دوستان به نظرتون چه کتاب های کمک اموزشی برای قرابت معنایی و ارایه ها مفید و خوب هستند و جز بهترین کتاب های کمک اموزشی هستند؟من کتاب های اقای هامون سبطی رو تعریفش رو خیلی شنیدم میخوام نظر شمارو بدونم.ممنونم ازتون
دوستان به نظرتون چه کتاب های کمک اموزشی برای قرابت معنایی و ارایه ها مفید و خوب هستند و جز بهترین کتاب های کمک اموزشی هستند؟من کتاب های اقای هامون سبطی رو تعریفش رو خیلی شنیدم میخوام نظر شمارو بدونم.ممنونم ازتون
قرابت فقط تست بزن از روی گاج موضوعی(اتفاقا الان داشتم کار میکردم)
آرایه ها هم روی لقمه مهر و ماه
موفق باشی رفیق
من هم الگو دارم ادبيات موضوعي .... بابا ادبيات موضوعي 1000000000 برابر بهتره..... كتابه با آدم حرف ميزنه
فقظ مشكلش حجمشه ك زياده..بايد وقته خوبي براش بذاري
موفق باشي![]()
بنظرم کتابای لقمه خیلی خوبه.
وسوالات سراسری۱۰سال اخیرکنکورازهر۵رشته (ریاضی-تجربی-انسانی-هنر-زبان)۳سوال اول رابررسی کنیدمیشه تقریبا۲۰۰۰تست که اگه هیچی هم ازلغت واملابلدنباشی هم راه میفتی وقول میدم هر۳سوالوبزنین درکنکور.
آرایه :
آموزش : نشر دریافت ... بیییییییی نظییییره .... حتمن ترکیب این دوتا رو بگیر ....
تست : نشر الگو ...
لقمه هم کتاب خوبیه ...
قرابت : بهترین کتاب وسه آموزش که همون نشر دریافته .... منتها حجمش وحشتناک زیاده و هر بخششو باید چندینو چند بار بخونی تا خوبه خوب مسلط شی ...
اما اگه یه منبع وسه تست میخای نشر الگو ، گاج ...
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
تقسيم بندي گاج خيلي بهتره... اون تيتر هايي كه قبل اون مفهوم خاص داره خيلي كمك كننده هست...... ولي نشرالگو يه سري تست رو ريخته كنار هم گفته بزنيد.ظبقه بندي خاصي نداره....االبته تو قسمت دوم كتاب الگو يه سري تقسيم بندي هايي هست ولي من نميپسندم.......... رجحان الگو به گاج اينه كه مولف الگو برا كتابش برنامه زدن تستاشو داده ولي مولف گاج تو شبكه هاي اجتماعي نيس.
عبدووووووووووول محمدي گقته هر شب يك صفحه مثلا از كتابمو بزنين.
البته واسه كسي كه درك ادبيش بالاس هركدومو داشته باشه فرقي نداره......فقط تمرين زياد لازمه
البته اينا الان واسه ما لازم نيسا ..الان باس آزمون جامع داد
خيلي چاكريم {:
دوستان کتاب لقمه مهر و ماه این لینک منظورتونه:http://home.mehromah.ir/books/books-...m-tanasob.html
Sent from my SM-A800I using Tapatalk
اگه کنکوری ۹۶ هستی و قرابتت خیلیییی ضعیفه نشر دریافت هامون سبطی ولی باید از تابستون مرتب بخونیش که تا مهرو آبان تموم شه چون واقعا حجمش زیاده ولی اگه تو مفاهیم مشکلی نداری لزومی نداره بخونیش ، البته اگه کنکوری امسال هستی که تستای سنجش و سراسری ده سال اخیر بهترین گزینس چون قرابت با تمرین و تکرار تقویت میشه!
درمورد آرایه ام من نظر ندم بهتره چون آرایم خوب نیس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)