X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

جمع بندی دیفرانسیل به تدریس استاد شفیع زاده . کسی استاد شفیع زاده رو میشناسه ؟

جمع بندی دیفرانسیل به تدریس استاد شفیع زاده . کسی استاد شفیع زاده رو میشناسه ؟ ایشون در سطح مهندس محمد مهربان هستند ؟ اگه کسی ایشون رو میشناسه یا از دی وی دی ها استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه ...

2. Top | #2
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      يني واقعا ايشون رو نميشناسيد؟ باو محمد مهربان در مقابل اين هيچه، مهربان شاگرد اينه اصن.
      اما اينكه توي دي وي دي هاش همه چيز رو گفته يا نه رو نميدونم چون نديدم ولي توي كلاساي مدرسه پرفكته

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقای نصیری مولف مبتکران، محصول ایشون رو تایید کرده تا الان. همینطور آقای موئینی مولف خیلی سبز

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ولی من هرجا گشتم نمونه تدریسی از ایشون پیدا نکردم . با توجه به اینکه هم هزینش زیاده و هم فرصت محدوده استفاده از این دی وی دی ها میتونه کمک کنه ؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط undercover نمایش پست ها
      جمع بندی دیفرانسیل به تدریس استاد شفیع زاده . کسی استاد شفیع زاده رو میشناسه ؟ ایشون در سطح مهندس محمد مهربان هستند ؟ اگه کسی ایشون رو میشناسه یا از دی وی دی ها استفاده کرده لطفا راهنمایی کنه ...
      نیگا دوست عزیز من یه چیری رو میگم ولی خدایی خودت قضاوت کن.
      ببین این موسسات کلا ذاتشون همینجوری. چجوریه؟ این طوره که تو تابستون میان میگن پک تابستونه داریم ، تو مهر میگم پک مفهومی داریم ، تو عید دوباره رنگ عوض میکنن و میگم پک عید داریم ، و تو جمع بندی هم دوباره همون اش و همون کاسه. روال به این صورته که میان یه بخش تو سایتشون راه میندازن و چندتا دبیر مطرح رو میارن و اون دبیر ها هم دستشون رو رو به سینه یا زیر چونش میذارن (حالا مثلا انگار تو افق محو شدن) و زیرش مینویسن که برترین دبیر ایران یا برترین دبیر عربی و فلان و فلان و فلان .
      من کاری ندارم اقای نصیری یا موئینی یا هر عزیز دیگه ای ایشون رو تایید یا تکذیب کردن ( خوب ببین بالاخره رفاقت اجازه نمیده و منافع البته) . نکنه شما انتظار داری که این عزیزان بد بگن از ایشون یا دی وی دیشون؟ نگاه برادر dvd دیدن تو این دوران فوق العاده وقت گیر و بدون بازده هستش . اگه اول سال یه تابستون بود اتفاقا نتنها منعت نمیکردم لبکه شاید تشویقت هم میکرم اما الان اصلا توصیه نمیکنم
      شاید خیلی از دوستان موافق این حرفم نباشن ولی دوست عزیز کلا دوران جمع بندی اصلا و ابدا دوران طولانی و پرهزینه ایی نیس . کلا فلسفه این دوران اینکه تو 30 روز معلومات 3 ساله و تلاش یک سالت رو جمع بندی کنی !!! خیلی سادس . نه قصد لایک گرفتن دارم نه تخریب کسی رو فقط میخواستم بگم یه چندوقت پیش یکی از دوستانمو لینک دانلود جزوه جمعبندی کنکور 94 مهربان رو گذاشت واسه دانلود منم رفتم دیدمش . نمیدونم چی بگم ولی خدایی این همه همایش مهربان مهربان میکردید همش همین بود؟ والا بخدا این جزوه همش همون مطالب کلاس درسی و کتب تستی بود و بس .الان عزیزان میگن نه این جزوش اینطوریه ، شما باید سر کلاسش باشی تا جزوه برات تفهیم بشه!!!! نمیدونم دیگه چی بگم ، قضاوت رو به عهده خوتون میذارم
      البته من یک چیزی رو هم درک نمیکنمو اینکه چرا دانش اموزان حاظرا 300 تومن پیاده بشن اما یه خط ویژه گاج رو که 13 تومنه یا یه سیب مهرو ماه رو نمیرن سمتش ... واقعا نمیدوم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در مورد مهندس مهربان که اگر دی وی دی می داد واقعا تهیه می کردم چون حدش رو داشتم واقعا به من کمک کرد . ولی در مورد استاد شفیع زاده و یا کلا صحبتی که شما در مورد دی وی دی ها کردی نظر شخصی من اینه که اگه کسی واقعا سال کنکور رو خوب خونده باشه . و فقط قصدش جمع بندی آن چیزی باشه که قبلا به طور کامل یاد گرفته دی وی دی نه تنها براش مفید نیست بلکه با ایجاد تمایز میتونه مضر باشه اما اگه کسی به طور کلی در درس های سال های پایه و یا در سال چهارم کم کاری داشته و یا بهتره بگم یه سری چیزارو خونده و یه سری رو نه یا یکم از یه درس خونده یکم نخونده ( به طور کلی آشفتگی در مطالعه داشته ) مطالب رو خونده ولی نکات مبهم در ارتباط مطالب به هم داره دی وی دی میتونه براش مفید باشه چون من فکر می کنم کدرس با ایجاد یک سبک در ذهن کسی که آشفتگی داره نظم ایجاد میکنه و بر عکس ذهن کسی که نظم داره رو دچار تضاد میکنه .

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      علاوه بر مطالبی که پوریا عزیز فرمودن :
      توی این محصولات دبیر محترم اومدن سوالات کنکور سال های قبل رو حل کردن و این سوالات میره تو ذهن شما.حالا شما میخواید آزمون های کنکور سال های قبل رو برای جمع بندی از خودتون آزمون بگیرید ولی وقتی این سوالات رو دیدید بدون فکر کردن به سوالات ج میدید و خودتون رو فریب میدید.
      بهترین کار اینه که برای مرور تو این چند وقت باقیمونده از یه منبعی درسنامه ها رو مرور کنید + تست های نشانه دار در طول سال تحصیلی و الانم سوالات کنکور های گذشته رو از خودتون آزمون بگیرید و رفع اشکال کنید
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      یه چندوقت پیش یکی از دوستانمو لینک دانلود جزوه جمعبندی کنکور 94 مهربان رو گذاشت واسه دانلود منم رفتم دیدمش
      این جزو ای که گفتیو از کجا میتونم پیدا کنم ؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      این جزو ای که گفتیو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
      بفرما : http://forum.konkur.in/thread22730.html
      ولی بازم خواهش میکنم ازت وقتت رو بیهوده با این جزوات و DVD ها تلف نکن!

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ولی بازم خواهش میکنم ازت وقتت رو بیهوده با این جزوات و DVD ها تلف نکن!
      من خلاصه نویسی کامل ندارم تست هایی که زدم هم مارک دار نکردم . کلا حرف هیچ مشاوری رو گوش نکردم الان بیشتر برای دلگرم شدن میخوام به دی وی دی رو بیارم .
      ولی بازم مرسی از راهنماییت

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من خلاصه نویسی کامل ندارم تست هایی که زدم هم مارک دار نکردم . کلا حرف هیچ مشاوری رو گوش نکردم الان بیشتر برای دلگرم شدن میخوام به دی وی دی رو بیارم .
      ولی بازم مرسی از راهنماییت
      الانم اگه به حرف ما گوش نکنی دوباره ضرر میکنی ...!!! از ما گفتن بود.
      یه هر حال موفق باشی دوست من ، ما که جز خوبی شما چیزی نمیخواسم

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      الانم اگه به حرف ما گوش نکنی دوباره ضرر میکنی ...!!! از ما گفتن بود.
      یه هر حال موفق باشی دوست من ، ما که جز خوبی شما چیزی نمیخواسم
      به نظر شما من اگه الان چیکار کنم میتونه برام بهتر باشه ؟

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عاقا ایشون قبل عید 3 روز اومد شهرمون جمعبندی کل دیف و پایه جز انتگرال رو گفت 15 جلسه شد
      همینطور اینم بگم که از روی کتاب جمعبندی خوشخوان میگفت که خودش تالیف کرده + واسه هر فصل یه جزوه ی سوالای پرفکت و عالی میداد+چندتا نکته ی اضافی میگفت که به کتابش اضافه کنیم و خیلی نکته های خوبی بودن+.....
      ولسولولی تو دی وی دی ها که جزوه ای تو کار نیست و دودر ضمن فک نکنم اون نکات و سوالاتو مطرح کنه و احتمالا زیاد مناسب نباشه
      البته واسه سه روز یه پول قلمبه گرفت

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دیفرانسیل فقط خط ویژه گاج

من دوستم گرفته خیلی حال میکنه باهاش

- تحلیل و بررسی تمامی تست‌های کنکورهای سراسری داخل و خارج تا سال 93

- ارائه‌ی تمامی نکات هر مبحث به صورت خلاصه، کاربردی و تیپ بندی شده

- ارائه‌ی پاسخ‌های کاملاً تشریحی به همراه پاسخ‌هایی کوتاه و خلاقانه

- تحلیل و بررسی 100 درصد تمرین‌ها، فعالیت‌ها و کاردر کلاس‌های کتاب درسی دیفرانسیل و حسابان

- ارائه‌ی 10 دوره آزمون‌های جمع‌بندی فصل به فصل مطابق با استاندارد‌های کنکورهای سراسری چند سال اخیر

دانلود خط ویژه دیفرانسیل گاج
      ویرایش توسط NESTA : 21 فروردین 1394 در ساعت 03:35

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NESTA نمایش پست ها
      دیفرانسیل فقط خط ویژه گاج

من دوستم گرفته خیلی حال میکنه باهاش

- تحلیل و بررسی تمامی تست‌های کنکورهای سراسری داخل و خارج تا سال 93

- ارائه‌ی تمامی نکات هر مبحث به صورت خلاصه، کاربردی و تیپ بندی شده

- ارائه‌ی پاسخ‌های کاملاً تشریحی به همراه پاسخ‌هایی کوتاه و خلاقانه

- تحلیل و بررسی 100 درصد تمرین‌ها، فعالیت‌ها و کاردر کلاس‌های کتاب درسی دیفرانسیل و حسابان

- ارائه‌ی 10 دوره آزمون‌های جمع‌بندی فصل به فصل مطابق با استاندارد‌های کنکورهای سراسری چند سال اخیر

دانلود خط ویژه دیفرانسیل گاج
      100% عالیه
      منم خودم با این کار کردم دیف1 رو کامل جمعبندی کردم عالی عالی بود

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)