دوستان براى دينى خيلى سبز بهتره يا مهر و ماه؟در كنارش از گاجم تست ميزنم.
در ضمن براى زبان خيلى سبز بهتره يا مهر و ماه؟
اره کلا من ازاد و به تالیفی ترجیح میدم...
حالا یه سر به سایتش بزن سایت آموزشی مهندس محمد مهربان | مدرس و مولف دیفرانسیل و حسابان
استاد احمدی عزیز با اون موسسه ی *** وجه ی دی وی دی خراب کرده وااله.. من خیلی راضیم مخصوصا از فیزیک حرف اخر !
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
چیزی که خود استاد مؤینی تو وبلاگشون گفنن که کتاب رقعی هستش و تستاش بصورت تستای 94 بازسازی شده و بعضی تست های کنکور رو هم یکم تغییر داده تا سخت تر بشن نشه از رو حفظ زد و همونطور که میدونین بیشتر تست های ریاضی تجربی همون سوالای چند سال قبلا فقط یکم پیچیده تر میکنن همون صورت سوال رو.
در کل میشه به استاد مؤینی اعتماد کرد در ضمن هنوز معلوم نیست کتاب های خط ویژه کی چاپ میشن و هنوز هم معلوم نیست به چه شکل قراره باشن
بنظر كتاب خوبي مياد... بعدم 400صفحه واس رياضي بنظرم زياد نيس... ازالان بزنيم تموم ميشه تااخر خرداد...
سلام خان عزیز ی سوال خیلی مهم داشتم ازت شما نمی دونین آرشیو کامل سوالای گاج و قلمچی گزینه 2 رو از تابستون تا الان از کجا گیر بیارم
ممنون دوست عزیز ولی سایت کنکور سوالای سال قبل و می فروشه بعدشم جایی و می خوام رایگان برا دانلود بزاره بعدشم ازت عذر می خوام این قسمت نقل قول من خرابه نمی تونم کسی و نقل قول کنم
من یه کتاب آزمون خوب میخوام
مگه من چمه که درست پیشنهاد نمیدید
البته هرچی جز کانون
^______________________^
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)