خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 53
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

تاثیر معدل(جواب سنجش)

سلام دوستان این اسکرین شاتی که گرفتم از پیام سنجش خیلی مهم بود برای همین مجبور شدم یه تاپیک بزنم لطفا تاپیک بسته نشود
      توجه کنید نوشته احتمالا با تاثیر مثبته که به زودی اعلام میشود
      توجه کنید که لحن این پیام با لحن دیگر پیاما فرق داره
      امید داشته باشین و من امید دارم که هم برای کنکور 95 هم 96 و هم 97 دیگر تاثیر قطعی وجود نخواد داشت
      موفق و پیروز باشین
      فقط توجه کنین نوشتن که تاثیر مثبته که به زودی اطلاع رسانی میشود

بهترین راه اعتراض و گرفتن نتیجه مستقیم از طریق دادستانی کل کشور هستش.چون الان حاجاقا منتظری با توجه به واقف بودنشون روی این مسئله این اختیار رو داره که با رئیس قوه قضائیه در رابطه با موضوع مشورت کنه.

تلفن های تماس دادستانی کل کشور : 33917006 و 33118575 - شهرستانی ها 021 یادتون نره

ویرایش توسط Mr.Gentleman : 30 فروردین 1395 در ساعت 20:16

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین داداش اینا کارمنداشون فقط جواب راضی کننده میدن که جوو آروم کنن.وگر نه اگه قرار بود مثبتش کنن دیروز که نمیومدن نامه بزنن به رئیس قوه قضائیه که
      پاسخ به سوالات سربازی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      ببین داداش اینا کارمنداشون فقط جواب راضی کننده میدن که جوو آروم کنن.وگر نه اگه قرار بود مثبتش کنن دیروز که نمیومدن نامه بزنن به رئیس قوه قضائیه که
      داداش خیالت راحت باشه قطعی نیست

4. Top | #4
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      %D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA.png

سلام داداش!
      نمیخوام دلسردت کنم! ولی امسال تأثیر مستقیم میمونه...مگر اینکه خدای رحمان بهمون رحم کنه...از اولش هم خیال حذف تأثیر یه رویای شیرین بیشتر برامون نبود...چون تن دادن به حذف یا تأثیر مثبت یعنی خودکشی سازمان رنجش...
      کنکورهای 93 و 94 با تأثیر مستقیم برگزار شده...حالا اگه رنجش تأثیر رو مثبت اعلام کنه عملاً مواجه میشه با اعتراضات کنکوری های 93 و 94...اصلاً به نفع رنجش نیست که تن به رأی بده...
      اگر هم بخواد کلاً حذفش کنه که دیگه بدتر! مواجه میشه با اعتراض کنکوری هایی 86 به اینور که براشون تأثیر مثبت بوده...در هر صورت اگه تأثیر امسال مستقیم نباشه رنجش خودشو اعتبارشو برده زیر سؤال...
      متأسفانه این یک واقعیت جامعه ماست...
      SaM019

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.ali نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: شکایت.PNG
مشاهده: 283
حجم: 33.0 کیلو بایت

سلام داداش!
      نمیخوام دلسردت کنم! ولی امسال تأثیر مستقیم میمونه...مگر اینکه خدای رحمان بهمون رحم کنه...از اولش هم خیال حذف تأثیر یه رویای شیرین بیشتر برامون نبود...چون تن دادن به حذف یا تأثیر مثبت یعنی خودکشی سازمان رنجش...
      کنکورهای 93 و 94 با تأثیر مستقیم برگزار شده...حالا اگه رنجش تأثیر رو مثبت اعلام کنه عملاً مواجه میشه با اعتراضات کنکوری های 93 و 94...اصلاً به نفع رنجش نیست که تن به رأی بده...
      اگر هم بخواد کلاً حذفش کنه که دیگه بدتر! مواجه میشه با اعتراض کنکوری هایی 86 به اینور که براشون تأثیر مثبت بوده...در هر صورت اگه تأثیر امسال مستقیم نباشه رنجش خودشو اعتبارشو برده زیر سؤال...
      ایشالا که قطعی نیستش

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

سلام داداش!
      امسال چه ربطی به کنکوری های 93 و 94 داره تازه خیلی از کسایی که در سال 93 و 94 کنکور دادن امسال دوباره کنکور میدن خیلی از پشت کنکوری ها هم احتمالا به خاطر معدل کم رتبشون بد شده
      پس واسه اونا هم سود داره چون دوباره لازم نیست به خاطر معدل کم رتبشون جابه جا شه.
      اگه اینجوری که شما میگین باشه پس هیچ وقت تاثیر حذف نخواهد شد چون هر سال کنکوری های سال های قبل اعتراض میکنن مثلا اگه سال 96 تاثیر حذف بشه علاوه بر کنکوری های 93 و 94 کنکوری های 95 هم اعتراض میکنن.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      باو دلتون خوشه ها؟
      اخه کسی که پارسال کنکور داده دو حالت بیشتر نداره یا انتخاب رشته کردن رفتن پی کارشون. و روحشونم خبر نداره چون به اندازه کافی گرفتار درسای خودشون هسن.
      یام مثه من موندن پشت کنکور و امسال کنکور میدن که مام داریم میگیم تاثیرو بردارن.
      دیگه کی میخواد اعتراض کنه؟لابد عمه ی سنجش

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سلام داداش!
      با این دوستمون موافقم

اگه امسال مثبت بشه باید یه جوری بر موج اعتراضات کنکوری های 93 و 94 سرپوش بذارن

ولی اگه قطعی موند دیگه به هیچ عنوان کاریش نمیشه کرد ،

چون هرسال تعداد داوطلبین بیشتر میشه ...

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      با این دوستمون موافقم

اگه امسال مثبت بشه باید یه جوری بر موج اعتراضات کنکوری های 93 و 94 سرپوش بذارن

ولی اگه قطعی موند دیگه به هیچ عنوان کاریش نمیشه کرد ،

چون هرسال تعداد داوطلبین بیشتر میشه ...
      نمیدونم چرا فکر میکنید اونا اعتراض میکنن ، اونا الان درگیر درس و دانشگاه خودشونن اصلا سازماندهی ندارن که بخان بیان اعتراض کنن ، در ثانی رای دیوان عطف به ما سبق نمیشه پس حتی اینها راه قانونی هم ندارن برای اعتراض.

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بابا مگه بیکارن اعتراض کنن
      هر کسی قبول شده که نمیاد اعتراض کنه هر کسیم قبول نشده مسلما پشت کنکوریه
      یکم منطقی باشیم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط idealist نمایش پست ها
      نمیدونم چرا فکر میکنید اونا اعتراض میکنن ، اونا الان درگیر درس و دانشگاه خودشونن اصلا سازماندهی ندارن که بخان بیان اعتراض کنن ، در ثانی رای دیوان عطف به ما سبق نمیشه پس حتی اینها راه قانونی هم ندارن برای اعتراض.
      درسته ، حق با شماست ، این حرفتون رو هم قبول دارم

ولی گویا این رو به یه سیاست تبدیل کردن

با این وجود بازهم بر تاثیر قطعی تاکید دارن

اصلا به عواقبش هم فکر نمیکنن ...
      ویرایش توسط biology115 : 30 فروردین 1395 در ساعت 12:15

12. Top | #12
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوستان کسی تو این انجمن برای ترمیم اقدام کرده؟
      لطفا اگر چیزی میدونین به منم بگین.
      چون از حرف دیروز آغایون کاملا واضحه که برا امسال قطعی میمونه.

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من رفتم فرم ثبت نام ترمیم معدلو گرفتم

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من زنگ زدم اداره اموزش پرورش شهرمون -مشهد- گفتن بايد بزنگين ب دبيرستاناي بزگسال ،ما ب اونا بخشنامه داديم...
      زنگيدم مديره گف هنو جزييات بخشنامه رو ندادن،تو بشين درستو بخون انقدر درگير حواشي نباش. هفته ديگه - ك بشه ديروز -بزگ.. زنگيدم گف هنو نيومده جزيياتش...

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ووووووويي واقعن؟؟؟ از كدوم ناحيه؟؟؟ من بايد برم ناحيه 1...
      پس چرا اين مديره اينجوري ب من گف؟؟؟

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن