خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56
    نمایش نتایج: از 76 به 81 از 81
    1. Top | #76
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ha.hg نمایش پست ها

سلام
      شما جمع بندی الگو میخونید دیگه نمیرید سراغ کتاب درسی ؟
      دیروز چند جا رفتم واسه کتاب درسی هیچکس نداشت .
      واقعا کامله الگو یا هم برم همون کتاب درسی رو پرینت بگیرم؟
      ممنون میشم نظرتون رو بگید
      ببینید اگه میخوایید بیشتر بدانید و مباحث مربوط به تاریخ و .... که تو حاشیه کتاب درسی اورده شدن بعضا رو کامل بخوانید قطعا خود کتاب درسی رو مطالعه کنید
      ولی من خودم نیازی نمیبینم کتاب رو بخونم چون مطالبی که الگو ننوشته قطعا تو کنکور نمیاد (البته دیدم قلمچی سوال میده حتی از بیشتر بدانید) و مباحثی که اورده کامل متن کتاب رو پوشش داده با طبقه بندی مناسب + حاشیه هایی که به نظر مولف مهم بودن حتی پاورقی ها و مطالب زائد که به نظرش مهم نبودن رو نیاورده
      شکلهای کتاب درسی رو هم کامل اورده
      کتاب درسی هم 40 تومن هستش چاپ رنگیش تو بانک کتاب مدادگلی

2. Top | #77
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza9001 نمایش پست ها
      من چون با ساختار کتاب درسی راحت نیستم الگو میخونم. بعدش یه دور کتابو هم چک میکنم. تقریبا 99 درصد کامله. میتونی بگیری.

دقیقا ساختار الگو بی نظیره زدی تو خود خال با این جمله
      مثل اینن کتاب درسی رو یه نفر بیاد وقت بزاره و ویراستاری دقیق بکنه و منظم ترش کنه

3. Top | #78
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها

دقیقا ساختار الگو بی نظیره زدی تو خود خال با این جمله
      مثل اینن کتاب درسی رو یه نفر بیاد وقت بزاره و ویراستاری دقیق بکنه و منظم ترش کنه
      داش من از جزوه اقاجانی مبخونم خودش میگه چیزای به درد بخور کتاب درسی رو اینجا اوردیم و چرت و پرتاشو ریخته دور اگه دیدیش جزوشو یه نظر بده ندیدی هم که هیچ

4. Top | #79
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان کتاب جمع بندی مهروماه چطوره؟کسی استفاده کرده این کتاب رو نظرش رو بگه؟جلدش زرد رنگه

5. Top | #80
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=arvin80;1689737]دوستان کتاب جمع بندی مهروماه چطوره؟کسی استفاده کرده این کتاب رو نظرش رو بگه؟جلدش زرد
      چاپ سال پیششو داشتم خیلی غلط داشت جلدش طوسی بود خیلی جاهام مطالبش ناقص بود ولی خب پوشش تستاش بد نبود مخصوصا قسمت شیمی موضوعی در کل غلطای کتاب خیلی رو اعصاب بود شاید تو این چاپ درستش کرده باشن در ضمن یه مشکلی داشت که دستت میرفت رو نوشته های کتاب جوهرش پخش میشد واقعا روانیم کرده بود برای جمع بندی موج آزمونارو بخر‌از الان بزنی میرسی یا همین جمع بندی های نشر الگو که رفیقمون اون بالا گفتو بگیر با تستای عمو بهمن ترکیب خوبیه

6. Top | #81
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=Stvg;1689888]
      نقل قول نوشته اصلی توسط arvin80 نمایش پست ها
      دوستان کتاب جمع بندی مهروماه چطوره؟کسی استفاده کرده این کتاب رو نظرش رو بگه؟جلدش زرد
      چاپ سال پیششو داشتم خیلی غلط داشت جلدش طوسی بود خیلی جاهام مطالبش ناقص بود ولی خب پوشش تستاش بد نبود مخصوصا قسمت شیمی موضوعی در کل غلطای کتاب خیلی رو اعصاب بود شاید تو این چاپ درستش کرده باشن در ضمن یه مشکلی داشت که دستت میرفت رو نوشته های کتاب جوهرش پخش میشد واقعا روانیم کرده بود برای جمع بندی موج آزمونارو بخر‌از الان بزنی میرسی یا همین جمع بندی های نشر الگو که رفیقمون اون بالا گفتو بگیر با تستای عمو بهمن ترکیب خوبیه
      قدیمیش رو من دارم بد نیست (کلا اونموقع کتاب جمع بندی فقط مهرو ماه و خط ویژه بودن)
      الآن جدیدش هم خوبه و تست هم داره

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن