شمل چ کاربر فعالی هستین ماشالله!!!
نخوندم ولی ممنون که اینقدر به فکر همه هستین
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
داداش ببین من تو درس ریاضی فقط دی وی دی ها آفبا رو دیدم و همرو نوشتم تو دفتر الان یه جزوه درست کردم واسه خودم ولی متاسفانه اصن تست از کتاب های جامع نزدم و طبق گفته ی اقای مؤینی که بهم پیشنهاد کردن میخوام سوالات جزوه خودم و سوالات کتاب جمع بندی ایشون و سوالات غیر تکراری خط ویژه رو کار کنم و در کنارش تست کنکور از دوردنیا بزنم. بنظرت اگه تست زدن ریاضی از رو دوردنیا رو تا همون ازمون جامع کش بدم مشکلی پیش نمیاد؟؟ بازم همون تاثیر رو داره و مشکلی پیش نمیاد؟؟
نه بابا مشکلی نیس ...
مگه تو چنتا آزمون جامع میخای بدی؟؟؟؟؟
خود همون دور دنیا هم که 12تا بیشتر نداره کههههه ...
میتونی این 12 تا رو تو 36 روز ، تو 24 روز و یا تو 12 روز بزنی ...
این دیگه بستگی به خودت داره ...
تنها آزمون جامع دادن اینه که خودتو بسنجی و خودتو با شرایط کنکور ووفق بدی ...
همین ...
پس نگران نباش ...
آزمون جامعو بزار برا بعد از تموم کردن همه درسا ...
خیلی خوب و مفید بود!!!واقعا خیلیا فلسفه ی دوران جمع بندی رو نمیدونن!!!
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
چهار پنج بند اولت که با جمع بندی شروع میشد دیدم اشکم داشت میومد چون هنوز نه زیست و شیمی سال دوم خوندم نه سه تا از عمومیارو و نه مبحثی از فیزیک
خداروشکر بند های اخر متنت کمی از ناراحتی در اومدم وگرنه دیگه دشتم میرفتم خودمو خلاص کنم خخخ .... :x
بالاخره عوضش کردم : ))
خب چی بزارم؟؟
اها بازم حقیقت : دارم دیوونه میشم : (((((((((((((((
دستت درد نکنه. مطلبتو دیروز خوندم کامل کامل، نظرمو الان دارم میدم.
من خودم خیلی تحت تاثیر این حرفای جمع بندی و زودتر تموم کن و اینا قرار گرفته بودم. یه حس ناامیدی هم تو من به وجود اومده بود اما دیروز که این تایپیکو خوندم، به برنامم بیشتر امیدوار شدم و دوباره ادامه دادم کارمو.
دستت درد نکنه.
تصمیم گرفتم که از همون پایه شروع کنم، درس هارو به تسلط برسم. مثلا الان دوباره نشستم فیزیک 1 و 2 رو خوندم، الان میتونم بگم تو فصل های 4و5 فیزیک 1 و فصل 1 و 4 فیزیک 2 + شیمی 2 کامل دارم مرور میکنم + تست های مهم و تست های سراسری، که به تسلط رسیدم. اما قبلش خیلی استرس و نگرانی تو وجودم بود. الان با خیال راحتتری کار میکنم.
ویرایش توسط mK_Architect : 06 اردیبهشت 1395 در ساعت 21:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)