امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
البته اینا که میگن حجمش زیادن واقعا بی انصافن اخه خط ویژه دو جلد بود و بقول خودش هم قیمت و هم حجمش بیشتر از کل این کتاب بود 100 در صد این کتاب بهتره
دوستان یه سوال من همه ی فیلم های ریاضی آفبارو تگا کردم و نوشتمشون تو یه دفتر الان یه جزوه خوب درست کردم واس خودم ولی بجز اون تستا هیج تست دیگه ای از کتاب های دیگه حل نکردم. مهروماه دارم ولی چون پاسخ تشریحیش خوب نی و اینکه کلا باهاش حال نمیکنم تستاشو نزدم. بنظرتون تستایی که تو دی وی دی حل میشه با این تستای کتاب جمع بندی خیلی سبز و تستای خط ویژه گاج کفایت میکنه واسه 50% زدن ؟؟؟ تصمیم دارم در آخر هم تست از رو دور دنیا بزنم
من کاری به صحبتش ندارما. اما جمع بندیه خب... بالاخره نباید خلاصه باشه؟ اگه کامل باشه که جمع بندی نمیشه.
آقا انصافا اینجوری نیست یکم تند خو هست اما انصاف بدید هر روز با هزار تا مطلب بی ربط روبه رو میشه واقعا هم راست گفته بعضی ها بدون اطلاع حرف میزنن.
من کاری به خودشون ندارم اما هر چیزی که پاش مهر موئینی خورده باشه میدونم بی کیفیت نیست چون خودم دیدم و تجربه اش کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)