X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

برای کنکور 95 سنوات سال سوم متوسطه تأثیر داده خواهد شد

برای کنکور 95 سنوات سال سوم متوسطه تأثیر داده خواهد شد

جامعه > مشکلات مردم - برای کنکور 95 صرفاً سنوات سال سوم متوسطه تأثیر داده خواهد شد اما در صورت تصویب دو فوریت طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو ، آموزش‌وپرورش مکلف است سوابق تحصیلی سه سال آخر متوسطه را که به صورت نهایی برگزار می‌شود به شورای سنجش و پذیرش اعلام کند
      به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاربری در صفحه مشکلات مردم نوشته است:" تکلیف تاثیر معدل در کنکور چه شد و این قانون برای امسال است یا نه چون من امسال کنکور دارم و هنوز بلاتکلیف هستم. مدرسه هم جواب درستی نمی دهد.
      در این باره محمد روشن معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: در صورت تصویب دو فوریت طرح اصلاح قانون سنجش و پذیرش دانشجو ، آموزش‌وپرورش مکلف است سوابق تحصیلی سه سال آخر متوسطه را که به صورت نهایی برگزار می‌شود به شورای سنجش و پذیرش اعلام کند تا این شورا با توجه به این سوابق و آزمون عمومی و تخصصی نمرات و رتبه‌های اشخاص شرکت‌کننده در آزمون را به آن‌ها اعلام کند.
      او گفت: در اینصورت با اصلاح عبارتی که صورت خواهد گرفت شورای سنجش و پذیرش در مورد میزان و نحوه تأثیر هر یک از عوامل سابقه تحصیلی متناسب با تحت پوشش قرار گرفتن امتحانات نهایی دوره سه‌ساله آخر متوسطه آزمون عمومی و اختصاصی در سنجش می‌تواند برنامه‌ریزی کند و نمرات و رتبه‌های اشخاص شرکت‌کننده در آزمون را مطابق قانون به آن‌ها اعلام کند.
      روشن ادامه داد: با این تفاسیر برای کنکور 95 صرفاً سنوات سال سوم متوسطه تأثیر داده خواهد شد.===>پ ن:نه بیا اول دبستانم تاثیر بده گو...فسند!
      خبر جدید ساعت چهار و ده دقیقه روز دوشنبه 13 اردیهشت 95 در خبر انلاین منتشر شد!
      این خبر رو از جناب Mil@ گرفتم که لازم دیدم ک تاپیک مجزا بزنم

ویرایش توسط Mr.Gentleman : 13 اردیبهشت 1395 در ساعت 16:43

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      این حرفا رو من نمیفهمم
      اگه فردا استفساریه رای بیاره حرفای ایشون درسته
      ولی اگه رای نداره کلا تاثیر معدل میپره

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پسر آریایی نمایش پست ها

در این باره محمد روشن معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: ...
      یقین دارم ایشون سرطان مصاحبه داره

صابری عضو کمیسیون آموزش بعد از جلسه علنی امروز دوشنبه میگه :
      در جلسه ای که کمیسیون آموزش داشت مقرر شد تا مصوبه فعلی به گونه ای اصلاح بشه که رأی دیوان عدالت نیز اجرایی شود و فردا (سه شنبه 14 اردیبهشت) در صحن علنی این مصوبه بررسی و رأی گیری میشه

نتیجه اخلاقی : هر دم از این خراب شده بری میرسد!

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اخه .......بحث سر اینه که سوابق تحصیلی حذف میشه یا نه بعد اینا واس خودشون درست کردن که تاثیر سوابق سوم یا همه ی سال ها!!!!!!wtf?

امیدوار بود آدمى به خیر کسان

مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نگران نباشین بچه ها اگه بخوان غیرقانونی کاری انجام بدن ما هم گزینه هایی روی میز داریم

6. Top | #6
      mil
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ببخشید می دونم ربطی نداره ولی کسی رمز آزمون های زیست کده رو نداره

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام، اقا یاسین برا داشتن رمزاش باید اطلاعات رو بدی و یه جورایی دانش اموزشون بشی، راستش من با وجود اینکه اطلاعاتمو کامل دادم ولی ازمونها رو نمیگیرم، چون سوالات خیلی سخت رو میارن، کنکور مفهومی خوندنه نه پیچیده و سخت خوندن، به نظر من که فقط ذهن ادمو بهم میریزه، کنکور ۹۴ و حتی ۹۳ و ۹۲ رو که دیدم پشیمون شدم از دادن اطلاعات ،

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن