سلام
واسه آرایه فقط باید تست بزنی فقط تست
اگه از پایه مشکل داری کتاب لقمه مهر و ماه رو بخر یه دور بخون بعدش فقط تست بزن
هر شب 5 تست بزن نتیجشو تو یک ماه میبینی
موفق باشی
سلام
واسه آرایه فقط باید تست بزنی فقط تست
اگه از پایه مشکل داری کتاب لقمه مهر و ماه رو بخر یه دور بخون بعدش فقط تست بزن
هر شب 5 تست بزن نتیجشو تو یک ماه میبینی
موفق باشی
قرابت الگو و ارایه الگو به نظرم برای ارایه کتاب بهتری هم باشه چون واقعا خیلی خلاصه اس برای کسی که ضعیف باشه
قرابت وقت داری سبطی رو بخون ولی با تست هم میشه موفق شد
برای قرابت خیلی سبز (هفت خوان)خوبه ارایه فرق نمیکنه من لقمه رو دارم الگو هم خوبه
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
ارایه خیلی سبز + (درسنامه ارایه سبطی رو بخونی بد نیست، 40 صفحه هست ولی نکات خوبی داره که تو کتاب های دیگه نیست تو همایشش هم نیست) + همایش دریافت + تست
قرابت دریافت سبطی + همایش دریافت + تست
من برای قرابت فقط کتاب هامون سبطی رو تو زنگ تفریح سه ربعمون میخوندم توی کنکور یادم نیس چطور زدم ولی توی قلم چی و سنجش از 9 تا 7 یا 8 تا رو درست میزدم همش.
خلی کتابش عالیه من با این حال که زیاد وقت نمیزاشتم ولی قبل عید تموم شد.
سلام
از بين كتاب هاي مبحثي الگو با گاج كدوم كامل تره؟ منظورم ريز به ريز همه چي بگه يا حتي بيشترم گفته باشه به خصوص تو تاريخ ادبيات لغت و املا كه سراغ كتاب نميرم و ارايه هاي تموم كتاب رو خط به خط بررسي كرده باشه و حتي مشابه هاي خارج كتابو كه تو كنمور اومده گفته باشه( بعضي بيت ها ارايه هاشون و...) اگه انتشارات ديگه اي خوب تره هم بگيد لطفا
This time,this is my fight song
Take -backe -my life Song
Prove - I'm - alright Song
My power's turned on
Starting right now,i'll be strong
My power's turned on
مسئله ام همينه ديگه من هيچي از ادبيات ندارم سطح خودمم صفر بزارم ميخوام بدونم واسه ترجمه هم كدوم كامل گفته البته با ترجمه تنها واقعا قرابت جواب نميده بايد ارايه هاي مشابه هم قبلا ديده باشي چون اونجوري سرعت مياد پايين و كنكور جز بلد بودن سرعتت هم هست
و به جز مبحث قرابت براي بقيه واسه سطح بالا كدومش؟
My power's turned on
دوستان سلام.
من گاج موضوعی رو دارم. می خوام کتاب های کوچک موضوعی رو بگیرم برای تست بیشتر و اینکه علاوه بر موضوعی بودن به نوعی درس به درس هم باشه.( یعنی متناسب با هر درس آرایه و قرابت و ...... جدا گفته باشه ).
نظر شما چیه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)