در مورد معدل مثال زیاده خوب ی نمونه هم من میزارم
منطقه دو
خوب تصاویر گویای همه چیز هست...با درصد های یکسان یکی میشه پزشک و یکی فیزیو هم قبول نمیشه(با احترام ب همه مشاغل و در مورد دانشگاه دولتی)
حالا برای جبران باید در مقایسه و تو رقابت 10 درصد هر درس رو بیشتر بزنه ک اونیکه خونده میدونه چقدر سخته و خیلی سخته
دقیقا مثل این میمونه که تو فرمول یک برای جبران و رسیدن باید بجای 320 تا 330 تا بری عملا چیزی در حد غیرممکنه
حالا این تفاوت فاحش فقط بین 18 و 20 و تو یه رتبه حدود 2000....حالا رتبه زیر "1000 "اونایی که کلا شرط معدل ندارن"منطق 1 و 3 بماند
بدبخت ترین گروه اونایی اند ک فقط میدونستند مثبته 85-92 و الان ب عینه اش نخورده و دهن سوخته رو می بینند
شماره نماینده مجلس... قاضی ...کمپین..سایت خبری و ... هیچ کدوم جواب نمیده
باید موجی ایجاد بشه که پای tv و حسینی bye به این قضیه باز شه...طوری ک مصاحبه بشه و حرفمون برا هر قشری پخش بشه
هیچ یادم نمیره سر قضیه کیروش ملت همیشه در صحنه ریختن به اینستا روحانی و این قضیه ب خبر کشیده شد
زنگ زدن ب روابط عمومی شبکه 2 و مطرح کردن این موضوع و درخواست برای پیگیری از طریق 20:30
موردی ک ب دفعات جواب داده تو موارد مشابه
پلن B: ریختن ب صفحه روحانی
من خودم همین الان اینکارو کردم هردوش رو ولی باید تعداد زیاد باشه....از تک تکتون میخوام این 5 دقیقه وقت رو بزارین براش و سر سری رد نشین