خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
ابراهیم میرزایی می گه ما باید از همون دبستان به فرزندانمون چگونه اندیشیدن رو بیاموزیم نه اندیشه ها را .یعنی ما حق نداریم اندیشه رو تزریق کنیم و کسی رو به زور با تربیت مثلا مسیحی یا اسلامی بار بیاریم.
و همچنین اروین یالوم ، روانپزشک و استاد دانشگاه استنفورد گفته ایمان یکی از راه های درمانه من وقتی می بینم بیماری به چیزی ایمان داره سعی نمی کنم اون رو ازش بگیرم بلکه تشویقش می کنم به محکم تر کردن ایمانش .
من به شخصه موافقم .ایمان یعنی تکیه کردن یعنی توکل ، که این باعث کاهش اضطراب میشه . عامل بسیاری از اختلالات اضطرابی مثلا حملات پنیک و یا خودکشی ها ، بی ایمانی هستش. حالا این ایمان هر چیز که باشه مثلا باور به این که همراه داشتن فلان حرز باعث دفع اضطراب می شه یا بازیکن بیسبالی که فکر می کنه به همراه داشتن شبدر چهار پر باعث خوش شانسی و بردش در این بازی می شه.
ببینم می تونی جامعه روان شناسا رو نجات بدی اسکینر؟ راستی من پاولوف هستم شناختی؟![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
سلام
زبان ادیان و فرق ، زبانی تمثیلی و تلویحیه . اما چیزی که تدریس میشه ظواهره. در زبان شناسی اصلاحاتی داریم به نام "ژرف ساخت"deep structure و " رو ساخت" surface structure .دولت ها و حکومت ها هرگز از ژرف ساخت حرف نمی زنند برای عوام و قشری که لازمه مطیع باشند و مهره . اون آخوند محترم می تونست آن پاسخ را به من بده .
فکر می کنید پاسخم را از چه کسی گرفتم ؟ من آن سوال را ترم دو از اآخوند دانشگاهی و مسئول پرورش و جهت دادن به قشر روشن فکر جامعه پرسیدم و اونطور جوابمو داد ، اما جواب کامل را یک استاد کانگ فو توآی تبعید شده از ایران که به " میم الله " عقیده داشت داد.
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
جملات اولت اره:درست گفتن ایمان موثر هستش ولی همه مومن نیستن که دوما انسان موجود کاملی هستش ولی به کمک هم نیازمنده تا تکامله هم بیشتر بشه+اگه ایمانم باشه بعضی رشته ها بقول خودت برن دیگه...در ضمن راه رسیدن ایمان مشورت و مشاوره درست هست که بعضیا بخاطر بعضی مسائل درست مشاوره نمیدن...صرفا ایمان خال نمیشه...
منظورت روانشناسی در ایرانه؟دیگه..انشاالله اگه لایقش باشم...نشناختم..نام کاربریت چی بود قبلا؟انگلیسی بنویس..
دوما بعضی ها با تفکاتی و غرور و خود خواهی بعضی هارو به جاهای باریک میکشونن
خیر بنده رویکرد مکانیستی ندارم و نقش ذهن رو نادیده نگرفتم .اگر متن را خوانده باشید ، نوشتم روان درمانی و دارو درمانی توسط یک نفر انجام بشه به نظرم بهتره .
مثلا در درمان اختلال حملات پانیک ممکنه برای بیمار بنزودیازپین تجویز کنیم از آژیته بودن بیمار کم می کنه و درواقع علائم سایکوسوماتیک رو تخفیف می ده اما تا به موازات ، روان درمانی هم صورت نگیره این علائم برطرف نمی شه به طور کامل . (سایکو سوماتیک یعنی علائم جسمانی ای که اختلالات روانی در شروع یا تشدید آن ها موثر هستند.)
دقت کنید ؛ بزرگان حوزه ی روان خیلیاشون روانپزشک بودن.هم در حوزه روان کار کردن هم پزشکی. مانند فروید که روش درمان روانکاوی رو وامدارش هستیم ، یا اروین یالوم که متد روان درمانی اگزیستانسیال رو ارائه داد.
کمک آره ولی القای اندیشه نه . هرکسی بالاخره به چیزی ایمان داره به چیزی تکیه می کنه منظورم اینه که نباید صرف معنویات رو در نظر داشته باشیم. بله انسان کامل نیست خیلی وقت ها برای گرفتن بهترین تصمیم ، نیاز به راهنمایی داره یه راهنمایی بی طرفانه و بی غرضانه
+ چرا که نه ! شاید یه تحول ایجاد کردی در روان شناسی !
+ مزاح بود من تازه چندروزه اومدم. پاولف و اسکینر در زمینه یادگیری نظریه دادن . پاولف شرطی سازی بود همون که سگه بزاقش ترشح میشه اسکینر هم فکر کنم آزمایش کبوترا بود.
VIVA Math & Physics
E=mC2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)