به حرف ساده را داره هی می پیچونه !!!!!!!!!!!!!!!!!میگه میخواهیم دبیرذستان را تقویت کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!دبیرستان مگه آدمه ....خب دوست من کنکور میشه 4 سال !!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا این 3 تا مثل عربای حاشیه خلیج فارس میمونن.به اونا هر چی میگیم خلیج فارسه و دنیا هم قبول داره اونا حرف خودشون رو میزنن و قبول ندارن
به اینا هم هر چی بگیم بابا اگه امتحانات نهایی تاثیر داده بشه پای انتشارات علاوه بر کنکور در زمینه امتحانات نهایی هم باز میشه حالیشون نیست.
واقعا یک مشت ادم نفهم اختیار جامعه رو دستشون گرفتن بقیه رو هم ادم حساب نمیکنن.
اون نفهم دیگه هم میگه کی میگه دانش اموزان حق اظهار نظر دارن............
الان من اینجوریم.
بچه ها تنها راه حذف معدل جمع شدن جلو سازمان سنجش است و همچنین حسینی بای را هم باید خبر کنیم. والسلام. تهرانی های عزیز خواهش میکنم غیرت به خرج بدید و با خانواده هاتون جلو سنجش جمع بشید و با داشتن پلاکارد اعتراض خودتون را به همهی مسیولین و نمایندگان نشان بدید.![]()
عکس امضام کاملا درمورد مسوولین صدق میکنه![]()
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
مناظره 4 به 1 بود خیلیم شیک و مجلسی![]()
مجری + سحر خیز + فیاضی + نوید ادهم > سبطی
بیچاره جناب سبطی گیر یه عده زبون نفهم افتاده بود طفلکی
نتیجه اخلاقی : سبطی بنده خدا میگفت نره ، عاغایون میگفتن تو بدوش
بیگ بنگ و بیگ کرانچ در یک کلام
أَوَلَمْ یَرَ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ کَانَتَا رَتْقًا فَفَتَقْنَاهُمَا
آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته بودند و ما آنها را از یکدیگر باز کردیم ؟
یَوْمَ نَطْوِی السَّمَاء کَطَیِّ السِّجِلِّ لِلْکُتُبِ کَمَا بَدَأْنَا أَوَّلَ خَلْقٍ نُّعِیدُهُ
روزى که آسمان را همچون در پیچیدن صفحه نامهها در مىپیچیم همان گونه که بار نخست آفرینش را آغاز کردیم دوباره آن را بازمىگردانیم
آره ، نظرات رادیو گفت و گو هم جای خوبیه ، به مجری هم انتقاد کنید و بگید جانبدارانه بود
غیر اونجا به روابط عمومی سیما هم میتونید زنگ بزنید ، برای شبکه های صدا و سیما نظرات ثبت شده در روابط عمومی خیلی مهمه
باوا خودمون هم باید یه کاری بکنیم اینا میخوان گند بزنن به همه چیی من خودم معدلم 18 و 10هست زیاد بد نیس اما خوبم نیست
من خودم منطقه 3 زندگیی میکنیم معلمایی داشتیمم که بلد نبوودن سوال کنکور و حتی نهایی هارو حل کنن من دلم بحال بقیه هم میسوزه انصافا ناحقیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)