^______________________^
لطفا همه رو با یه چوب نزن
به شما باشه که هرکی نمره بالای 19 گرفته رشوه داده و تقلب کرده ، خیلیا هم تلاش کردن چون میدونستن و حواسشون بود که نهایی 25 درصد تاثیر داره تو کنکورشون ، هم معتقدین هر کی نمره خوب گرفته با فساد گرفته ، هم به این نکته تاکید میکنید که سوالای نهایی آبکیه !
همه چی امروز مشخص میشه فقط بیخودی وقت یه سری تلف شد که بجای درس خوندن تاپیک زدن و بحث کردن و مصاحبه های مسئولین رو تفسیر کردن!
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
من برام سواله شما که انقدر با کمالاتی و فهم و شعور داری
اینجا چیکار میکنی ؟؟ بفرما برو وقتت رو هدر نده !
خیلی از ماها معدلمون زیر 15 (معدل خیلی کم) نیست ولی دقیقا
کسی موفقه که روحیه ی جمعی داشته باشه درضمن این که
قرار نیست کسی بسوزه ! با وجود افرادی مثل شما و
قوانین مسخره، زندگی همچنان با لبخند ادامه داره![]()
^______________________^
الهی آنگونه زنده ام بدار که نشکند دلی از زنده بودنم...
و آنگونه ام بمیران که به وجد نیاید کسی از نبودنم
به واله حیف از فحشه که بخوام به خدایی بدم حیف ....ینی این بی ناموسا رو جاشون یه بوزینه بزارن مملکت ما پیشرفت میکنه ولی با اینا نه !!!!
خوشا دیدار ما در خواب ...
با سلام
بنده در کنکور 95 ثبت نام کردم ولی در هنگام ثبت نام به اشتباه به جای شاهد سهمیه مناطق رو زدم
در واقع خودم ثبت نام نکردم و این اشتباه از طرف کس دیگه ای بوده...حالا که متوجه شدم فهمیدم که دیگه نمیتونم ویرایش کنم اطلاعات ثبت نامی رو
خاهش میکنم یه راهی بم بگید که بتونم اطلاعاتمو ویرایش کنم...فقط همون بخش سهمیه رو،بخش های دیگه درستن...من بر اساس اینکه سهمیه دارم برای درسم برنامه ریزی کردم..الان همه چی بهم ریخته
لطفا کمک کنید
http://hedua.com/wp-content/uploads/...orkPaysOff.jpg
ترس ترمزه اونی برده که برا چیزی که میخواد تا ته گاز و پر کنه
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)