خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11

موضوع: ترمیم معدل

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

ترمیم معدل

سلام
      دوستان با توجه به اینکه امسال هم احتمالا تاثیر قطعی هست, لطفا یکی که وارده منو راهنمایی کنه که چطور باید برای ترمیم معدل اقدام کنم. ضمنا مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی من ریاضیه ولی کنکور تجربی 95 یعنی همین امسال رو میخوام بدم.

2. Top | #2
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aveni نمایش پست ها
      سلام
      دوستان با توجه به اینکه امسال هم احتمالا تاثیر قطعی هست, لطفا یکی که وارده منو راهنمایی کنه که چطور باید برای ترمیم معدل اقدام کنم. ضمنا مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی من ریاضیه ولی کنکور تجربی 95 یعنی همین امسال رو میخوام بدم.
      سلام داداش
      دو تا راه پیش رو شماست!
      1-بری دیپلم خودت رو ترمیم کنی(http://forum.konkur.in/thread39222-3.html#post777373) که خب در اینصورت فقط نمره زیست شما میمونه که از آزمونت محاسبه میشه!
      2-و بهتر برای اینکار اینه که برید دنبال دیپلم دوم تجربی بگیرید! بعدش هم پیش تجربی!
      و البته فرقی هم نمیکنه در هر دو صورت باید به دبیرستان بزرگسالان مراجعه کنی داداش!البته ترمیم رو الآن بری برای خرداد میتونی برسونی و لی دیپلم دوم رو فکر نکنم
      SaM019

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      امسال قطعی شد؟؟؟؟؟؟؟؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      هنوز هیچی معلوم نیست.
      بعدش هم کی میتونه توی این زمان کم برای نهایی بخونه.
      اومدن یک قانونی گزاشتن برای اینکه گند کاری خودشون رو بپوشونن بحث ترمیم رو پیش کشیدن تا از زیر مسئولیت شونه خالی کنن.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان من رفتم اداره اموزشو پرورش پرسیدم-گفتن ترمیم معدل ب درد کنکوریای 95نمیخوره

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلام
      بنده در کنکور 95 ثبت نام کردم ولی در هنگام ثبت نام به اشتباه به جای شاهد سهمیه مناطق رو زدم
      در واقع خودم ثبت نام نکردم و این اشتباه از طرف کس دیگه ای بوده...حالا که متوجه شدم فهمیدم که دیگه نمیتونم ویرایش کنم اطلاعات ثبت نامی رو
      خاهش میکنم یه راهی بم بگید که بتونم اطلاعاتمو ویرایش کنم...فقط همون بخش سهمیه رو،بخش های دیگه درستن...من بر اساس اینکه سهمیه دارم برای درسم برنامه ریزی کردم..الان همه چی بهم ریخته
      لطفا کمک کنید

7. Top | #7
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir200012 نمایش پست ها
      دوستان من رفتم اداره اموزشو پرورش پرسیدم-گفتن ترمیم معدل ب درد کنکوریای 95نمیخوره
      جوک عرض کردن خدمتتون! قانونش ابلاغ شده میتونید ثبت نام کنید
      SaM019

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان من احتمالا فقط برم فیزیک رو امتحان بدم چون بیشتر نمره هام طرفای 18. 19. هست. الان یعنی باید برم مدرسه بزرگسالان واسه ثبت نام؟ تا کی وقت دارم؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      دوستان من احتمالا فقط برم فیزیک رو امتحان بدم چون بیشتر نمره هام طرفای 18. 19. هست. الان یعنی باید برم مدرسه بزرگسالان واسه ثبت نام؟ تا کی وقت دارم؟
      تا آخر فروردین..البته اگه قصدت خرداد امساله

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hasan 1333 نمایش پست ها
      با سلام
      بنده در کنکور 95 ثبت نام کردم ولی در هنگام ثبت نام به اشتباه به جای شاهد سهمیه مناطق رو زدم
      در واقع خودم ثبت نام نکردم و این اشتباه از طرف کس دیگه ای بوده...حالا که متوجه شدم فهمیدم که دیگه نمیتونم ویرایش کنم اطلاعات ثبت نامی رو
      خاهش میکنم یه راهی بم بگید که بتونم اطلاعاتمو ویرایش کنم...فقط همون بخش سهمیه رو،بخش های دیگه درستن...من بر اساس اینکه سهمیه دارم برای درسم برنامه ریزی کردم..الان همه چی بهم ریخته
      لطفا کمک کنید
      فک کنم یه بار دیگه نزدیکای کنکور مهلت ویرایش میدن باز

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Sharmande
      نمایش مشخصات
      سلام
      http://forum.konkur.in/thread39478.html
      ویرایش توسط Katrin : 29 فروردین 1395 در ساعت 15:51

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن