جمع بندی دیفرانسیل به تدریس استاد شفیع زاده . کسی استاد شفیع زاده رو میشناسه ؟ ایشون در سطح مهندس محمد مهربان هستند ؟ اگه کسی ایشون رو میشناسه یا از دی وی دی ها استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه ...
جمع بندی دیفرانسیل به تدریس استاد شفیع زاده . کسی استاد شفیع زاده رو میشناسه ؟ ایشون در سطح مهندس محمد مهربان هستند ؟ اگه کسی ایشون رو میشناسه یا از دی وی دی ها استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه ...

يني واقعا ايشون رو نميشناسيد؟ باو محمد مهربان در مقابل اين هيچه، مهربان شاگرد اينه اصن.
اما اينكه توي دي وي دي هاش همه چيز رو گفته يا نه رو نميدونم چون نديدم ولي توي كلاساي مدرسه پرفكته
ولی من هرجا گشتم نمونه تدریسی از ایشون پیدا نکردم . با توجه به اینکه هم هزینش زیاده و هم فرصت محدوده استفاده از این دی وی دی ها میتونه کمک کنه ؟
نیگا دوست عزیز من یه چیری رو میگم ولی خدایی خودت قضاوت کن.
ببین این موسسات کلا ذاتشون همینجوری. چجوریه؟ این طوره که تو تابستون میان میگن پک تابستونه داریم ، تو مهر میگم پک مفهومی داریم ، تو عید دوباره رنگ عوض میکنن و میگم پک عید داریم ، و تو جمع بندی هم دوباره همون اش و همون کاسه. روال به این صورته که میان یه بخش تو سایتشون راه میندازن و چندتا دبیر مطرح رو میارن و اون دبیر ها هم دستشون رو رو به سینه یا زیر چونش میذارن (حالا مثلا انگار تو افق محو شدن) و زیرش مینویسن که برترین دبیر ایران یا برترین دبیر عربی و فلان و فلان و فلان .
من کاری ندارم اقای نصیری یا موئینی یا هر عزیز دیگه ای ایشون رو تایید یا تکذیب کردن ( خوب ببین بالاخره رفاقت اجازه نمیده و منافع البته) . نکنه شما انتظار داری که این عزیزان بد بگن از ایشون یا دی وی دیشون؟ نگاه برادر dvd دیدن تو این دوران فوق العاده وقت گیر و بدون بازده هستش . اگه اول سال یه تابستون بود اتفاقا نتنها منعت نمیکردم لبکه شاید تشویقت هم میکرم اما الان اصلا توصیه نمیکنم
شاید خیلی از دوستان موافق این حرفم نباشن ولی دوست عزیز کلا دوران جمع بندی اصلا و ابدا دوران طولانی و پرهزینه ایی نیس . کلا فلسفه این دوران اینکه تو 30 روز معلومات 3 ساله و تلاش یک سالت رو جمع بندی کنی !!! خیلی سادس . نه قصد لایک گرفتن دارم نه تخریب کسی رو فقط میخواستم بگم یه چندوقت پیش یکی از دوستانمو لینک دانلود جزوه جمعبندی کنکور 94 مهربان رو گذاشت واسه دانلود منم رفتم دیدمش . نمیدونم چی بگم ولی خدایی این همه همایش مهربان مهربان میکردید همش همین بود؟ والا بخدا این جزوه همش همون مطالب کلاس درسی و کتب تستی بود و بس .الان عزیزان میگن نه این جزوش اینطوریه ، شما باید سر کلاسش باشی تا جزوه برات تفهیم بشه!!!! نمیدونم دیگه چی بگم ، قضاوت رو به عهده خوتون میذارم
البته من یک چیزی رو هم درک نمیکنمو اینکه چرا دانش اموزان حاظرا 300 تومن پیاده بشن اما یه خط ویژه گاج رو که 13 تومنه یا یه سیب مهرو ماه رو نمیرن سمتش ... واقعا نمیدوم
در مورد مهندس مهربان که اگر دی وی دی می داد واقعا تهیه می کردم چون حدش رو داشتم واقعا به من کمک کرد . ولی در مورد استاد شفیع زاده و یا کلا صحبتی که شما در مورد دی وی دی ها کردی نظر شخصی من اینه که اگه کسی واقعا سال کنکور رو خوب خونده باشه . و فقط قصدش جمع بندی آن چیزی باشه که قبلا به طور کامل یاد گرفته دی وی دی نه تنها براش مفید نیست بلکه با ایجاد تمایز میتونه مضر باشه اما اگه کسی به طور کلی در درس های سال های پایه و یا در سال چهارم کم کاری داشته و یا بهتره بگم یه سری چیزارو خونده و یه سری رو نه یا یکم از یه درس خونده یکم نخونده ( به طور کلی آشفتگی در مطالعه داشته ) مطالب رو خونده ولی نکات مبهم در ارتباط مطالب به هم داره دی وی دی میتونه براش مفید باشه چون من فکر می کنم کدرس با ایجاد یک سبک در ذهن کسی که آشفتگی داره نظم ایجاد میکنه و بر عکس ذهن کسی که نظم داره رو دچار تضاد میکنه .
علاوه بر مطالبی که پوریا عزیز فرمودن :
توی این محصولات دبیر محترم اومدن سوالات کنکور سال های قبل رو حل کردن و این سوالات میره تو ذهن شما.حالا شما میخواید آزمون های کنکور سال های قبل رو برای جمع بندی از خودتون آزمون بگیرید ولی وقتی این سوالات رو دیدید بدون فکر کردن به سوالات ج میدید و خودتون رو فریب میدید.
بهترین کار اینه که برای مرور تو این چند وقت باقیمونده از یه منبعی درسنامه ها رو مرور کنید + تست های نشانه دار در طول سال تحصیلی و الانم سوالات کنکور های گذشته رو از خودتون آزمون بگیرید و رفع اشکال کنید
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
بفرما : http://forum.konkur.in/thread22730.html
ولی بازم خواهش میکنم ازت وقتت رو بیهوده با این جزوات و DVD ها تلف نکن!
عاقا ایشون قبل عید 3 روز اومد شهرمون جمعبندی کل دیف و پایه جز انتگرال رو گفت 15 جلسه شد
همینطور اینم بگم که از روی کتاب جمعبندی خوشخوان میگفت که خودش تالیف کرده + واسه هر فصل یه جزوه ی سوالای پرفکت و عالی میداد+چندتا نکته ی اضافی میگفت که به کتابش اضافه کنیم و خیلی نکته های خوبی بودن+.....
ولسولولی تو دی وی دی ها که جزوه ای تو کار نیست و دودر ضمن فک نکنم اون نکات و سوالاتو مطرح کنه و احتمالا زیاد مناسب نباشه
البته واسه سه روز یه پول قلمبه گرفت
دیفرانسیل فقط خط ویژه گاج
من دوستم گرفته خیلی حال میکنه باهاش
- تحلیل و بررسی تمامی تستهای کنکورهای سراسری داخل و خارج تا سال 93
- ارائهی تمامی نکات هر مبحث به صورت خلاصه، کاربردی و تیپ بندی شده
- ارائهی پاسخهای کاملاً تشریحی به همراه پاسخهایی کوتاه و خلاقانه
- تحلیل و بررسی 100 درصد تمرینها، فعالیتها و کاردر کلاسهای کتاب درسی دیفرانسیل و حسابان
- ارائهی 10 دوره آزمونهای جمعبندی فصل به فصل مطابق با استانداردهای کنکورهای سراسری چند سال اخیر
دانلود خط ویژه دیفرانسیل گاج
ویرایش توسط NESTA : 21 فروردین 1394 در ساعت 03:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)