشته اصلی توسط
behnam10alipour
داداش شما جوری از مهندس مسعودی داری طرفداری میکنی که انگار نسبت فامیلی باهاشون داری یا انگار شاگرد خصوصیش هستی .از این تبلیغات و کوفتن ها و تعریفات نه پولی به جیب شما میره و نه به جیب سایرین . پس بهتره که حقیقت رو بگیم . شاید یه بنده خدایی با پول کارگری و... و با هزار امید و ارزو دنبال خریدن این جور cd ها باشه . باجو سازی که شما دارید میکنید به هیچ نتیجه ای نمیشه رسید. شما اگه طرفدار ایشون هستی و با ایشون به درصد هایی بالای 60-70 رسیدید ،با مدرک و دلیل صحبت کن . از نقاط قوت ایشون بگو تا سایرین هم هزاران هزار نقطه ی ضعف فیزیک و ریاضی اقای مسعودی رو بگن.
این همه ادم اومدن میگن سادات نسبت به مسعودی حداقل در چند سال اخیر بهتر کار کرده . کسی هم به اقای مسعودی توهین نکرد . شما بعد اینطوری داری یه تنه طرفداری میکنی اونم با پرخاش!!!!!
من به عنوان کسی که هم فیلم ها اقای مسعودی رو دیدم و هم اقای سادات رو ،میگم قطعا سطح تدریس مهندس سادات خیلی بالاتره اما شیوایی کلام اقای مسعودی به مراتب بهتره . درصد منم در فیزیک یه سطح معمول(میانگین65)هست . بچه های دیگه که خیلی درصداشون از من بالاتره هم رو ی سطح تدریس و مفهوم اقای سادات تکیه میکنند و نه روی تکنیک های به قول خودشون خودساخته و بدون هیچ اثبات ریاضیاتی اقای مسعودی (که البته مهندس سادات با اثبات ریاضیاتی و فیزیکی از روی مفاهیم همون قلق هارو درمیاره درفیلم) .
در تاپیک های مختلف درباره این موضوعات به مراتب صحبت شده که باز کردنشون به هیچ نتیجه ای ختم نمیشه .
اخر این بحث ها هم معمولا این میشه که باید قبول کرد که صرفا با دیدن فیلم حالا چه افبا باشه و چه کنکوراسان است و چه..... نمیشه درصد بالایی در کنکور زد. شاید دیدن این فیلم ها میتونه ساعت ها از زمانی که باید برای تسلط روی یه مبحث گذاشت ،کم میکنه اما این زدن تست معقول هست که ابهامات و مشکلات رو مشخص میکنه و چابکی در حل سوالات میده.
ببخشید که طولانی شد اما امیدوارم حداقل یه کمکی برای بچه های کنکور 96 و حتی 95ی ها بشه که از همون اول منابع شون رو درست و با توجه به سطحشون اتخاب کنند و درگیر این جو سازی ها نشند.
منتظر نظرات قانع کننده ی شما و دیگران هم هستم که اگر خلاف این واقع رو قبول دارید ، با دلیل و مدرک ارائه کنید