خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 53
    1. Top | #16
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir h نمایش پست ها
      من رفتم فرم ثبت نام ترمیم معدلو گرفتم
      همه دروسرو میتونی امتحان بدی؟نمرش کجا ثبت میشه؟در ضمن برای همیشه جز سوابق میمونه یا فقط برا امسال هستش؟
      در ضمن میدونی شهریورم میشه امتحاناشو داد یا نه؟

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arnika نمایش پست ها
      ووووووويي واقعن؟؟؟ از كدوم ناحيه؟؟؟ من بايد برم ناحيه 1...
      پس چرا اين مديره اينجوري ب من گف؟؟؟
      ناحیه 5 نمیدونم والا

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      همه دروسرو میتونی امتحان بدی؟نمرش کجا ثبت میشه؟در ضمن برای همیشه جز سوابق میمونه یا فقط برا امسال هستش؟
      در ضمن میدونی شهریورم میشه امتحاناشو داد یا نه؟
      همه رو میتونی نمرش جایگزین نمیشه فقط واسه سنجش ارسال میشه واسه کنکور 96 که جزو سوابقت هست شهریورم گفتن میشه

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منکه گفتم مثبت میشه...یکی از کارکنانش فامیل ماست گفت دوسال مثبته

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببینید تو کنکور 93 و 94 فقط معدل بالاها رفتن دانشگاه
      و این ها هم هیچ اعتراضی ندارن
      بقیه مثل من موندن پشت کنکور!
      تا وقتی هم که تاثیر حذف نشه دستمون به دانشگاه نمیرسه
      من پارسال باید 2000 منطقه دو میشدم
      با معدل 12 شدم 16000
      یعنی بلایی سرم اومد که سه ماه شب و روزو قاطی کرده بودم

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان تلاشای اقای خدایی واسه جلوگیری از حذف معدل نه تاثیر قطعی ....من همش دارم میگم بعدا ب حرفم میرسید...3ماه گفتم مثبته...نامه ایی هم که ب دیوان دادن خواستن ب اونا بفهمونن مثبت فرق چندانی باقطعی نداره وهرجورشده یه تاثصیر ی بدن...منم بغید بدونم دیوان کوتاه بیاد چون نظر هیت عمومی بوده واینجوری یعنی از حکمشون ک ابلاغم شده کوتاه اومدن...نترسید ولی بدونید یا حذف یا مثبته....

7. Top | #22
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره گمنام نمایش پست ها
      امسال چه ربطی به کنکوری های 93 و 94 داره تازه خیلی از کسایی که در سال 93 و 94 کنکور دادن امسال دوباره کنکور میدن خیلی از پشت کنکوری ها هم احتمالا به خاطر معدل کم رتبشون بد شده
      پس واسه اونا هم سود داره چون دوباره لازم نیست به خاطر معدل کم رتبشون جابه جا شه.
      اگه اینجوری که شما میگین باشه پس هیچ وقت تاثیر حذف نخواهد شد چون هر سال کنکوری های سال های قبل اعتراض میکنن مثلا اگه سال 96 تاثیر حذف بشه علاوه بر کنکوری های 93 و 94 کنکوری های 95 هم اعتراض میکنن.
      اینکه کسانی موندن پشت کنکور از 93 و 94 (نمونش خودم!) موندن یک روی سکه است! روی دیگش افرادی هستند که 93 و 94 یا رشته ای رو انتخاب کردند و رفتند یا افرادی اند از پسرا که مجبور شدن تشریف ببرن خدمت! مسلماً اگه رنجش بپذیره رأی دیوان رو و بخواد حتی مثبت اعلام کنه در حقیقت قبول کرده که سال 93 و 94 کار غیرقانونی(حالا چه عمدی و چه سهوی) انجام داده و زندگی خیل کثیری از جوونایی مملکت رو ****** داده!
      افرادی که انتخاب رشته کرده بودند مدعی میشن که اگه اون موقع هم تأثیر مثبت بود رشته بهتری قبول میشدن! و قسم علی هذه از اینجور حرفا...
      دقیقاً هیچوقت تأثیر حذف نخواهد شد قانون رنجش و دیگر ارگان ها رو موظف کرده بود که تا سال 90 کنکور حذف بشه...حالا اینکه بخوان تا 98 اجرا رو به تعویق بندازن اینم خودش نوعی تخطی از قانونه!
      وانگهی! حذف تأثیر معدل در این زمان یا حتی تأثیر مثبت یعنی عقب گرد! هر چند بنظر خود من این کار باید انجام بشه چون تا حالا درست و حسابی کار نشده اما خب رنجش با من هم عقیده نیست، چون براش هزینه داره این کار...
      باز هم به همه این حرفا من امیدوارم تأثیر مثبت باشه...
      SaM019

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممن دوستم با معدل19/85 و درصداي فوق الععععاده پايين -عموميا ميانگين30- داره پرديس دانشگاه فردوسي دارو ميخونه با رتبه 2300... يني درصداشو ببنيد گريه تون ميگره... بعد من... با معدل 17/48 با درصداي خععععلي بهتر از اون اينجي دارم جوش تاثير معدلو ميزنم...

9. Top | #24
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من نظرم اینه که بریم سراغ ترمیم.اینا میخوان رای دیوان رو برگردونن.مطمئنا هم موفق میشن.

10. Top | #25
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      من نظرم اینه که بریم سراغ ترمیم.اینا میخوان رای دیوان رو برگردونن.مطمئنا هم موفق میشن.
      رأی رو نمیتونن برگردونن، ولی با لابی گری و دستای پشت پرده میتونن یه اصلاحیه ساده بزنن یا استفساریه رو در همین مجلس یا مجلس دهم بگیرن و فاتحه همه رو بخونن
      SaM019

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اخه داداش مگ ترميم ب اين راحتي و هلوييه؟؟؟ چقد وقت نازنينمونو بزاريم سرش... بعد تازه اين يارو اداريه ميگفت خانوم ترميم بدرد كنكور 95 نميخوره...
      يني بقران خودشونم نمدونن ميخان چ كنن...

12. Top | #27
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.ali نمایش پست ها
      رأی رو نمیتونن برگردونن، ولی با لابی گری و دستای پشت پرده میتونن یه اصلاحیه ساده بزنن یا استفساریه رو در همین مجلس یا مجلس دهم بگیرن و فاتحه همه رو بخونن
      در کل اینکه میتونن مارو بدبخت کنن و اینکارو هم میکنن.

13. Top | #28
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اخه داداش مگ ترميم ب اين راحتي و هلوييه؟؟؟ چقد وقت نازنينمونو بزاريم سرش... بعد تازه اين يارو اداريه ميگفت خانوم ترميم بدرد كنكور 95 نميخوره...
      آخه خیلی عذاب آوره که بری کنکور بدی از قبلشم بدونی که قبول نیستی

14. Top | #29
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اینکه خودشون نمیدونن چند چندن یه امر بدیهه! کسی شک نداره!
      اما اینکه ترمیم برای 95 بدرد نخوره یک جوک بیشتر نیست...آیین نامه اجرایی که ابلاغ میشه دیگه اما و اگر نمیمونه...
      SaM019

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این قضیه معدل شده مثل پرسپولیس سال گذشته همش توی حواشی بود
      از طرفیم نمیشه با این حواشی کنار اومد

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن