بايدهمه يك دست شويم
اون زمون روحانی تازه رئیس جمهور شده بود میخواست خودی نشون بده و یکمی اولش همه رضایت داشته باشن ازش...
الان بری بگی نگاه نمیکنه !
چقدر فرق دارن تخمين رتبه هاي كانون و گزينه 2
البته كانون بدون تاثير معدل هست
ولي امسال درصداي كنكورمو بعد اينكه نتايج اومد تو تخمين رتبه ي كانون وارد كردم و همون رتبه اي رو تخمين زد كه شده بودم
دوستان عزیز به نظرتون من با معدل12.41دیپلم تجربی منطقه3....قراره کنکور ریاضی بدم....دروس عمومی همه بالای70 و اختصاصی درس ریاضی20 و فیزیک و شیمی40..رتبه ام چقدر میشه؟
کی گفته این تخمین درسته؟ اینجوری باشه کسیکه معدلش 16 باشه لابد با این درصدا رتبه ش 11000 میشه نه؟ حیف که گزینه دو کارنامه رو برداشته وگرنه نشون میدادم واقعیت ها رو موقع نتایج کنکور خواهیم دید.
دوستان من کامل پستاتونو نخوندنم اما یه سوال دارم خداوکیلی درست جواب بدین
شما قبل نهایی سوم نمیدونستین تاثیر ۲۵درصدی داره؟تو مدرستون یا ... کسی بهتون نگفته بود نهایی خوب بخونین چون تو کنکور و رتبه مؤثره؟؟
اینکه این مطالبو سرسری گرفتین و ۲۵درصدو از دست دادین تقصیر خودتونه
فرض کنین معدلتون شده بود ۱۹ الان نا انصافی نبود تاثیر قطعی رو بردارن
میدونین خوندن واسه نهایی باکنکور زمین تا آسمون فرق داره اونیکه نشسته مث خر واسه نهایی خونده بالاخره باید از اوناییکه بد دادنش سرتر باشه دیگه
تاثیر مثبت کردن این معدل واقعا ظلمه در حق بعضیا طرف مرض نداشته که می نشست واسه کنکور میخوند
حالا خودتون قضاوت کنین
تخمین رتبه گزینه 2 خیلی رتبه رو پایین میاره و جوری رتبه رو محاسبه میکنه که انگار معدل 75 درصده و کنکور 25 درصد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)