سلام .
نظرتون راجع dvd جمع بندی شیمی و فیزیک آفبا چیه ؟
من درس رو تموم کردم و میخوام یک مرور کلی بشه که مطمئن بشم . توی فیزیک حدود درصدم 30 هست و شیمی حدودا 50
بخرم به نظرتون ؟
سلام .
نظرتون راجع dvd جمع بندی شیمی و فیزیک آفبا چیه ؟
من درس رو تموم کردم و میخوام یک مرور کلی بشه که مطمئن بشم . توی فیزیک حدود درصدم 30 هست و شیمی حدودا 50
بخرم به نظرتون ؟
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
نه ...این به نوعی یه تله برای پول های شماست
الان بهترین منبع خلاصه های خودتونه....اگه خلاصه هم ندارید اشکالی نداره از همین الان خلاصه بنویسید برا خودتون تا تیر ماه کامل بشه
خود شیمی 3 افبا 7 دی وی دیه که حدود 2 تاش تسته...5 تا دی وی دی و کل شیمی 3....خلاصه تر از واقعا مزخرف به نظر میاد
شیمی نیاز به خلاصه نداری و از الان فقط تست....درسی حفظی-محاسباتی مثل شیمی تشت بیشتر به کارت میاد
ر مورد فیزیک هم هنوز تا اخر اردیبهشت حداقل وقت داری که درصدت رو ببری بالا و به هیچ عنوان از الان به فکر جمع بندی نباش
به نظر من نگیر
کاری به بدی های dvd به خصوص از نوع جمع بندیش ندارم ولی جمع بندی های آفبا سوالات کنکور چند سال اخیر رو بررسی میکنن که کاملا به ضرر شماست
شما باید این کنکور ها رو به صورت آزمون جامع کار کنید یعنی دقیقا مثل شرایط کنکور و اینکه خودتون سوالات رو بخونید و حل کنید یعنی یه آزمون کامل 270 سواله بعدشم بررسی کنید نه معلم بیاد تک تک سوالا رو بخونه و شما حل کنید و بلافاصله اون سوال رو بررسی کنه بعد بره سراغ سوال بعد
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
بچه ها من یه دی وی دی میخوام که تست های ریاضی ( رشته ریاضی ) مثلا از سال 90 تا 94 حل کرده باشه ! بدون درسنامه فقط حل تست ! ایا همچین دی وی دی وجود داره که تهیه کنم ؟![]()
هر چی میگیری فیزیکشو نگیر . طرف جمله بندی بلد نیس چپ و راس داره میاد تو تلویزیون . البته من کلا با دی وی دی مخالفم . برا جمع بندی بهترین کار اینه خودتون ببندین درسا رو .
شیمی آفبا رو فکرشو نکن به نظرم ، البته اگه بابایی باشه بد نیست
فیزیک آفبا آقای سادات خیلی مفهومی درس میدن اما خیلی تپق میزنن موقع تدریس ، تست ها رو هم اشتباه میکنن (درست حل میکنن اما به یکایی که سوال خواسته دقت نمیکنن و گزینه غلط رو میزنن) یا مثلا اگه تستی تصویرش توی اسلاید درج نشده باشه به راحتی ردش میکنن میرن بعدی :/
من دی وی دی زیاد برای ازمایش دیدم اما از نظر کیفی هیچی به دیفرانسیل اقای مهربان نرسید
فیزیکش رو دیدم تند تند فرمولا رو میگه + نکات مهم رو توضیح تشریحی خاصی نمیده اخرش کنکورای 2/3 سال اخیر رو میزنه ،سطحش بالاست.
پارسال که فیزیکش خریده بودم واقعا ارزش داشت . ولی ی کوچولو باید خودت پایه خوبی داشته باشی البته ی کوچولو
ریاضی جمع بندی چی بگیرم ؟
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)