ببینید تو کنکور 93 و 94 فقط معدل بالاها رفتن دانشگاه
و این ها هم هیچ اعتراضی ندارن
بقیه مثل من موندن پشت کنکور!
تا وقتی هم که تاثیر حذف نشه دستمون به دانشگاه نمیرسه
من پارسال باید 2000 منطقه دو میشدم
با معدل 12 شدم 16000
یعنی بلایی سرم اومد که سه ماه شب و روزو قاطی کرده بودم
دوستان تلاشای اقای خدایی واسه جلوگیری از حذف معدل نه تاثیر قطعی ....من همش دارم میگم بعدا ب حرفم میرسید...3ماه گفتم مثبته...نامه ایی هم که ب دیوان دادن خواستن ب اونا بفهمونن مثبت فرق چندانی باقطعی نداره وهرجورشده یه تاثصیر ی بدن...منم بغید بدونم دیوان کوتاه بیاد چون نظر هیت عمومی بوده واینجوری یعنی از حکمشون ک ابلاغم شده کوتاه اومدن...نترسید ولی بدونید یا حذف یا مثبته....
اینکه کسانی موندن پشت کنکور از 93 و 94 (نمونش خودم!) موندن یک روی سکه است! روی دیگش افرادی هستند که 93 و 94 یا رشته ای رو انتخاب کردند و رفتند یا افرادی اند از پسرا که مجبور شدن تشریف ببرن خدمت! مسلماً اگه رنجش بپذیره رأی دیوان رو و بخواد حتی مثبت اعلام کنه در حقیقت قبول کرده که سال 93 و 94 کار غیرقانونی(حالا چه عمدی و چه سهوی) انجام داده و زندگی خیل کثیری از جوونایی مملکت رو ****** داده!
افرادی که انتخاب رشته کرده بودند مدعی میشن که اگه اون موقع هم تأثیر مثبت بود رشته بهتری قبول میشدن! و قسم علی هذه از اینجور حرفا...
دقیقاً هیچوقت تأثیر حذف نخواهد شد قانون رنجش و دیگر ارگان ها رو موظف کرده بود که تا سال 90 کنکور حذف بشه...حالا اینکه بخوان تا 98 اجرا رو به تعویق بندازن اینم خودش نوعی تخطی از قانونه!
وانگهی! حذف تأثیر معدل در این زمان یا حتی تأثیر مثبت یعنی عقب گرد! هر چند بنظر خود من این کار باید انجام بشه چون تا حالا درست و حسابی کار نشده اما خب رنجش با من هم عقیده نیست، چون براش هزینه داره این کار...
باز هم به همه این حرفا من امیدوارم تأثیر مثبت باشه...
SaM019
ممن دوستم با معدل19/85 و درصداي فوق الععععاده پايين -عموميا ميانگين30- داره پرديس دانشگاه فردوسي دارو ميخونه با رتبه 2300... يني درصداشو ببنيد گريه تون ميگره... بعد من... با معدل 17/48 با درصداي خععععلي بهتر از اون اينجي دارم جوش تاثير معدلو ميزنم...
SaM019
اخه داداش مگ ترميم ب اين راحتي و هلوييه؟؟؟ چقد وقت نازنينمونو بزاريم سرش... بعد تازه اين يارو اداريه ميگفت خانوم ترميم بدرد كنكور 95 نميخوره...
يني بقران خودشونم نمدونن ميخان چ كنن...
SaM019
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)