اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
ویرایش توسط ah.at : 11 اردیبهشت 1395 در ساعت 21:24
یعنی الا ن شما ب خودت اطمینان داری قطعا با ساعت مطالعه پایین ی رشته تاپ قبولی؟ البته قصد جسارت ندارما فقط مشکل از من نیست من منطقه سه هستم بدون امکانات شاید باورش سخت باشه ولی منفارغالتحصیلم وکل درسارو خودم خوندم از رو کتاب تصلا امسال فهمیدم کنکور یعنی چی چون دبیرا تو کلاس همشون از مرکز استان میومدن فکر میکردن تقصیر ما ی بدبخته که اونا اینجا افتادن هسچوقت نفهمیدم نکته کنکوری یعنی چی هیچ وقت لذت درس خوندن با ی معلم خوب رو تجربهنکردم ومن به هرجا ک برسم بازحمت خودم بوده وفقط شاید خیلیا مثه من. باشن برا همین پروسه یادگیریم طول میکشه وگرنه ضریب هوشیمم پایین نیست شاید از یه ادم نرمال هم بسشتز باشه...سفره دلمو باز کردم خخخخخ تو رو خدا برام دعا کنید امسال پزشکی قبول شم فقط از این شهر بریم همین یعنی روانی شدم بخدا اونقدر شهرمون کوچیکه که حتی بخوای بری پارک برات کلی حرف درمیارن شاید برای خیلیا خنده دار باشه اما برای من گریهداره من 20 سالکه ولی تا حالا جرات نداشتم حتی براس دل خودم برم خیابون تنها انقدر مردم فکرشون بستس خلاصه منم دعا کنید امسال اونی بشه گه میخوام قول میدم به 96ها با تموم وجودم کمک کنم فقط دعام کنین
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
بچه ها یادمه یه نفر اومده بود نظرات بعضی اساتید که در مورد خوندن و نخوندن حذفیات گفته بودن رو تو یه تاپیک نوشته بود. پیداش نمی کنم. کسی لینک اون تاپیک رو داره بفرسته؟ ممنون میشم.
http://forum.konkur.in/thread75708.html
@Araz
بعضی از تاپیک های انجمن غیر قابل دسترسی شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)