امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
^______________________^
^______________________^
خداروشکر خودم این کتاب رو دوبار خوندم
منظورم این بود که یه بحث مشتق و انتگرال انقدر باز شده
از هر تیپ تست یکی بذارن حجیم میشه دیگه
ریاضیاته دینی نیست که
یه کتاب جمعبندی دیفرانسیل ببین چند صفحه هست؟
حالا به اون دیفرانسیل هندسه 1 ریاضی پایه و یه بخش هایی از تحلیلی و گسسته هم اضافه کن
ببین به نظر خودت چقدر حجمش میشه
اقا سلام...
یچیزی...
اینکه میگید خط ویژه گاج بهتره... خب افا خط ویژه نیستس که... یعنی من ندارم... شما از پارسالتون مونده؟؟ اخه هیچ جا نداره... این جدیدا ک میخوان بیان اصلا اومدنشون قطعیه؟؟
بعدشم به خوبی کتابای قبلی میشن به نظرتون؟؟؟
البته گاج کتاب بد چاپ نمیکنه...
من نمیدونم بگیرم اینو یا نه...
اقا موج ازمون ریاضی تجربی الگو هم شنیدم خیلیی کتاب توپی میخواد بشه... کتاب ازمون خیلی سبز خوبه ها اما به نظرم یجورییه! مولفشم خیلی تو ریاضی تجربی مطرح نیست.
فک کنم باید ببینیم موج الگو چطور میشه... بعد تصمیم بگیریم کدومو بخریم...
همون دینی زیپ فایق یه نظرم کافیه. آزمون دینی برای کسی مناسبه که مثلا خرداد ببینه که دینی رو خوب تموم کرده و چندین بار هم مرور انجام داده و برای تسلط بیشتر روی مفاهیم بخواد تست تالیفی بیشتر حل کنه. شما فعلا خط ویژه یا زیپ دینی بگیر اگه یه ماه مونده به کنکور دیدی دینی رو خوب کار کردی آزمون رو هم بگیر ولی در غیر اینصورت از الان تا کنکور همه وقتت رو روی زیپ یا خط ویژه بزار.
در مورد زبان گرامر خیلی خوبه که از الان تا روز کنکور هفته ای حداقل 2-3 جلسه خونده بشه. یه چیزی هم هست این که سعی کن تمام گرامر کنکور رو در کمتر از یه هفته بخونی و تموم کنی و بعدش تست های کلی بزنی. یعنی اینطور نباشه که امروز درس موصولی ها رو تست بزنی فقط و فرداش هم فقط درس جمله واره ها و ... سر جلسه کنکور خیلی مهمه که بدونی این تست گرامر از چه مبحثی مطرح شده بنابرین باید در دوران جمع بندی تست های کلی گرامر حل کنی که اگه شروع کنی و کتاب فیل رو بخونی این کار رو انجام دادی.
ولی کلا به کتابای خیلی سبز اعتماد نکنید ..... دوست من برای کنکور از کتابای خیلی سبز استفاده میکرد ولی نتیجه ی قهوه ی گرفت
یه بار پارسال
یه بار هم امسال
روی کتابش تا میتونی وقت بذار
رتبه 120 سال 93 گفت که یه هفته قبل کنکور تمومش کردم
و کنکورش عالی شد
خیلی از این کتاب راضی بود
آخه 400 صفحه رقعی خیلی حجم زیادی نیست
این مباحثی رو که گفتم روی هم بذاری حجم زیادی داره
و کار هر دبیری نیست که توی یه جلد با این حجم بتونه جمعش کنه
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)