سلام
دوستان با توجه به اینکه امسال هم احتمالا تاثیر قطعی هست, لطفا یکی که وارده منو راهنمایی کنه که چطور باید برای ترمیم معدل اقدام کنم. ضمنا مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی من ریاضیه ولی کنکور تجربی 95 یعنی همین امسال رو میخوام بدم.
سلام
دوستان با توجه به اینکه امسال هم احتمالا تاثیر قطعی هست, لطفا یکی که وارده منو راهنمایی کنه که چطور باید برای ترمیم معدل اقدام کنم. ضمنا مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی من ریاضیه ولی کنکور تجربی 95 یعنی همین امسال رو میخوام بدم.
سلام داداش
دو تا راه پیش رو شماست!
1-بری دیپلم خودت رو ترمیم کنی(http://forum.konkur.in/thread39222-3.html#post777373) که خب در اینصورت فقط نمره زیست شما میمونه که از آزمونت محاسبه میشه!
2-و بهتر برای اینکار اینه که برید دنبال دیپلم دوم تجربی بگیرید! بعدش هم پیش تجربی!
و البته فرقی هم نمیکنه در هر دو صورت باید به دبیرستان بزرگسالان مراجعه کنی داداش!البته ترمیم رو الآن بری برای خرداد میتونی برسونی و لی دیپلم دوم رو فکر نکنم
SaM019
هنوز هیچی معلوم نیست.
بعدش هم کی میتونه توی این زمان کم برای نهایی بخونه.
اومدن یک قانونی گزاشتن برای اینکه گند کاری خودشون رو بپوشونن بحث ترمیم رو پیش کشیدن تا از زیر مسئولیت شونه خالی کنن.
با سلام
بنده در کنکور 95 ثبت نام کردم ولی در هنگام ثبت نام به اشتباه به جای شاهد سهمیه مناطق رو زدم
در واقع خودم ثبت نام نکردم و این اشتباه از طرف کس دیگه ای بوده...حالا که متوجه شدم فهمیدم که دیگه نمیتونم ویرایش کنم اطلاعات ثبت نامی رو
خاهش میکنم یه راهی بم بگید که بتونم اطلاعاتمو ویرایش کنم...فقط همون بخش سهمیه رو،بخش های دیگه درستن...من بر اساس اینکه سهمیه دارم برای درسم برنامه ریزی کردم..الان همه چی بهم ریخته
لطفا کمک کنید
دوستان من احتمالا فقط برم فیزیک رو امتحان بدم چون بیشتر نمره هام طرفای 18. 19. هست. الان یعنی باید برم مدرسه بزرگسالان واسه ثبت نام؟ تا کی وقت دارم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)